Youthier serum za obraz
Ali katera uporablja njihov Vaš link personaliziran serum? Jaz ga sedaj tri tedn in moram reči da je super (precejšnje izboljšanje aken) edino kar me zanima je kater tonik in čistilni gel uporabljate pred serumom? Z naslednjim naročilom bom sicer preizkusila tudi njihovo kremo ampak kar berem je da se priporoča tudi uporaba tonika in čistilnega gela. Hvala za vse predloge.
Nekaj časa sem ga uporabljala, ampak sem imela kar hudo reakcijo. Potem sem začela uporabljati od Lux Factorja 4D kremo in so bili rezultati neverjetni. Uporabljaš jo lahko s katerim koli nežnim čistilcem, kot je na primer od Afrodite.
[/quote]
Aaa, noro! Ravno iščem zamenjavo, ker mi Youthier ne ustreza najboljše. Bom pogledala tole 4D, če je tebi tako boljša od Youthierja.
Nekaj časa sem ga uporabljala, ampak sem imela kar hudo reakcijo. Potem sem začela uporabljati od Lux Factorja 4D kremo in so bili rezultati neverjetni. Uporabljaš jo lahko s katerim koli nežnim čistilcem, kot je na primer od Afrodite.
[/quote]
TOP!! Sem šla ravnokar pogledati to kremo in mislim, da bo tudi meni dobra. Že naročena 🙈
Ampak ti tukaj mesas kremo in serum, kar ni isto in nima istega ucnka. Jaz Youthier uporabljam približno 7 mesecev in potem ko so dodali nazadnje nove sestavine je top! Koža se mi je res občutno popravila po cca 30-40 dneh. Uporabljam pa skupaj z Afroditinim cistilcem in njihovo hialuronsko kremo + Evelin bio olive kremo za okoli oci.
Ampak ti tukaj mesas kremo in serum, kar ni isto in nima istega ucnka. Jaz Youthier uporabljam približno 7 mesecev in potem ko so dodali nazadnje nove sestavine je top! Koža se mi je res občutno popravila po cca 30-40 dneh. Uporabljam pa skupaj z Afroditinim cistilcem in njihovo hialuronsko kremo + Evelin bio olive kremo za okoli oci.