Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek XRP-riplle

XRP-riplle

Vidim,da gredo kriptovalute gor.
Katere so najbolj verodostojne in ziher(po domače)za investicijo ?
Da vsaj nekaj več dobim v kakšnem letu.
Sem pred penzionom pa….
Poznavalci povejte,mogoče svetujte.

Previdnost vsekakor, sploh sedaj, ko je svetovno gospodarstvo tik pred recesijo. Treba se je zavedat, da je crypto trg nereguliran in tako posejan z raznovrstnimi kiti (whales, ki imajo na tone denarja), ki z boti (programi) dnevno manipulirajo s cenami. En kit lahko v enem dnevu povzroči, da cene zanihajo za +/- 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Trenutno je crypto loterija.

Vloži samo tisto, kar si upaš izgubit.

To ob strani: trenutno imam (dolgoročno) razdrobljen portfolio v Lumens, XRP, ETH in ETH classic. Moj vložek je osnovan na aplikativnosti blockchain tehnologije.

O ja, za spletni kriminal jew to zalta doba, čim več vlagajte, le tako boste čimprej padli na realna tla.

To pa je zelo lepo napisano !
Hvala.

Ripplenet se razvija in raste, gradijo ekosistem s katerim bodo pokrite različne branže v finančni industriji, bančništvo itd. Z njim se postavlja tudi xRapid/ODL, ki temelji na XRP. Uporablja se ga že v produkciji, veliko projektov je fazi pilota in testiranj. V moji bivši sluzbi, podjetje je v evropski grupi, je eden od pilotov oz. testni fazi in partner od Ripple.

New Report

Close