Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute XRP danes Moooooooon!!!!!!!

XRP danes Moooooooon!!!!!!!

Moja ocena je, da je to zdaj zelo zelo trhlo in precej možen konkreten bull trap, sicer možno naredit lep plus, ampak z zelo visokim tveganjem. Tako, da se ve kako in kaj je na tehtnici. Take situacije so fajn za striženje.

Kaj menis o trenutni situaciji?

Kaj menis o trenutni situaciji?
[/quote]

Situacija XRP? Lep hype, vertikala, ne vem kaj bo iz tega… Še vedno sem mnenja, da smo zelo visoko in to že predolgo časa, se da narediti plus, ampak z zelo velikim tveganjem. V taki situaciji je vedno vprašanje ali greš notri, ker si pripravljen požreti tudi večjo izgubo. Jaz tako vidim situacijo. Je pa tudi vse več ocen, napovedi in opozoril, da se bliža obdobje, ko bo vse zelo rdeče, velika korekcija, 2-4 mesečni bear trend. Seveda je tudi kontra mnenje kako bo samo šlo še gor…nekateri živijo zanikajo ciklični zakon in čas.
Bolj verjamem, da se bliža velika korekcija in 2-4 mesečni bear trend, potem pa spet nora rast v zadnjem četrtletju kot sem že pisal.

Situacija XRP? Lep hype, vertikala, ne vem kaj bo iz tega… Še vedno sem mnenja, da smo zelo visoko in to že predolgo časa, se da narediti plus, ampak z zelo velikim tveganjem. V taki situaciji je vedno vprašanje ali greš notri, ker si pripravljen požreti tudi večjo izgubo. Jaz tako vidim situacijo. Je pa tudi vse več ocen, napovedi in opozoril, da se bliža obdobje, ko bo vse zelo rdeče, velika korekcija, 2-4 mesečni bear trend. Seveda je tudi kontra mnenje kako bo samo šlo še gor…nekateri živijo zanikajo ciklični zakon in čas.
Bolj verjamem, da se bliža velika korekcija in 2-4 mesečni bear trend, potem pa spet nora rast v zadnjem četrtletju kot sem že pisal.
[/quote]
Torej ti zaenkrat cakas, da se morebitni bear trend obrne?

[/quote]
Se eno vprasanje…mesec nazaj si dejal, da gre lahko xrp v tem ciklu zelo visoko.
Kdaj si opazil, da gre vse skupaj v bear?

Se eno vprasanje…mesec nazaj si dejal, da gre lahko xrp v tem ciklu zelo visoko.
Kdaj si opazil, da gre vse skupaj v bear?
[/quote]

Nismo še v bear trendu, ta bi nastopil po veliki korekciji. O tem sem že pisal, ja v tem ciklu je imel XRP izredno dobre znake, da gre lahko z lahkoto zelo visoko najprej do drugega mejnika, to je 3$ in od tu na nov ATH. Ampak moje mnenje je, da je izgubil momentum kar sem obrazložil že dva tedna nazaj. To se je zgodilo, ko je padel dol z 1,91$, in potem na 1$.
Po mnenju mnogih se ta cikel zaključuje, sledila bo likvidacja in izplačevanje profitov, rdeče obarvane vertikale. V tem poslu gre za profit, to je bistvo trgovanja. Nekateri bodo vztrajali do konca…to je seveda osebna odločitev. Vstop v tej situaciji bo večini zelo poslabšal spanec 😀

Če se ponovi tak momentum v zadnjem četrtletju, bo konec leta noro šlo gor.

Jaz spremljam odboje, številke in analiziram. Še ne vidim da je čas za moj vstop.

Take situacije so zelo mamljive in ne dajo miru 😀

Še dodatna informacija, XRP je tak precej poseben ali specifičen kar se tiče trgovanja.

Lahko malo obrazlozis to?
Kaj menis na trenutno stanje zadrzevanja okoli 1.5 usd?

Lahko malo obrazlozis to?
Kaj menis na trenutno stanje zadrzevanja okoli 1.5 usd?
[/quote]

Značilni so hype skoki za kratek čas vezani na neke novice, potem dump in pade kot opeka, če ne pade kot opeka pade ko pade BTC. Ko gre že vse ostalo gor, zna obtičati na neki vrednosti in tam vztraja celo večnost… Zaradi tega se ga večina, ki se nategne potem izogiba v velikem loku. Večina pravi, da je bolje držati prste stran. To je pač neko splošno mnenje. Moje mnenje je, da se da delati lepe pluse, ampak zahteva posebno previdnost, ker zna biti zelo nepredvidljiv. Še posebej pri hype skokih, če gre za pogoste ali dnevne trejde.

Kar se tiče cene 1.5$, ne vem, ne vidim kaj posebnega. Zna se zadrževati tu nekaj časa kar je pogojeno z BTC, z občasnimi špicami ali hype skoki. Ko bo padel BTC bo tudi XRP padel in njegov padec se bo ustavil ko se bo ustavil padec BTC. Njegov padec zna biti precej globok. Zadnje čase nekako sledi BTC do neke mere, ko se naredi korekcija BTC navzgor potem pa se ustavi.
Skratka previdno. Ko ali če se boš nategnil boš lažje razumel to kar sem obrazložil.

Značilni so hype skoki za kratek čas vezani na neke novice, potem dump in pade kot opeka, če ne pade kot opeka pade ko pade BTC. Ko gre že vse ostalo gor, zna obtičati na neki vrednosti in tam vztraja celo večnost… Zaradi tega se ga večina, ki se nategne potem izogiba v velikem loku. Večina pravi, da je bolje držati prste stran. To je pač neko splošno mnenje. Moje mnenje je, da se da delati lepe pluse, ampak zahteva posebno previdnost, ker zna biti zelo nepredvidljiv. Še posebej pri hype skokih, če gre za pogoste ali dnevne trejde.

Kar se tiče cene 1.5$, ne vem, ne vidim kaj posebnega. Zna se zadrževati tu nekaj časa kar je pogojeno z BTC, z občasnimi špicami ali hype skoki. Ko bo padel BTC bo tudi XRP padel in njegov padec se bo ustavil ko se bo ustavil padec BTC. Njegov padec zna biti precej globok. Zadnje čase nekako sledi BTC do neke mere, ko se naredi korekcija BTC navzgor potem pa se ustavi.
Skratka previdno. Ko ali če se boš nategnil boš lažje razumel to kar sem obrazložil.
[/quote]

Ti pa naceloma investiras vanj, ne?
Torej nisi med tistimi,ki se ga izogiba?

Jaz sem vložila v Stellar pri 0,40 evra, ker se mi zdi, da zaostaja za drugimi. Po navadi je vedno sledil ripplu in se ustavil malo pod njim. Kar bo, pa bo.

Ti pa naceloma investiras vanj, ne?
Torej nisi med tistimi,ki se ga izogiba?
[/quote]

Jaz se ga ne izogibam, sem pa previden kolikor sem lahko. Zahteva precej potrpljenja, če se ga lotiš nekaj na hitro ali brez potrpljenja boš najverjetnje naredil izgubo oz. boš obtičal za precej časa.
Zato večina kupuje hitre zadeve, p’n’d kjer je hitri gain ali pa tudi izguba. Bolj “gemblerske” in shilane kovance kjer ne veš ali je scam ali pa projekti, ki itak ne bodo preživeli ker je namen predvsem p’n’d. Statistika projektov itak vemo kakšna je. Neučakani, ne potrpežljivi hočejo hitri zaslužek. Tako pač je 😀

Jaz se ga ne izogibam, sem pa previden kolikor sem lahko. Zahteva precej potrpljenja, če se ga lotiš nekaj na hitro ali brez potrpljenja boš najverjetnje naredil izgubo oz. boš obtičal za precej časa.
Zato večina kupuje hitre zadeve, p’n’d kjer je hitri gain ali pa tudi izguba. Bolj “gemblerske” in shilane kovance kjer ne veš ali je scam ali pa projekti, ki itak ne bodo preživeli ker je namen predvsem p’n’d. Statistika projektov itak vemo kakšna je. Neučakani, ne potrpežljivi hočejo hitri zaslužek. Tako pač je 😀
[/quote]
Torej je ima v ozadju xrp tak utility case, da bo najverjetneje prezivel na dolgi rok?

Torej je ima v ozadju xrp tak utility case, da bo najverjetneje prezivel na dolgi rok?
[/quote]

Moje mnenje je, da bo XRP med redkimi ki bodo med preživelimi in v uporabi. Takih verjetno ne bo več kot 1%.

Tukaj je npr. “pokopališče” oz. seznam:
https://99bitcoins.com/deadcoins/

Moje mnenje je, da bo XRP med redkimi ki bodo med preživelimi in v uporabi. Takih verjetno ne bo več kot 1%.

Tukaj je npr. “pokopališče” oz. seznam:
https://99bitcoins.com/deadcoins/
[/quote]
Se je glede na dip korekcija navzdol ze zacela?

Se je glede na dip korekcija navzdol ze zacela?
[/quote]

Za enkrat mi to zgleda kot običajna volatilnost…2-3 jurje gor, 2-3 jurje dol… Seveda se lahko to gibanje spremeni. Ko bo šel BTC pod 40k $, takrat se bo začelo konkretno…

Lep dip, bomo videli ali je to začetek na poti do 45k ali pod 45k $.

BTC ima izredno močno resistenco pri dobrih 58k $, ne more prebit kar me niti ne preseneča glede na graf in čas trajanja cikla. Bomo videli all bo doživel veliko korekcijo in potem z novim zaletom nazgor pridobil nekaj več momentuma.
XRP doživlja hype in padce kot običajno.

Pričakovani BTC crash, vsaj zame. Mislim, da je to šele začetek. Trg v balonu brez momentuma vemo, da običajno postopoma spušča zrak z vmesnimi odboji in daljšimi ali krajšimi postanki pred prostimi padi. Ali se lahko obrne? Lahko, ampak koliko je to verjetno? Mislim, da bolj malo.

Kaj mislis bo ripl spet padel pod 1

New Report

Close