Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Z agencijo Twin v London

Z agencijo Twin v London

Pozdrav vsem,

otroka osnovnošolca bi rada za konec šolskega leta peljala v London. Najbolj mi je v oči padla ponudba agencije Twin iz Ljubljane. Zanima me, če je kdo od vas že potoval z njimi in kakšne so bile izkušnje. Vsake informacije bom vesela.

Lep dan še naprej

Jaz bi vam priporočala, da si London raje organizirate sami, saj je takšno mesto, da se v njem ni problem znajti! Z možem sva bila pred leti z agencijo v Parizu in nama je zelo žal, ne dobiš pravega občutka, da ne govorim o neprestanih zamudah in neorganizaciji. Smo pa bili lansko leto z 2 leti staro punčko v samoorganizaciji v Londonu in z agencijo niti ni bilo variante, vi se pa odločite po svoji presoji. Agencije Twin pa žal ne poznam.

Agencija Twin je specializirana za London in zelo zanesljiva.

jasna

ja, moja mlajša sestra je pred kakimi 5, 6 leti potovala s Twinom, in to ravno v London.. sam izlet ji je bil blazno všeč, a ji je bilo ful neprijetno, ker je s to skupino odšla sama, saj smo mislili, da bo tam vsaj še kdo tak, če ne vsi, ker so tako oglaševali, pa so bili vsi po skupincah in je nihče ni sprejel zraven – stara je bla pa 12 let…

London (kot večina podobnih avantur) si je najbolje ogledati po svoje, tako da si odvisen samo od svojih problemov. Nabavite si tiste ta poceni letalske karte, po internetu najamete en poceni (no ja, še vedno je relativno drag, ampak taka je pač vsa Anglija) hotelček v bližini Victoria Station (tam je polno majhnih vrstnih hiš, spremenjenih v majhne hotelčke – penziončke) in svet imaš na dlani pred seboj. Nekaj minut do avtobusa (mestnega in medkrajevnega), vlaka, podzemne, skratka uživancija. Samo prej si v knjižnici naberi raznih vodičev in po internetu se pozanimaj za vstopnine, odpiralne čase, cene prevoza, … vse to lahko narediš v teh dveh mesecih, tako da pridete tja bolje pripravljeni kot vsi vodiči skupaj. Tam pa po potrebi malo improviziraš, kaj izpustiš, se kje malo dlje pomudiš, …

Mi smo bili lani konec aprila in je bilo fantastično. Ampak naj bo vsaj štiri, pet dni (plus dva dni za prihod in odhod).

Res je precej drago (tudi če ješ in spiš po ljudskih, cenejših, manj luksuznih variantah in obiskuješ predvsem brezplačne muzeje in galerije, ki so prav fantastični), ampak vredno vsakega penija. Sploh, če so otroci že malo starejši, proti koncu osnovne šole.

Moje izkušnje so slabe. Sicer sem bila z njima tam pred približno 8 leti, pa vendar. Organizacija je bila zelo slaba. Ko smo prispeli v London, smo zaradi napake vodičke, ki se je izgubila, ostali brez večerje, ker nismo pravočasno prispeli do hostla. Ko smo vsi izmučeni le prispeli v hostl, je samo dejala, da večerje žal ne bo, ker je kuhinja že zaprta. V naši skupini je bilo kar nekaj otrok, ki so tja potovali (v Anglijo) na tečaj angleščine in so bili sami. Za njih se mi zdi, da ni bilo ne vem kako poskrbljeno in moja prva misel je bila, da jaz pa že ne bi s to agencijo pošiljala svojga otroka na tečaj v tujino.
Tudi sama sem šla na tečaj in kljub temu, da sem (še ko sem se v Slo prijavljala pri njihovi agenciji) izrecno prosila, da ne stanujem v isti hiši še s kakšnim Slovencem, sem za cimro dobila ravno Slovenko.
Pa bilo je še en kup malenkosti.
lp

Jaz sem bila leta 1997 z njimi v Londonu, sem se imela mega.
Vse je bilo tako kot je treba, motilo me je edino to, da nihče ni preverjal, ali se mladi res udeležujejo tečaja ali ne. Namreč punca, s katero sva bili pri isti družini, je samo luftala… Sicer njen problem, ampak starši so plačali tečaj in osnovni nadzor, ona pa je poležavala v parku…

Anika, če misliš pa rdečelaso vodičko, tista je bila res katastrofa…

zelo pohvalno!
Moja hči je bila z njimi na izletu pred tremi leti in je ogromnooo videla, bila navdušena nad vodičem, ki je vedel pravzaprav vse.
Letos gre spet, tokrat z avionom tako da bodo še več časa v Londonu in tudi sam program ja malo spremenjen in bo videla še kaj novega.

Jaz sem bila leta 1997 z njimi v Londonu, sem se imela mega.
Vse je bilo tako kot je treba, motilo me je edino to, da nihče ni preverjal, ali se mladi res udeležujejo tečaja ali ne. Namreč punca, s katero sva bili pri isti družini, je samo luftala… Sicer njen problem, ampak starši so plačali tečaj in osnovni nadzor, ona pa je poležavala v parku…

Anika, če misliš pa rdečelaso vodičko, tista je bila res katastrofa…[/quote

zivjo mene samo zanima za koliko časa ste odli to k druzini in prek katere agenicije..js bi sla res ful rada za ene 14 dni pa nevem prek katere agencije in tako naprej pa priblizna cena

men je blo full dobr potoval sm 3 leta nazaj in loh rečem da me je London s to agencijo navdušil

Vnuk se je danes vrnil iz Londona. Navdušen.

To ni bil klasičen izlet, ampak potepanje po Londonu z za srednješolce zanimivimi ogledi.

Z isto agencijo in vodičem je bil tudi v Berlinu.

Čestitke vodiču, da je pridobil dijake, da so poslušali in hkrati uživali. Pozdrav

Za London pa res ne rabiš agencije. Rabiš samo skyscanner, airbnb, kreditno in kak lonely planet v žepu.

Samoreklama…vodič je sicer topli…

Samo z agencijo Twin ne. Slava organizacija,katastrofalna vodička. Denarja pa poberejo…

Cimprej ga prijatlvite.odlicna agencija.. tale izlet delajo že dolgo dolgo.  Fantasticni so..

New Report

Close