Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Z avtodomom London-Škotska

Z avtodomom London-Škotska

Poleti gremo na dopust v VB.Prosim za informacijo kje v Londonu ali okolici ja avtokamp,ki je blizu kakšne postaje javnega prevoznega sredstva.Kaj ne smemo zgrešiti med obiskom Škotske.Obvozili pa jo bomo približno takole Edinburgh(tattoo)-Loch Ness,John o-Groats,ob obali do otoka Sky po dolini Glen Coe do Glasgowa,Gretna Green(poroka).Če veš za kakšno zanimivost mi prosim piši .

lp
Aless

Ola mogoce te zanima moja verjanta. jaz si bom cez poletje najela hiso in iscem sostanovalce. hiso si bom najela v okolici Manchestra ali Liverpoola mogoce Londona. najraje na Severu ker je veliko vec si za ogledat kot na jugu. V London se lahko gre se vedno za vikend. Jaz tu studiram in sem ze dosti prepotovala po GB, tako da ce zelis bi si lahko delil z mano hiso in se z 3 drugimi. Imam ogromno prijateljev ki bi ti lahko na tvojem potovanju popestrili dan. Tako ce bi sel v glasgow bi se srecal z mojim znancem in bi ti povedal kaj se je vredno ogledat in kako potovati da si najvec lahko ogledas v enem dnevu. Ce te zanima vec mi pisi. Iz tu kjer bi najela hiso je eno uro do Locknessa, pa 1 uro do Blackpoola, 3 urce do Glasgowa in 3 do Londona. Ok lep pozdrav in veliko srece

.

New Report

Close