Xaurum
nagrado ponujajo.Lahko je ponujati tuji denar za nagrado.Oni naj poskrbijo da bomo vlagatelji kaj zaslužili in ne da bo cena Xauruma samo padala iz dneva v dan.Jaz razumem da so poskrbeli prvo za sebe(dobri avti in stanovanja) z denarjem vlagateljev.Zdaj bi bil pa že tudi čas da imamo tudi vlagatelji kakšno večjo korist od tega projekta in ne pobiramo samo drobtinic.A so oni zato tam da nategujejo vlagatelje ali so tam da se trudijo upravičit zaupanje vlagateljev..Kar se tiče pravdanja v Sloveniji se ne splača,ker država že vrsto let deluje po balkansko.Zgleda da bo treba v Sloveniji kakšnega nateguna pa naj bo kdorkoli pohladiti.
iščejo pravico tisti,ki imajo preveč časa v življenju,ker Slovenija ni Švica in komu se da leta življenja stran vreči za neko pravico ki sploh ne obstaja.Ja tisti ki vlagate če ne boste nič zaslužili z Xaurumom naj vam pa svoje luksuzne avte dajo saj jih tako ali tako plačujejo z vašim denarjem.V kriptovalute se splača vlagat samo če se profesionalno ukvarjaš s tem.To da daš noter 500 eur in samo čakaš kaj se bo zgodilo tako ne zaslužiš nič.
Jaz ne vem kateri graf nekateri gledate, ampak ce vsi gledamo pravega ne vem kdo nebi bil zadovoljen z nalozbo v xaurum (jaz osebno sem vec kot zadovoljen) je pa res da ce si ga kupoval po 0,30 centov, da si trenutno v minusu, ampak dajmo casu cas in vse bo poplacano 🙂 to je isto kot bi kupovali delnice luke koper leta 2008 po 80 eur in govorili da je to slabo podjetje, ker je danes na borzi vredna 30 eur, ubistvu je pa to eno izmed najbol dobickonosnih podketji v sloveniji 🙂 tako da ce razumete ponudbe in povprasevanja na borzi, ta stvar ni za vas, ampak je bolje na daste denar na vezano vlogo na banko in cakate :))
primerjati svet kriptovalut z Luko Koper in vrednostjo njenih delnic.Ker v Luki se trguje z realnim(otipljivim) blagom iz celega sveta.Kriptovalute( ni otipljiva) so pa dosti večje špekuliranje kot Luka Koper.Kot je nekdo že zgoraj napisal da sedaj vsi upajo da bo čim več kriptovalut ki imajo sedaj nizko vrednost doseglo vrednost bitcoina.Samo ne smemo pozabitI da bitcoin je bila 1 kriptovaluta in še ni imela konkurence in je zato imela tako velik potencial da zraste za toliko.Dandanes pa dnevno prihajajo na trg nove in nove kriptovalute in teh je že malo morje.Globalno gledano pa potencialnih investitorjev po mojem mnenju tudi ni neomejeno.Jaz menim da lahko grafe svojih kriptovalut ustanovitelji le teh prilagajajo lastnim potrebam.Tudi bitcoin veliko raste iz ure v uro,kar ni realno.Mislim da se nekdo igra z njim.
Kratko vprašanje po določeni časovni distanci, ste s projektom in investicijo še vedno zadovljni? Gre vse po okvirnem načrtu?
[/quote]
Gledano iz trenutnega gledišča je obup, če pa naredim korak nazaj, imam pa še vedno 10 x plus v dveh mesecih. Oziroma še več, če štejem vse coine, ki še pridejo na borzo. Drugače je pa žalost zdajle. 30 % minus na vse. Samo je jasno, da ne zmorej zmeraj samo gor. Samo počakat je treba in ne prodajat v paniki.
Tako kot je delnica lahko precenjena ali podcenjena je lahko tudi kriptovaluta. Glede na vrednost zaloge zlata xauroma in koliko morate za kovanec, ki predstavlja to zlato placati, ga preplacate vsaj 5.
Xaurum deluje po sistemu piramide, splaca se le, ce noter pripeljete vec ljudi. Eni res ne znajo drugega. [hashtag=xaurum]#xaurum[/hashtag] [hashtag=podjetniki]#podjetniki[/hashtag] [hashtag=investitorji]#investitorji[/hashtag]
Pa da ne bo kdo mislil, da trzna cena ni zmanipulirana. Ma majhnih kriptovalutnih borzah lahko xaurum kupuje in prodaja in pri majhnem prometu brez vecjega problema regulira svojo trzno ceno, ki je kar za 3x manjsa od tiste, ki jo placate xaurum prodajalcem. Se pravi ste ze v startu 3x izgubili. Ne nasedajte vsaki neumnosti, ljudje si z vami le pounijo zepe. Primite se postenega dela, bo druzina bolj vesela.
..cena mala. Zmanjkuje denarja za luksuzno življenje in potrebujete nov PR članek ter nove ovčke? Očitno..
šefi xauruma…
What no premine means? It means that all funds gathered were spent in this way:
0% for the founders
0% for the team
0% for the marketing
0% for advisers
0% for staff expansion
0% for development
0% for legal
0% for future project
0% for platform
0% for infrastructure
0% ….
and 100% for gold.
Vprašanje: Od kje pa vam še dodatnih 50% od prodaje, ki gre v piramido?
Od kje vam denar za luksuz (pa brez nakladanja, da imate denar od prej … od kje iz pekarne?)?
Kako nič ne daste za marketing, medtem ko se oglašujete, sponzorirate šport in potujete po svetu?
Kdo potem plačuje te glamurozne pisarne?
Kdo plačuje tajnice?
Kdo plačuje IT?
teli se norčujejo iz vseh in vsakega..
na tem projektu so v resnici sami delomrzneži,sami zase sicer pravijo da trdo delajo in da je ta projekt dolgoročen (s tem želijo vlagatelje prepričati naj bodo potrpežljivi).Jaz sem hotel vložiti pred dobrim leto v Xaurum 1000 eur samo ko sem pa izvedel da za njih dela Danijel Praštalo (zadolžen za marketing v Afriki) se pa za to nisem odločil.Ostale fante prej nisem poznal,ampak če imaš v ekipi in Danijela Praštala mi je takoj jasno koliko je ura.Raje vržem svoj denar v WC-školjko.