Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Xaurum

Xaurum

Hahaha…Sanela…evo, tole je zate:

https://siol.net/digisvet/novice/slovenci-ki-so-gradili-vile-na-krku-in-hrumeli-z-lamborghiniji-zaviti-v-molk-503949

Toliko o teh “poslovnežih”. V kriptu sem od 2013, poznam večino Slovencev – tudi nekaj 10, ki imajo pod palcem med 50 in 150 mio eur v kriptu, pa jih je še več pri nas. Skupno pa jim je, da se nihče ne vozi v Lambotu ( jih ima pa ene par lambote v garaži:)), imajo lepe hiše in avte v vrednosti med 100k in 200k eur. Tako kot kakšen malo bolj stoječ obrtnik. No, od teh fantov se jemljejo nasveti…

…ne pa od 20+let insta “zvezdnikov”, ki se slikajo z najetimi lamboti, jadrnicami…naivne ovce pa jim nosijo denar. Zato nas je nekaj na MON-u, ki opazarjamo že leta pred nategunskimi ICO-ti.

Hahaha…Sanela…evo, tole je zate:

https://over.net/digisvet/novice/slovenci-ki-so-gradili-vile-na-krku-in-hrumeli-z-lamborghiniji-zaviti-v-molk-503949

Toliko o teh “poslovnežih”. V kriptu sem od 2013, poznam večino Slovencev – tudi nekaj 10, ki imajo pod palcem med 50 in 150 mio eur v kriptu, pa jih je še več pri nas. Skupno pa jim je, da se nihče ne vozi v Lambotu ( jih ima pa ene par lambote v garaži:)), imajo lepe hiše in avte v vrednosti med 100k in 200k eur. Tako kot kakšen malo bolj stoječ obrtnik. No, od teh fantov se jemljejo nasveti…

…ne pa od 20+let insta “zvezdnikov”, ki se slikajo z najetimi lamboti, jadrnicami…naivne ovce pa jim nosijo denar. Zato nas je nekaj na MON-u, ki opazarjamo že leta pred nategunskimi ICO-ti.
[/quote]
ti ljudje v lasti v povprečju med 5000-15000 BTC-jev(trenutna vrednost 10.000 eur) da imajo toliko premoženja v kriptu seveda nimajo pa vsega v BTC-ju.Če bi bil jaz eden od njih zagotovo to ne bi nikomur razlagal ker si lahko hitro žrtev izsiljevanja,tako da me čudi da se med sabo vsi poznate.

Men je blo dost enga od njih spoznat da mi je blo jasn da mi je denar bols vrst v smeti,kokr vlozt.
Sploh se obstaja vse tole al je vse skupi.poniklno

New Report

Close