Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas YETIJI DOSEGLI 1. ZMAGO

YETIJI DOSEGLI 1. ZMAGO

neverjetno!!!!!!!

nihce si ni mislil ampak jetijem je uspelo
zmaga na zadnji tekmi pred domačim občinstvom

bravo, bravo rookiji

še mal treninga letos pa bo nekoč
(mogoče)

Tudi in-line hokej klub Brezovica Yetijem čestita ob prvi zmagi v državnem prvenstvu!
Pohvale tudi lepo organiziranem turnirju le tako naprej!

S.H.T. Brezovica

bravo!!!

Sam res vse je bilo vredu sam se zmago smo cakal in jo tudi docakal.Bravo Yetiji!!!!

ZVEČER SO SE MUFLONI NAPILI,
DRUGI DAN Z YETIJI IZGUBILI…

Golman je bil kljucnega uspeha za zmago yetijev.:)Nekdanji golman pa za dosego gola.:)Toda skoda da mamo igralca v mostvu,ki je vedno kriv za poraz yetijev.TA igralec se pise Pun…

ŠJT, ŠAJZE, MERDAČA, MEHD…

Daj keptn krk malo se zamisli nad svojim obnašanjem, pa pisanjem tule gor. Za tebe bi bil bol primeren kšn drug forum, ne tale na katerem nej bi se govorilo o hokeju. Pa ne ti govorit o drugih ekipah de so gnile, pa malo se kdaj posnemte piščanci pa boste mogoče malo razmislni al bi še naprej igral hokej, al bi kr h kšnim drvarjem šli, k zmeri hmal pol trnovskega gozda posekate ko igrate!!!
Yetiji vas bojo čez ene dve leti tko nabil, de na boste vedli kje ste doma (samo počaki de se fantje še kej naučijo, kr niso od muh)

Mater ti k***, sej vem da si bil ti, ***** mala….
Mal te pohvalim pa ti že v glavo stopi, kak svetovno dober golman si in kak si boga za jajce zagrabu, kako si nas kot Tito peljal od poraza do poraza do končne zmage in kak brez tebe sploh ne mormo, pa kak si oh in sploh, ker si nas rešil večne pogube znotraj začaranega kroga porazov.
Kaj? pa da sem jaz kriv za tvoje poraze, poraze tebe samega nad samim seboj? Jaz sem Tvoj BOG, jaz sem tvoja odrešitev ***** zahrbtna, da mi pišeš po netu MOJE ime, jebem ti. DANES pridi do mene, mater ti, poklekni skloni glavo in me s solzami na očeh prosi odpuščanja in …. Oprostil ti bom!
***** mala

JAZ BI LAHKA KUPIL TEBE, PA TVOJO BAJTO, PA ŠE KONJIŠKO GORO ČE BI IMEL DENAR!

AMEN

Kolk nucas,da ti posodim.Ma je.. se.Jas lahka neham danes igrat hokej pa ga ti treniras 20 let.Pa se pol dobima pa se bom zmeraj bolsi od tebe.Edino sreco mas da mamo ograjo okoli igrisca ce ne bi ze zdavnaj ven letel.Da ti nebom kupil tvojo familijo,skodo(treba placat da jo buser uzeme),tvojo ulico.Vse to na lizin al kredit.

Yetiji, dejte se mal umirit! Ste kot *****, en drugega špecate pa vlačte po forumu!

Ne se jebat! Rajš skup stopte, pa špilite! Če imate pa težave z egotripi v ekipi, jih pa izkoristite sebi v prid! Kako? Ugotovite sami!

S trenutnim “team spiritom” ne boste prišli daleč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close