Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek XXX … :))))) ;)))

XXX … :))))) ;)))

Ups………….Pa zdrži tvoj toliko??

Počasi se daleč pride … :)))))) ;)))) …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Se pravi, da potem traja dolgo………….Tako se dela!!!!!!! CMOKA

No ja … sam nimam vedno te sreče, da je miško na volji za ta dolgo varjanto … :)))))))))))))))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja, ja……..saj te razumem……včasih je bolj tisto…………5 minut in konc……….

A v pomivalnem stroju sta že probala?
😉
Sp

Eh … sej kdaj prav paše sam pet minut … glih tko da lepše zaspiš … :)))))

Lp, Bgv

Nimam pomivalnega stroja … :((((((((((((((

Lp, Bgv

Kje pa živiš?
kako bi ti rada otroka imela…brez pomivalca!?
Ne….jutri naredi,kar ti ata Sp veli!
Pol lahko pade tudi mlinček za kavo.
😉
Sp

??? Jaz imam pa prou rada………tako bolj……..na dooooooooolgo……….z vsemi predpripravami:)))))))))))))))9

Kuga????????????
5 minut????????

3 minute so čist zadost!

če baba ni ta prava!
In isto dec!

;-))))
Sp

Ja, ja, kdo pa pravi, da tri minutke niso zadosti…..ampak meni enostavno bolj paše, da traja več časa……….

Ja … sam za tisto ta dooooooolgo varjanto moreš imet čas … moraš bit na volji … pa pri močeh …. Pa polno dejavnikov je … :))))))))))))))) …. Sam pa … paše ja … paše … ta dooooooooooooooooooooooolga varjanta .. :)))) … sam ne vedno … ;))) 😛

Lp, Bgv

stelči!
saj jaz bi najrajš,da se ne bi nikol končalo……sam včasih je pa res kriza!
In pri teh letih,kr jih imam…..mi pa ratuje ena stvar,…………;-)))))))))))))
Sp

????????? :))))))))))))))))))))))))))))))))) … No … mama ima pomivalni stroj … mogoče bova poskusla enkrat tam … si ga bova sposodla … :)))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Good vibration!!!!
Pravzaprav je boljši pralni stroj!
😉
Sp

No … na pralnem sva pa že … sam … hm … je blo mal nerodno, ker je stroj previsok (oz. miško premajhen) :))))))))))) … pa … nama ni bilo ravno najbolj komot … Je še bolje na pultu v kuhinji … :))))))))

Lp, Bgv

Stelči……………ha, ha……….a me ti malo crtaš??? CMOKA srčko…

Sta mogla pa v boben zlest..pa centrifugo vklopit!
😉
Sp

Ma ja no…….vsega po malem…… pardon veliko…….pa je super………

:)))))))))))))))))))) Ma ja, no … važno da se dela vse s strastjo in ljubeznijo… ali je veliko ali malo … dolgo ali kratko … ni važno … :)))))))

Lp, Bgv

Že res, da sva mejhna … sam tok kejhna pa spet ne … :))))))))))))))))))

Lp, Bgv

No ja poizkušam…sam…misli so pa drugje…sorči!
Cmoka!
Sp

Jaz bi npr.: rabil vsaj…………………..cenzura……………………
in potem bi …………………cenzura…………………….
in potem šele začnemo fakat!
(no vsaj tu ni blo cenzure!)
😉
Sp

Bugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To je stavek tega tedna!!!!!!!!
Ta mi je pa res všeč!
Rad te imam!
Sp

New Report

Close