XXX … :))))) ;)))
Bil je vroč poletni dan. Temperatura je narasla tja do 45°C. Sedeli smo ob morju v senčki in se brigali vsak zase. Ženske smo brale vsaka svojo knjigo, moški so spali ali pa se igrali igrice na svojih mobitelih.
Bila sem vsa prepotena … in odločila sem se, da si grem ohladit razgreto telo. Ker je bila morska voda vroča, sem se odločila, da grem raje pod tuš, ki je bil v bližini.
Bil je zagrajen tuš, tako da sem si slekla oprijete kopalke in se popolnoma naga prepustila hladnim kapljicam, ki so tekle po mojem telesu in spirale sol iz njega. Zaprla sem oči in uživala, ko se je iz minute v minute moje razgreto telo vedno bolj hladilo.
Naenkrat sem začutila, da je nekdo za menoj … odprla sem oči in se sunkovito obrnila. Bil je on … popolnoma gol … Stisnil me je k sebi, da sem začutila na svoji koži njegovo še vedno razgreto telo … Čutila sem, kako se njegov korenjak dviga … kako postaja vedno bolj trd … Z roko sem segla do njega in ga začutila v vsej njegovi veličini in trdoti.
Poljubljal me je za ušesom … po vratu navzdol … po ramenih in se ustavil pri joškicah in ljubkoval bardavičke, ki so ga napeto čakale ..
Stisnil me je ob zid in mi z roko masiral ščegetavček, medtem ko me je strastno poljubljal. Vstavil mi je prst v mokro in voljno @!#$, ki ga je sprejela takoj … brez upriranja …
Grabila sem ga za okrogle in napete ritnice … ujedala za vrat … praskala sem ga po hrbtu, da je stokal od bolečine in užitka …
Porinil ga je vame … počasi in nežno … Še bolj me je stisnil ob steno tuš kabine in se začel zibati gor pa dol … gor pa dol … Prijel me je za ritnici in me nekoliko privzdignil … Z rokami sem se ga oklenila okrog vratu, dvignila noge in jih prekrižala okrog njevega pasu.
Nabijal me je … vedno močneje … vedno hitreje … Voda je tekla po najinih telesih in spirala sproti dokaze strasti … Oba sva hropela od užitka, ko je segal vedno globlje vame … Nabijal je in nabijal … hitreje in hitreje …
… dokler nama ni skupaj prišlo in sva omahnila na tla tuš kabine …
… joj … kako rada sexam z mojim Miškotom … :))))))))))))))))))))))))) ;)))))
Lp, Bgv
He he … kondomček sem sam enkrat v življenju imela po rokah … pa sem ga po parih minutah stran zafasala … :))))))))))))))))))))))))))
Balonček ja … balonček … Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! :))))))
Lp, Bgv
JOj … pa še paše … še pa še … :))))))))))))))))))))))) … hi hi …
Še posebej če se potem nadaljuje še v spalnici … ho hooooo … pa v kuhinji … hi hi … pa v dnevni sobi … he heeeeeeeeeeeeeeee … :)))))) ;))))
Lp, Bgv