Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice z biciklom po Sardiniji

z biciklom po Sardiniji

OJ!

V začetku julija se odpravljamo na Sardinijo s kolesi. Dobrodošle so informacije o prevozu, pa še kakšne druge koristne inf.

Iščemo sopotnike za bicikliranje po tem prelepem otoku! Če imaš podobne želje, mi sporoči.

Jaz sem mislil iti na Mljet, a mi je v bistvu vseeno, ker mi ni do samotnega potovanja, zato bi se ti (ali vas je mogoče več?) z veseljem pridružil. Ker se 30.6. vrnem iz Grossglocknerja, bi potreboval kakšen dan da pripravim stvari, tako da sem praktično od 3. pa vse do konca julija prost. Javi kako in kaj, lahko me tudi rufneš na gsm: 040/599334 Moja el pošta pa sliši na ime:[email protected]
pozdrav!

Robert

A ste že šli???? kok vas pa je, a sprejmete še koga pa kakšno kondicijo mate? Jest bi mel čas od 14.7., no če še niste šli??
Za kolk časa pa greste in kakšen proračun ste si zamislil???

jaz bi tudi šel kam ven s kolesom nimam kakšne hude kondicije in tudi z zapravljanjem ne bi pretiraval kakšna Sardinija bi bila prav v redu ni pa nujno…
če bo kdo zainteresiran za kakšno kolesarjenje čez mejo in bo rabil sopotnika se priporočam..
star sem blizu 30…
Kolesarski pozdrav!!!!

New Report

Close