Najdi forum

zivjo!
mene zanimajo dve stvari in se že veselim vaših odgovorov.
1. Kje v xp-jih izklopim funkcijo da se mi hoče samo povezovat ker to hoče nek program?
2. Ali lahko na računalniku na katerem se zvočna in grafična kartica že integrirani damo novo žvočno ali grafično, da bo potem rač uporabljal ti?

hvala že vnaprej

1) Omogočanje ali onemogočanje poročanja o napakah:
Na nadzorni plošči dvokliknite **Sistem.**
Na kartici **Dodatno** kliknite Poročanje o napakah.
Kliknite Onemogočanje poročanja o napakah ali Omogočanje poročanja o napakah.
Opombe

Če želite odpreti okno sistema, kliknite Start, pokažite Nastavitve, kliknite Nadzorna plošča in nato dvokliknite Sistem.
Četudi je poročanje o napakah onemogočeno, vas Windows obvesti ob pojavu napake, če potrdite polje Obvesti me, če pride do kritičnih napak.
Za obveščanje o napakah operacijskega sistema potrdite polje Operacijski sistem Windows.
Za obveščanje o napakah programov, kot je Microsoft Word, potrdite polje Programi.

2) Lahko. V Biosu je potrebno (običajmo nekje pod “integrated peripherals option”) najti “On chip PCI device” (nima veze z devicami!!) in nastaviti vrednosti pod Audio in Modem na “Disabled”.
Pri nekaterih ploščah je potrebno to storiti z “jumperji” (eee, kaj pa vem, menda mostički se reče po slovensko, najbrž ne spreskokci??) vendar ti v tem primeru lahko pomaga samo “spremljajoča dokumentacija (:

LP Wega!!

odpri IE. tools —>> internet options —>> connections –>> označi never dial a connection
to lahko izklopiš tudi v programu ki se hoče povezat na internet če zgornje ne bo delovalo

Lahko dodaš če ima plošča dodatna pci, agp vodila. Samo prej se morajo spremenit nastavitve v biosu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close