XXX
Lep jutranji pozdrav(ček) vsem!
Oznanjam vam, da bomo pri nas spet pekli, ampak ne keksov (ha, ha)! ! ! !
40R, 12 RW, 48x ;cena v MB: 16.900 SIT
lp
Senka
Madonca Senka, poceni, res! Štajerci ste res od sile.Katera znamka? Dobro peko ti želim! Rabi kak gorenjski recept?
Lep, jutranji pozdrav v sončni Maribor iz sončnega Kranja.
Tajfun
Tudi v Intersparu v Ljubljani je podobna cena. Mislim, da od LG.
Hello everybody!
Moja nova pečica je pasme ARTEC!
Imaš res kakšen preizkušen gorenjski recept (ha,ha)?
lp
Senka
Ej Senka!!
Kaj pa stari običaji.
Namreč kot velevajo stari običaji bi ti morala narediti veselico, kjer bi
se jedlo in pilo. Kot višek veselice pa sveča zagon novega stroja
z vgrajeno čisto novo novcato cdrw pečico.
No ja nekaj podobnega kot gasilci ko kupijo novo gasilsko brizgalno.
Dovoljeno bi ti bilo izvajanje srečolova, kjer bi vsaka srečka zadela.
Seveda tudi kegljanje za prasca ne bi smelo manjkati.
lp
ps. če pridem pa pripeljem še brata s sabo, saj veš, da se ne smem izneveriti starim gorenjskim narodnim običajem press.
Tudi jaz šibnem danes v Velenje, pa bi lahko potegnil še v vaš konec, ampak najbrž bo zmanjkalo časa. 🙂
Lep dan in prijetno preko Senka!
Tajfun
Hi!
Aha, pa pozabil si na en dolg in dober govor, o vseh zaslugah mojega elektronskega prijatelja.
Saj menda so govori na takih slovesnostih, ko predajo v uporabo nov stroj ali del opreme, v običaju?
lp
Senka
p.s. glej, da ne boš preveč delal, sem slišala, da to baje lahko škodi (ha, ha)
ne vem zakaj ljudje kupujejo vse kar je poceni: mar vec ne velja: malo dnara malo muzike? to se vedno velja tud v računalništvu! malo pazite kaj kupujete raje malo vec perja pa preskuseno kvaliteto kupit! kakor komu pase
Moj sin je nabavil Plextorja za 75.000, pa mu ga ja v pol leta začela pošteno biksat, in mu ga še danes. Denar ne laže pravijo, ampak izjema potrjuje pravilo.
To je tako kot z avtom ali žensko – odvisno pač kaj dobiš. Funkcije so enake, vožnja pa se lahko povsem razlikuje – od modela do modela.
Forum je zaprt za komentiranje.