Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Xaurum

Xaurum

Moraš še vložit nekaj denarja v Xaurum, ker ta se bolj sliši kot kako pomirjevalo na recept, ne valuta, ki ga boš nujno potreboval. 🙂
[/quote]

Tebi tudi xanax ne bi pomagal haha

Pametno. Držim CELEGA FUKA še od časov, ko je bil ta AntShares.

Vmes bi ga lahko že 1x prodal in kupil nazaj pa bi mel CELA DVA FUKA.

Mi ne pride na pamet.

Za vse nejeverne tomaže 😉

https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/227902667-What-is-a-compliance-review-

A mogoče kdo ve kaj se dogaja z xaurumom? Je zadeva res padla?

Piramidni sistem nagrajevanja, lamborginiji, jahte, nove hiše, draga oblačila, ženske in drugo so povod za zgornji post.. ostalo si predstavljajte sami.

se je iti luksuz na račun vlagateljev.Sicer še vedno največ ljudi uživa luksuz na račun davkoplačevalcev,vendar ti so si spisali zakonodajo sebi v prid da lahko to počnejo

Merlak, ki se veselo hvali v Finance.si , želi delati red na področju ICO in hkrati javno govori, da je večina kovancev za v smeti…..

https://mojefinance.finance.si/8861234/%28intervju%29-Damijan-Merlak-Bitstamp-Vecina-kriptozetonov-bo-odsla-na-smetisce-zgodovine

a vseeno je njegov svetovalec Kenda iz xauruma. Kako gre vse to skupaj? Komu jasno, glede na situacijo v xaurumu, kjer večina omenjenih nategunov (iz članka) iz forexa dela in prodaja meglo…..?????

Je vse skupaj le šov za naivne vlagatelje, glede na to, da so v povezavi z Merlakom pojavlja tudi ico money rebel z Vezovišek familijo na čelu.

Vsi skupaj, pa očitno tesno sodelujejo z Financami že dlje časa. Torej vse jasno, čemu take promocije teh vaših ico, kripto nategov.

Uglavnem, dej naj vas že polovijo in dajo na hladno barabe.

mediji vsi sami sebe promovirajo kot objektivne in neodvisne.Tako televizijske hiše kot časniki so pripravljeni zavajati s podatki in novicami, če jim nekdo ponudi primerno plačilo za to.Mediji so največji manipulatorji in bleferji.

evo ga enega izmed tržnikov… kmalu za zapahi

https://siol.net/posel-danes/novice/tozilci-v-piramidi-valutnih-poslov-nasli-nezakonito-premozenje-452694

Mesanje hrusk in jabolk 🙂

ta Šmigovc je povezan s Xarumom.To je vse eno in isto.

Povsem prav vam dam, da je potrebno biti previden.

Če dovolite vam svoj pogled o Xaurumu predstavim tudi sam, saj sem vanj investiral tudi sam in vanj je investiralo tudi moje podjetje. NIKAKOR ne svetujem ali prepricujem koga za nakup Xauruma ali proti to ve vsak sam in naj vsak sam tudi pridobi relavantne informacije.
Naj pa objasnim, da so pred nakupom poslovanje podjetja Xaurum previrili tudi “moji” odvetniki in računovodstvo. In glede tega je Xaurum regularno, zakonodajno in pravno formalno urejen do potankosti.
Glede priložnosti kot investicije, naj se vsak pozanima sam, sam verjamem, da ima potencial in da ima dolgoročni smisel. Sem pa začetni nakup smatral kot alternativno srednjeročno špekulacijsko naložbo in vstopil z 8% kapitala namenjenega investicijam.

Lep pozdrav.

Nateg iz pogleda poslovanja ni. Naj poudarim, da sem pred nakupom Xauruma kot pravne osebe, pridobil mnenje tudi od zunanjih služb( odvetnikov, računovodstava) našega podjetja.
Perspektivnost projektov je pa zgolj ena izmed verjetnosti, ki se bo lahko zgodila. Sam pa vsak oceni kje je večja verjetnost ter kaj mu pri njegovi odločitvi več pomeni.

In še enkrat poudarjam nikogar ne nagovarjam za nakup Xauruma ali proti.

Lep pozdrav.

Vision1, kje pa si kupil Xaurum, prosim?

Tole je naredilo naše računovodstvo…registrirali so nas na njihovo internetno stran( namenjeno nakupu), najprej mene kot direktorja, nato so sledili postopki kot indetifikacija stranke, izjava o proti pranju denarja,itd.. nato so dodali še podjetje ter dodali podatke o podjetju.

Nato pa naročilo, plačilo,…račun je pa računovodstvo brez težav poknjižilo, saj je račun izdan iz slovenskega podjetja in slovenskega računa( to smo se seveda pozanimali že prej) v roku 5 delovnih dneh( kot piše v pogojih ) smo prejeli Xaurume na denarnico.

Več informacij o tem, kako smo izvedli plačilo, pošljite na email našega podjetja:
[email protected]

si do sedaj že zaslužil s Xarumom?

Popolnoma pravilno ste ravnali, v skladu z računovodskimi standardi.
Še zadnje vprašanje, kako to, da se niste odločili za bolj enostaven in zagotovo cenješi nakup na eni izmed borz? Recimo na Bittrexu? Tudi tak nakup bi bil popolnoma legitimen za pravno osebo, a po mojem mnenju precej cenejši…

Kupili smo jih 2 meseca nazaj. Cene ne gledam, saj imamo pripravljen srednjeročni načrt najmanj 3 leta, kar se vmes zgodi nas niti ne zanima. Verjetno se strinjate, da naprimer pri Bitcoinu( čeprav ni primerjave) ne bi bilo toliko pomembno ali bi jih kupili pri 30$ ali pa 10$, zagotovo pa bi jih prodali veliko prej kot danes, če bi dnevno spremljali
ceno in se ne držali svojega časovnega načrta. Spremljam pa ali projekt napreduje kot celota.

Popolnoma pravilno ste ravnali, v skladu z računovodskimi standardi.
Še zadnje vprašanje, kako to, da se niste odločili za bolj enostaven in zagotovo cenješi nakup na eni izmed borz? Recimo na Bittrexu? Tudi tak nakup bi bil popolnoma legitimen za pravno osebo, a po mojem mnenju precej cenejši…
[/quote]
Ker z nakupom na borzi nimamo nobenega računa, katerega bi lahko poknjižili v računovodstvu.

Smo pa iskali alternativo za regularen nakup Btc preko Bitstampa( in nato nakup Xauruma na Bittrexu). Račun fizične je bil potrjen po nekaj dneh, račun pravne osebe pa še danes ne.

Zato smo se odločili za regularen vstop v crypto svet in nakup Xauruma. Imajo pa možnost tudi nakup preko Market orderja( torej nakup na borzi ). Torej preprosta rešitev, vse uredijo pri podjetju ( nakup Btc, izvedejo nakup na borzi) Sami smo samo nakazali denar, v 5 delovnih dneh prejeli Xaurume in račun.

Lep pozdrav.

Nikoli mi ne bo jasno, zakaj se ljudje preden vlozijo svoj tezko prisluzen denar, najprej ne pozanimajo kam vlagajo?

Malo sem preveril tale Xaurum. Ni tezko, fantje se slikajo ob lamborghinijih, ki so jih kupili z VASIM denarjem in ne njihovim znanjem. Razen z znanjem nategovanja.

Vsak teden se na svetovni ravni odpre 400 podobnih firm (ICO) in vsaka bi rada svoj delez naivnezev. Ne recem – en majhen procent jih bo uspel, ampak MAJHEN. Ostali se boste obrisali pod nosom, medtem ko se bodo nateguni polivali s sampijem iz vasih zepov.

Ce vas ze srbijo prsti po kriptosvetu je dober nasvet samo eden. BTC ali ETH. Vse ostalo je prevec riskantno. Zaenkrat.

Mal nižje je ena želja zate

je balkanski projekt.Vsi pa vemo kako so posluje na balkanu- “leva ruka desni žep”.Da je zadaj zlato je samo dobra krinka.Kot je meni znano njihova kriptovaluta samo izgublja na vrednosti.Sedaj ko vlagatelji vidijo kako je Bitcoin zrasel v teh letih računajo da bodo vse kriptovalute ki sedaj še nimajo prave vrednosti nekoč pridobile tako vrednost.In ravno na to računajo ti ki vsako dnevno izumljajo nove kriptovaluteda bodo s tem prepričali ljudi.Jaz še bicoinu ne zaupam ker mi ni jasno zakaj se ne ratkrije kdo v resnici stoji za njim.Jaz mislim da Amerika upravlja v resnici z bitcoinom.

Od vseh vas veleumnih financnih strokovnjakov, ki tukaj pisete bedarije, se lahko zglasite v xaurum pisarni v kristalni palaci v btcju in ce jim dokazete goljufijo ali kaksno tehnicno napako v projektu, vam ponujajo denarno nagrado (in to ni majhna), tako da jaz mislim da ce ze toliko veste, bi bilo dobro da ze svoje odgovore podprete z kaksno konkretno stvarjo, ker tukaj na tem forumu je samo “rekla kazala” :))

New Report

Close