Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Yupiiiii…..Hely je spet mamica:)

Yupiiiii…..Hely je spet mamica:)

evo….še ena pikica je prispela na svet…. Še ena zlata deklica, ki bo delala veselje naši Helčki,tatkotu Mikiju in sestrici

ČESTITKE!!!!!!

***Io vorrei che fossero stelle ogni volta con te***

Iskrene čestitke v mojem imenu.Vse dobro ji želim.

Čeprav je ne poznam, ji vseglih želim vse naj, naj!

Ex Sošolka;-))))))))))))))))

Same krasne novice danes!
:))))

Ma fulll nooooorrrroooo, koliko rojstev na kupu, ane? Rojstvo obnovljenega MON-a, rojstvo pri Kokici76 (fantek se mi zdi?), rojstvo deklice pri Helčki, madonca, madonca ….. in rojstva novih ljubezni, ane ! Isrkene čestitke vsem očkotam im mamičkam .

Mariči --------------------------------------------------------------- "Človeško življenje je kot olimpijske igre. Nekateri postavljajo stojnice in mislijo na dobiček, drugi si prizadevajo za slavo, ostali pa so samo gledalci." (Pitagora)

d ne bi tebe zaj zamikalo…hihihih

helyka……..lepo….lepo…..grdo pa……nič te ni……….

leta letijo - iščem stevardeso

Sem bila v to stoodstotna, prej kot sem te odprla, da si Vergistmeinnich !!! Spominčica, full dobro ime! Tebe res ni moč pozabiti ….:-))))))))))))

Mariči --------------------------------------------------------------- "Človeško življenje je kot olimpijske igre. Nekateri postavljajo stojnice in mislijo na dobiček, drugi si prizadevajo za slavo, ostali pa so samo gledalci." (Pitagora)

Ha, ha, ha! Sam še nitkat se navadim, pa sm zmagala;-)))))))))))) No, pol me bodo pa itak odpustili, ki se že dva dni sam tle gor valam;-)))))))))))

Lepo !
Hehe … na naslednjem žuru jo bomo tako lahko spet posedli zraven straniščnih vrat … a se spomnite ?!

Čestitaj njej in Mikiju v mojem imenu – sigurno je malčica lepčkana ku una prejšnja !

… N. išče nov nick …

Jst ga pa že jmam;-)))))))))))

Zakaj? Ali nisi bila zdaj s tem registrirana ?

Oh, sorry, nisem hotela biti radovedna … to je samo tvoja stvar, se opravičujem še enkrat.

…. je pa važička , haha ;)))))

Tudi N. bo kmalu … si moram zmislit en res hud in udaren nick !

Hehe … mislim,da sem jaz pa že v timu zmagovalcev …
Da vidimo …

Lavazza gre pa tudi Spominčici v slast;-))))))))))
Čau babe, grem na masažo :-))))))))))))))

HO VINTO :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Spominčica – tralala ….:)))))))))))))))))))))))))))))))

Hopsasa;-)))))))))))))

… potrebo po spremembi!

Nastopilo je novo obdobje v mojem življenju in to je treba označiti na vseh področjih ;))))

PRIDNA !
Še enu Lavazzku in koščič čokoladke imaš v dobrem ;))))))))))))))

… in kar je moč udarno …. kot praviš !! Potrebo po spremembi čutim tudi jaz, zelo močno, vendar nisem preričana, da jo bom tudi realizirala..

Yesssssssssssssssss… meni je tudi poslala SMS… :))))

Srečnica ona, ki ima dve punčki…. :)))
Srečnica Nina, ki ima sestrico…. :))))
Srečnik njen dec, ki je blažen med ženami…. :)))))

Iiiii … ke lepo … :)))))))) Bravo Helčika … in bravo Miki … … Pa veliko cartanja, seveda. :))))))

opa…kje pa boš hodila?

leta letijo - iščem stevardeso

Kako to misliš, srce moje zlato, kje bom hodila ???:-)))

Ma ke lepo ej…dodati še en biserček in cvetico v kraški svet in zemljo….

Čestitam vsem ostalim trem !

LP Čjšpo

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

New Report

Close