Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Xaurum

Xaurum

Hehehe še bolj zanimivo vidm, da je to, kako ljudi žulijo avtomobili 😀 v vseh podjetjih, če je uspešno je tako, da se direktor vozi z boljšim avtomobilom kot zaposleni, saj je on dobil idejo za podjetje, ga ustanovil in vse speljal v realnost, tako da je čisto logično, da njemu kaplja več denarja kot zaposlenim. Popolnoma isto je v xaurumu, neki procenti, ki ostajajo vodilnim, logično da so, če ne ne vem zakaj bi nekdo kaj takega sploh počel in če ima pač danes nekdo denar tako kot ga je imel leto in pol nazaj masternode pri xaurumu, si brez problema kupi 8 000 000 XAUR, ustanovi podjetje in tudi on pač dobiva procente od speljanih poslov 🙂 Logično pa je da so pač danes XAURUMI dražji kot leto nazaj, saj je danes v ozadju nekje 130kg zlata, leto nazaj pa ga je bilo nekaj 10kg. Za zlato, ki je v sefu v Loomisu pa je na netu uradno potrdilo od Loomisa, da je to zlato shranjeno pri njih…verjetno kakšnih tako pomembnih papirjev od tako velikega podjetja nebi šli ponarejati…se ti ne zdi 😀
Lamborghini katerega misliš da se kažejo z njim pa je v poslovnem najemu in ga lahko renta kdorkoli in je večinoma v xaurumu za promocijo
https://www.autobroker.si/prodaja-vozil/si/dozivetja/lamborghini-huracan.php

Drugo kot drugo, tisto kar mislite da so potovanja, niso potovanja, ampak so odpiranje novih xaurumovih pisarn po svetu in verjetno je potrebno v neki državi narediti sestanek ena na ena, če hočeš kaj narediti kajne :)) in xaurum je edina kriptovaluta na svetu za katero greš lahko na osebni posvet k osebam, katere so jo ustvarile 🙂

Vile na krku pa se bodo gradile po ICOTU in so v sklopu xaurumovega ekosistema, če pa ne veš kaj je to, si pa o tem malo preberi na netu 😀

Cena xauruma na borzi pa je takšna kot pač je, saj jo uravnavajo udeleženci, ki so na borzi iz celega sveta 🙂 Poglej si graf applove delnice in ima tudi vmes vzpone in padce, verjetno graf ni samo navzgor 😀

Tako da ljudje prosim, predno pišete take traparije po netu, se prej o produktu dobro pozanimajte, ker če mene vprašaš, je Xaurum produkt, ki bo dolgoročno resnično uspešen in ne bo spet eden izmed nategov, katerih smo jih v sloveniji že tako ali tako vajeni 🙂

Pa nisem noben človek, ki je pri koritu v xaurumu ali pa kdo od ustanoviteljev, samo pač dobro sem se pozanimal o njem in ne morem reči ene slabe reči zanj 🙂 poznam pa kripto svet že od leta 2013 in je dandanes resnično težko v njem najti tako kvaliteten produkt kot je xaurum. Če pa kdo želi, se brez težav registrira na borzo in začne trgovati z katerokoli valuto poleg xauruma 🙂

Lp

Aja joze firma pa je Golden Node d.o.o. in je registrirana v sloveniji. Papirnato pa tudi popolnoma urejena, saj sem jo tudi sam preveril, predno sem kupil xaurume, tako da pomoje brez tezav sprejmejo davcno na obisk:)
Sicer bos pa vecino stvari zvedelna bitcoin talk forumu, saj tukaj na medovernet forumu vidim da pisejo sami taki ljudje, ki vidim da sploh pojma nimajo kaj je krypto svet 😀

na obisk, ker je vse skupaj nezakonito. In tega se še zelo dobro zavedajo. Od nekega kvazi društva so prešli na doo, le čemu?

No, ker nas vse žuli od kje jim taka vozila, stanovanja in potovanja, potem naj fantje svoja finančna poročila dajo na plano in plačane davke, pa bo hitro jasno. Seveda ni ne prvega ne drugega.

Točno vedo, da vsak eur, ki jim ga daste , gre v nič, ker so prodali nič oz meglo. Privoščijo si pa vse te dobrine zato, ker bo konec leta potrebno plačati davek na dobiček, torej vi vsi nerazgledanci, nimate nobene pravice do produkta oz povračila kakega denarja, ki ste ga kupili pri prevarantih.

Še sanja se vam ne kaj se dogaja. Vi kar veselo kupujte mačka v žaklju in polnite žimnice prevarantom, sami pa sanjajte ker ovce so le za ta del – torej za striči…

Pravite da kriptovaluta Xaurum stoji oziroma se z njo trguje v zlatu.Nekdo zgoraj je napisal da ga je bilo lansko leto v ozadju nekaj 10 kg letos pa ga imajo v ozadju 130 kg.In kje v ozadju se to zlato nahaja se ga da potipati ali videti?Je resnično( oprijemljivo) ali samo virtualni nateg(obstaja v virtualnem svetu)?Za vsak projekt ki ga načrtujejo potrebujejo denar od investitorjev,če bodo zgradili vile na Krku bodo postali lastniki teh vil vodilni pri Xaurumu in jih bodo lahko uporabljali za lastne počitnice ali za oddajanje.Zgradili jih bodo z vašim denarjem in ne s svojim.Poznam enega ki so mu oprali možgane z heppy-heppy metodo oziroma kako uspeti v življenju.Bil je čisto navdušen še mene je zraven vabil vzel je kredit na koncu pa ostal brez 8500 eur. Treba je misliti s svojo glavo v življenju.

Ko revež zajaha konja, ga jaha toliko časa da konj crkne 🙂

Spet bodo dobili naivn folk, ki jim bo denar dajal. Sam da ni treba v službo, pol so pa vsi srečni. Kam gre ta svet:(

Heheh ne morem verjet no 😀 uglavnem hotu sem samo povedat da je xaurum ena izmed kriptovalut v mojem portfelju, katero sem kupil na svetovni borzi in jo lahko prodam cez par trenutkov ce se tako odlocim in moja izkusnja z njim je zelo dobra 🙂 in ta macek v zaklju je eno leto nazaj stal 0,03 centa, danes po trenutni borzni ceni pa stane 0,16 centov 🙂 kam pa bo sla cena, nazaj na 3 cente ali pa par eurov pa ve sam bog, ker borza je pac borza in kdor ni vajen vzponov in padcev brezveze da se s tem sploh ukvarja 😀
Drugace pa ja, zlato je shranjeno v loomisu in ja je otipljivo in vsak si ga gre lahko ogledat ali otipat, ali kakorkoli mu pase :))
Vile na krku ali drugace povedano projekt gamma, kateri je locen projekt, ampak vseeno v sklopu xauruma pa bodo zgrajene po ICOTU. In se enkrat pravim, da vsak, ki ne ve kaj je ICO naj najprej v google napise what is ICO, da mu bo sploh jasno o cem se pogovarjamo 🙂
In cudno da ste se spravili samo na xaurum, ko pa imamo v sloveniji se veliko domacih projektov na podoben nacin, ampak vsak s svojo idejo (npr. VIBERATE, SUNCONTRACT, ICONOMI, QUANTUM PROJECT) kateri z vseh strani sveta z xaurumom vred dobivajo same pohvale in so resnicno fenomenalni projekti 🙂
Ampak slovencki kot slovencki, dejmo blatit enega ki mu gre bolje od mene do konca in sploh ne vemo z kaj se gre… Zalostno 🙂

Uglavnem ce si kdo zeli poskusiti krypto svet, ga loci samo par klikov in naj vsak sam sproba na svoji kozi, do takrat pa vsem zelim cim boljse plemenitenje svojega denarja, ker tukaj na medovernet je isto kot bi se pogovarjali v neki vaski gostilni, v kateri ima en manj pojma kot drug 😀

Lp

Projekti so samo projekti. Vsi dobivajo nek kao kapital (beri ničvredne kovance) na podlagi obljub. Niti en projekt ni speljan.

Xaurum se je dodatno znašel in naredil piramidno shemo pridobivanja novih klientov. Hitro in učinkovito.

130kg zlata? torej 35.000 eur za kilogram naprimer, kar skupaj znese 4.550.000 . To predstavlja le nekaj odstotkov vseh vložkov (vsaj tako se predstavlja piramida v Ljubljani) , torej so mulci nabrali že 100 milijonov?

Jan555, a si ti že videl kak kg njihovega domnevnega zlata,so ti ga pokazali v fizični obliki,da resnično obstaja oziroma da ga dejansko imajo nekje za kritje vaših vložkov? Jaz nikomur nisem fouš če mu gre bolje od mene moti me pa to da tile fantje očitno prodajajo meglo.

ico je navadna preavara in to vsi že vedo. Država in inšpekcije komaj čakajo, da vas dobijo v roke. Menda se je v Sloveniji že pripravil zakon in je v sprejemanju, da bo vse takole “investiranje” nelegalno. ATVP že veselo piše opozorila. FURS pa komaj čaka, da obišče vse tele xarum in ostale prevarante na domu ob pregledu vse nakradene imovine.

Dva dni nazaj bil na predstavitvi še enega kvazi coin produkta, kjer fantje trdijo, da z 13% vašega denarja naredijo čudeže, ostalih 80% pa kar v švicarsko firmo vložijo… hahahahaha pa saj to je še huje kot so bili prevaranti iz preteklosti….

Vlagatelji, kar veselo jih zakladajte, bodo dlje v zaporu čepeli.

ICO je prevara? Kateri ICO? Konkretno ime?

Hahhaha ampak eni pa ste butasti do amena ane, dej mi razloz to kako nej bi jest nekoga zakladu, ce kupim xaurum coin ali bilokateri drug coin na odprti svetovni borzi, res bi biu rad razsvetljen :DD

Kjerkoli kupite to sranje, gre v žepe organizatorjev piramide , večino pa s prvo prodajo itak prodajajo preko piramide.

vsi ico so prevara saj niso realni, vse v privat žepe za nakup luksuznih dobrin. Pametne pogodbe so pametne le za organizatorja, sam mu na koncu ko bo propadel (beri nič naredil iz projekta) ostane denar in nič mu ne morete.

Obstajajo tudi razgledani hazarderji? Imajo klub mogoče? Jaz bi se jim takoj pridružil …

No zdej mi pa še razlož kaj v življenju potem ni piramida, a to da vsak dan vstaneš, greš v službo dobiš plačo, na koncu daš pa več kot pol nazaj državi (a s tem pa ne filaš države??) dejte folk uporabte enkrat mal svojo glavo in če že pišete kaj vse je piramida, pol še razložte kaj ni piramida :)) in ja pomoje vsak k se z borzo ukvarja, pa al naj bi ble to delnice, kripto valute, obveznice al karkol, se zaveda da je to delno tvegana stvar. In tja notr verjetno ne daš zadnjega centa ki ga potrebuješ za življenje 🙂 lohk ga pa daješ pod žimnico in ti ga nakonc inflacija požre, čist simpl 😀

še najbol tvegana stvar je cel mesec hodit na šiht, ob tem da ne veš, al bo na koncu kej na TRR al nič 🙂
pa cel lajf v pokojninski sklad plačevat, ob tem da po vsej verjetnosti dostojne pokojnine glih ne bo. Pa ti to veš, ampak plačuješ pa vseeno 🙂

Seveda da je cel sistem ena velika piramida samo nekaj če ustvarjaš denar z realnim delom in konkretnimi produkti(izdelki) drugo je pa prodajanje megle kot je Xaurum.

Brezveze da se karkoli pregovarjamo naprej, pustimo casu cas in pocakajmo samo se nekaj dni, ko se xarumi zacnejo prodajati na 300 prodajnih petrolovih mestih po sloveniji in potem me zanimajo komentarji posameznikov :)) verjetno se tako podjetje kot je petrol nebi spuscalo v prodajo megle, mar ne 😀

http://www.petrol.si/na-poti/zame/ponudba-na-servisih/ponudba/loterija-in-sportne-stave
Absolutno ne,…

Živim od kripta, ampak xaurum je pa DALEČ največji nateg med popolnoma vsemi.

http://www.petrol.si/na-poti/zame/ponudba-na-servisih/ponudba/loterija-in-sportne-stave
Absolutno ne,…

[/quote]

Hahaha ziveti od krypta, ta pa je dobra 😀 a lahko pridem potem na instrukcije k tebi, ker to me pa res zanima kako znas tako dobro izbirati valute, da ves kdaj kupovati in kdaj prodajati 😀 sploh pa da reces da zivis od krypta, glede na to kako kratek cas je krypto na sceni 😀
Lahko pa naredis screen shot svojega portfelja, da vidimo, mogoce si pa res novi warren buffett v krypto svetu 😀

Absolutno ne,…

[/quote]

Hahaha ziveti od krypta, ta pa je dobra 😀 a lahko pridem potem na instrukcije k tebi, ker to me pa res zanima kako znas tako dobro izbirati valute, da ves kdaj kupovati in kdaj prodajati 😀 sploh pa da reces da zivis od krypta, glede na to kako kratek cas je krypto na sceni 😀
Lahko pa naredis screen shot svojega portfelja, da vidimo, mogoce si pa res novi warren buffett v krypto svetu 😀
[/quote]

Ne, da živim, že nekaj let sem upokojen. Rudaril v 2010. Sem v neki drugi temi že objavil screenshot denarnice s 600 000 NEO

Absolutno ne,…

[/quote]

Dej argumentiraj tole svojo trditev.

Nekje je slišal.

[/quote]

Ne, da živim, že nekaj let sem upokojen. Rudaril v 2010. Sem v neki drugi temi že objavil screenshot denarnice s 600 000 NEO
[/quote]

A v 2010 si NEOte rudaril?

[/quote]

[/quote]

BTC, NEO držim kake pol leta, morda malo več. Kupoval pri 4$ CELEGA FUKA.

[/quote]

BTC, NEO držim kake pol leta, morda malo več. Kupoval pri 4$ CELEGA FUKA.
[/quote]

In kaj si rudaril v 2010?

New Report

Close