XRP danes Moooooooon!!!!!!!
Ne vem, če obvladam, ker na tem področju obvladati je težko 🙂 glej realno, kaj si do zdaj uspela narediti. To je tisto kar lahko zdaj prodaš s plusom. Če se zgodi korekcija kaj boš imela od tega? Kaj ti najbolj ustreza? Ja lahko gre gor 10, 20, 30…lahko gre pa tudi dol in to hitro. Korekcija bo, to je sigurno. Napovedi koliko naj bi šlo gor, so samo napovedi… Kaj je večja verjetnost, da bo šlo gor ali da bo korekcija po taki rasti?
Na dolgi rok bo rastlo, vmes bo pa drama, dumps, weak hands…
[/quote]
Neverjetno, odlicno si predvidel trenutno situacijo.
Mislis, da bo padec se vecji?
Kje mislis, da se lahko padec v primeru xrp ustavi?
[/quote]
Po naslednji korekciji? Okrog 1$.
Zdaj pa ena bolj ekstremna situacija, ki me ne bi presenetila. Letošnji julij – september BTC 2500 – 3500 $, XRP 0,15 $. Konec letošnjega leta BTC 100-110k $, XRP 9 – 13 $.
Nekateri bodo rekli, da to ni možno. Pri tej trditvi pa z ničemer ne garantirajo. Možno je vse, je pa to manj verjetno. Nekatere bi to močno presenetilo, mene ne bi.
Po naslednji korekciji? Okrog 1$.
Zdaj pa ena bolj ekstremna situacija, ki me ne bi presenetila. Letošnji julij – september BTC 2500 – 3500 $, XRP 0,15 $. Konec letošnjega leta BTC 100-110k $, XRP 9 – 13 $.
Nekateri bodo rekli, da to ni možno. Pri tej trditvi pa z ničemer ne garantirajo. Možno je vse, je pa to manj verjetno. Nekatere bi to močno presenetilo, mene ne bi.
[/quote]
Kaj tocno se je spremenilo od zadnje res pozitivne napovedi?
Se je trg tako mocno prevesil v bear mood?
Ne razumem cisto dobro tega zasuka…
Kaj tocno se je spremenilo od zadnje res pozitivne napovedi?
Se je trg tako mocno prevesil v bear mood?
Ne razumem cisto dobro tega zasuka…
[/quote]
Npr. XRP je imel izjemen momentum da z lahkoto prebije 2$ in gre na nov mejnik 3$ in od te točke na nov ATH, 9 – 13 $. BTC na 75k $. Pri 62k $ se je že videla precej močna resistenca, ampak kljub temu je uspel iti krepko čez 64k $.
Korekcija je naredila svoje, spremenila razpoloženje. Tega momentuma trenutno ni več, se bo vrnil, brez skrbi. Ampak dvomim da prej kot v zadnjem četrtletju leta.
Npr. XRP je imel izjemen momentum da z lahkoto prebije 2$ in gre na nov mejnik 3$ in od te točke na nov ATH, 9 – 13 $. BTC na 75k $. Pri 62k $ se je že videla precej močna resistenca, ampak kljub temu je uspel iti krepko čez 64k $.
Korekcija je naredila svoje, spremenila razpoloženje. Tega momentuma trenutno ni več, se bo vrnil, brez skrbi. Ampak dvomim da prej kot v zadnjem četrtletju leta.
[/quote]
Tole je prav crazy. Bo prosti pad še trajal? Če si predvidel prosti pad, lahko predvidiš tudi odboj nazaj gor? 🙂