YEEEEEEEEEEEEESSSS!!! :)))
Je žiiiiiiiiiiiiiiiiiivooooooooooooooooo!!! Srček bije in dela tika taka (no … zaenkrat ga še ni slišat … a je pa fino videt) :)))))))))))))))))
He he … ohjoj. Celo noč nisem spala, ker sem se sekirala kako bo pregled in … … in … je šlo mimo. Pridem tja … čakam … čakam … čakam … oz. čakava … čakava … čakava … in pridem na vrsto. Me dohtarca prešlata in pravi: “Ooo … ma to je pa mal višja nosečnost!” Mene že skoraj kap … … sam učke ven in sem poblendala.
Greva na ultrazvok (miško ni smel zdraven, ker me je pregledovala vaginalno) in … … nak … zgleda, da je sam povečan mehur … :)))) … drugače pa … sem v 6. tednu … pikica je velika 6 mm in ji že bije srček … pa se že vidi zasnove rokic in glavica … :))))))) Ja ja ja … Pa dohtarca pravi, da je vse v redu in da ne bi smelo bit zapletov … :)))))))))))))))))))))))))))))))))
Naslednji pregled … 5. december … Uff … kdo bo čakal do takrat … :))))))
Kok sem srečna … … :)))))))))))))))))
Lp, Bgv
Sej ni videt še skor nič na UZ … sam ena taka lisa … sam je pa luštno ko tam vmes tiste lise se neki giba … utripa … eh he … in tisto je srček … :)))))
Jooooojj … kar ne morem prist k sebi … :)))))))))))))
Lp, Bgv
Ma … stvar je mal povečala … pa … sej odkrito povedano jaz nisem videla ne rok ne glave … čeprav mi je kazala “Tu je, a vidite?” … hm … jst sem pokimala … tut če nisem vidla … ma če reče ona … hm … ona že ve … :))))))
Lp, Bgv
Ja ben … soseda … pa nrdi še ti eno malo pikico … :)))) Sej tak problem veš … :))))
Čeprav … zdej ko so se začele slabosti … hm … bi najraje kar preskočila to … Pa pravi dohtarca, da se je komaj začelo … :(((((((((((((((((
Za to mi pa verjetno nisi fouš, a? :))))))))))) ;))))))))))
Lp, Bgv
Ja … mamica se bo slikala … kako ima velike joške (se kar ne morem načudit … pa miško tut ne) … pa kako imam velik trebuh že (sej se tut zdravnica čudi) … pa se bom slikala ko mi je slabo … pa ko se mi vrti … in ležim ko ubita popoldan na kavču, ker druzga ne morem … :(((( In pol, ko bo pikica velika in mi bo delala težave ji bom vse to pokazala in ji rekla: “A vidiš kaj sem mogla dat vse skozi!” :))))))))))))))))))))))))) (ne ne … sej se sam hecam) :)))))))) ;)))))))))
Lp, Bgv