Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Yo – mnenje, prosib, tabl.proti glistam

Yo – mnenje, prosib, tabl.proti glistam

Yo, ker se po moje najbolj spozna, ali pa kdo drug, ki ve, kaj mi je storiti.

3 leta stara psička se mi nenormalno liže okoli anusa, zato sem pomislila, da ima notranje zajedalce. Včeraj sem kupila tablete Dehinel plus in ji dala eno tableto na koren jezika, pogoltnila jo je lepo, kot vedno. Takoj za tem je jedla. Ko pa je pojedla, je vse bruhnila (od tabl.do bruhanja je minilo cca. 5 do 10 minut). Zdaj pa ne vem ali je sploh kaj učinkovine prejela. Sem zvečer gledala blato, ni bilo nič. Ampak to lahko pomeni tudi, da ji tabletka ni učinkovala.
Kaj menite, ji lahko dam danes še eno?
Yo, kakšni bi bili lahko drugi razlogi za lizanje?
Hvala vsem. Lepo nedeljo!

Jaz bi pocakala en teden in takrat brez problema das se eno.

Ne nic cakat, saj je psicka zdravilo itak izbruhnila, nic ni uinkovalo, zato ji kar takoj danes dajte pred jedjo novo dozo in tokrat ucinkovito, takj nato ji dajte pred nos njeno najljubso jed in ce ne drugace, pa s pomocjo veterinarke in tehnikov! Gliste niso mala stvar. In kmalu pa v 14 dneh potrebuje ponovitev za preprecitev razvoja jajcec in licink, ki pri prvi dozi praviloma ne umrejo!

V blatu nimaš kaj videt, razen če psica ni že prepredena od glist. Si jo do sedaj redno razglistila? Če te skrbi, razglistenje ponovi čez kakšna 2 tedna, lahko tudi blato neseš na analizo, pa bo vse jasno.
Liže se lahko tudi zaradi polnih/zamašenih analnih žlez. Kako je s tem?

New Report

Close