Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Yeeeeeeeeeees!!!!

Yeeeeeeeeeees!!!!

ponedeljek je… ap še praznik… če pa to ni ena.. veliiiiiika sreča :)))

dobro jutro vsem skupaj pa glede na to, da je praznik danes, se fino pocrklajte danes…

lepo jutro pa en krasen dan vsem skupaj… lubčke, cmoke zauhe pa tako al tako po defaultu za vse :))

:))))))
Jutrro nasmejano…
za crknt ste videli ?
Res je ponedeljek in to še celo praznik !! Bi človek ne verjel tko je fajn .
A kdo ve , je to prvi in edini v letu tem ali še kdaj in če …kdaj pride letos tko .
Tuki se tud oblači , zgleda da bo dež spet ja .

Jutro obema…..pri nas pa veterček piha…………Dež bo pa itak….

CMOKOTE

Ja , bo deževalo .
Tkole je kot neka vezana ilustracija….en dan sonce en dan dež in tako dalje …glih tolko , da ne zapadeš v nori um :))))))) spet posije , pa te potli useka spet dež .
Hm , tudi na vašem koncu ne morete ubežat pred tem :)))
Najboljš pelerine , galoše , marelo , pa horuk u luže….

Ja, še tam okrog 27. aprila, dneva boja proti okupatorju, bo en most med nedeljo in torkom, ko je praznik. Mislim, da imamo pri nas tisti ponedeljek kolektivni dopust, ziher pa nisem.

Dobro jutro, gmajnica !!! Cmočke in cmočke in cmočke in cmočke. Če jih kdo noče, naj jih nese pa sosedu/i!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hay, folks, pri meni je danes dan D ! O nečem sem se odločila in zdaj moram tako delati in bomo videli, ali rezultati bodo ali ne bodo !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Pri nas pa burja piha, rolete ropotajo in šklepetajo kot v kakšni grozljvki, hišo bo treba zakurit, da ne bomo zmrznili, saj je tako hlado zunaj, da gre mraz do kosti. Sem eno vrtnico vtaknila v zemljo, jo pokrila in … kar bo bo. Če kaj bo, bom vesela, če ne bo, bom poskusila znova!

bodo!

jutro lepo Mariči 🙂

Jutro prjatu in ostali!
Ponedeljek je ja…:-(
Namest lepo it na šiht,strumno in veselo…bo treba it k tašči gnoj trosit!”!!!
;-))

JAK!!!

Kak jak?

:)))) to pa sploh ni lepo.. na praznik z gnojem imet opravka :))

ej Sp…. slike so super in so me pomnile, da že dolgo nisem bil v vašem koncu… letos zagotovo spet tam okol Koritnice …

lep dan pa.. fino raztresi, da bodo pridelki ok :)))

Hvala za “lepe” želje.Bom tko tresu,da bo še kak konc dreka tja do vas prletu….
Hecam se!
;-))))

Jejheta , spet kurit hišo :))))))))))) kaj neki si mislijo sosedi ko pri vas skoz gori :))))) !

uf yeeee točno. Samo mam problem , kako ta ponedeljek v mostu vzet zase , ma bom že spalamudla . Ker običajno mi prav radi obesijo kak košček dela prav do 16 ure .
Bom lepo vnaprej si uredila , če ne lahko sam padem dol ….rabim počitek in letos tudi morje , ne gre ko več .
Ja eni bodo to povezali s prvomajskimi prazniki , jah sem pač res pod neko nerodno zvezdo , sam deli deli deli…
Hočem počitek ! :))))) bemu ….hudd dddddddd zajc

Če si se odločila : BODO !

zdaj razumem .
Ti v delu najdeš počitek v bistvu ( mislim na službo )
čisto razumem in sočustvujem s teboj. Res je , vsak nosi svoj križ . Žal ):

OOOOOO , Jani , cmOOka .

Jep zdej gre ze h koncu in prav je tako…en delovni dan v tednu manj..upam da se bo kej poznalo aa kaj mislite???

Jutri pa sam donat pa heheh zahod..jupieeeeee:)))

Donat ja! :-)))))
Vsem pa pospešen sex, da zgubite tiste kile, ki ste se jih nabral s šunkami,jajci in bugancami…;-))

In ubogat strica Sp-ja!!Vsaj enkrat!
😉

Kaj to mislis,da moramo sexat al pit donat??!!

O tumač kak tema, hehehehe

Dans je že tork, mi je prav žal, da sem zamudil ponedeljk…pa praznik.
:))))))))))))))))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

New Report

Close