Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Z družino bi se odselila v Trbovlje, mnenja?

Z družino bi se odselila v Trbovlje, mnenja?

Kaj bi pa se rada ? A nimaš dosti Špar , Mercator,Tuš,Lidl,Hofer?!?!?!
Jst vs res ne razumem ljudje božji, Trbovlje so zakon mat kurba če ti pa kej ne paše se pa spjal drgam žvet, vse maš ne pa tku ku u lublan ku morš pu posto z avto jt mk vse povsod grs lhk pes sam ce se ti neda pizde dvignt pa nism jst kriu .

Službe so če se ti ljubi delat če ti je pa izpodčasti bit čistilka ali bilo kaj si si pa sama kriva .
Veliko je služb samo ljudjem je iz pod časti delat za minimalca ker raj doma pozdo trejo v kavč pa cukajo podporo ….sej zato pa je tko ….se dobr da si se odselila ker drgac bi blo treba take nažent na mrš.

Ona ni iz Ljubljane, megla se začne šele, ko se spustiš čez Višnjegorski klanec v Grosuplje, pred tem je pa zelo lepo vreme in veliko sonca.

Imeti ljudi s takšnim besednjakom in kulturo okoli sebe? Je za premislit, ali ti to ustreza.

Imeti ljudi s takšnim besednjakom in kulturo okoli sebe? Je za premislit, ali ti to ustreza.
[/quote]

Mislim, da se je v vseh letih gospa že odločila. Če bere bi bilo pa zanimivo slišati… 🙂

Nikoli nikoli se ne bo selila tja. Za noben denar. Zaprta kotlina, brez sonca, slab zrak, temačno…
Vse to vpliva tudi na ljudi tam. Eno leto sem se enkrat tedensko službeno vozila tja. Obup je že cesta iz Ljubljane do tja, ko prideš tja pa itak padeš v depro. Imam sodelavki od tam, ena depresivna in druge psihične težave, druga sto in eno bolezen, al pa simulira, ne vem. Obe sta nemogoci.

ZRAK KATASTROFA.
Sem bila samo enkrat v Trbovljah. Prišla sem z vlakom, in ker sem imala čas, sem šla od železniške postaje peš do mesta. Nikoli več!!!
Po nekje dveh, treh minutah mi je bilo žal , da nisem šla na avtobus, ker me je začelo dušiti, zaradi smrdljivega zraka.

Ne bi šel v Trbovlje. Res ko se zapelješ v tisti temačen hlad, a-a. Tudi trebnje ni nek biser, ampak 100x raje živim tam kot v Zagorju, Hrastniku ali Trbovlju. Nekateri hvalite Hrastnik – meni zgleda kot dase je tam čas ustavil kmalu po osamosvojitvi, če ne prej.

Zdravo, meni osebno je Trbovlje najslabši. Potem za tem pa Hrastnik, ki ga je povozil čas. V Zagorju se veliko prenavlja in posodablja.

Če po resnici pogledam se je Zagorje v vseh teh letih največ prenavljal, izboljšal. Vsepovsod pa so isti problemi, težko se najde službo in se vozi z vlakom, avtom v večja mesta na delo.

Jaz bi ti osebno priporočal Zagorje ob savi, imaš tudi park Janeza Drnovška, ter velik europark, ribnik in ostale stvari. Manjka pa zadnje čase življenja, saj ljudje ne hodijo nič več. Samo še pred računalnik/ telefon bulijo. Seveda je pa najbolje, da si vse pogledaš. Srečno!

Lane Farge so zaprli in zrak ni več tako onesnažen.

Najboljša odločitev v lifu, da sem šla iz Trbovelj.

Kaksni ‘stereotipni’ komentarji… Sama sem se pred leti preselila v trbovlje iz ljubljane in je pozimi tok sonca k ga v ljubljani nisem vidla cez tisto meglo nikol. Nakljucni ljudje s katerimi sem imela stik so bili prijazni in preprosti, nezafnani 🙂 Od mladih do starih. In zrak mimogrede ni nic slabsi od ljubljanskega… Nimam nic slabega za povedat cez trbovlje, samo tist lafarge, ko prides, pokvari vtis. Pa spodnji del trbovelj bi ze loh pocas uredil, da bo leps za vidt 🙂

Nisem iz Zasavja, se mi pa Hrastnik, Trbovlje in Zagorje zdijo simpatična mesta. Kdor ima tam eksistenco, je čisto v redu.

Se podpišem. Nisem iz tistih koncev, pa sta mi Zagorje in Trbovlje prav luštni mesti. Hrastnik me pa žal ni prepričal.

Še ena taka

V Trbovlje nikoli. Klastrofobicno, ujeto, brez sonca, grozno.

Ha, ha, ha. Ta ga je že nekaj ruknila.

Trbovlje oz. kompletno zasavje je slovenski Chernobil.

Sam sem 3-4x mesečno službeno v Trbovljah, pa je čisto cool mesto. Industrije itak ni skoraj več nič, posledično je zrak precej boljši. Ko zavijem na Trojanah iz Ac in se peljem skozi Izlake, Kisovec , Zagorje v Trbovlje se mi ti kraji zdijo povsem O.K.

Zakaj ma vsaka družina raka?

Zakaj ma vsaka družina raka?
[/quote]

Vir?

Vir?
[/quote]

http://nase-zasavje.si/v-zasavski-regiji-najvec-novih-primerov-raka/

Trboule je zakon kraj za zivet dosti gostilen,2 diskoteki, park,bazen,veliko igrisc za otroke in prav tako sportnih dejavnosti kot so nogomet karate kosarka rokomet atletika ki so ze pred 1970 letom obstajale sedaj je ze par let tudi boks,stadion,trgovin se prevec 2 mercatora hofer lidl spar center tus tomas sport ,slasticarne,kino,mladinski center,trznica,fitnes center,muzej,knjiznic par,ekonomska sola,gimnazija,osnovnih sol je pa vec ni samo ena, bolnisnica ,restavracije,pizzerije,petrol,mol in se veliko vec dobrodosli v trbovlje na ogled kar se tice droge je pa vsepovsod razsirjena in ni kraja kjer jo ni tako da gdor pljuva cez to mesto ga je lahko sram ker ljudje tu so prav extra dobri in prijazni ter veseli sonca je pa tudi dovolj,neka stanovanja so zelo poceni da jih nikjer tako poceni nedobis lahko kupis stanovanje ze za 10000 evrov imas pa tudi draga stanovanja,neki hvalite hrastnik ki se semaforja nima in vsa mladina iz hrastnika in zagorja prihaja v trbovlje zato pa sta hrastnik in zagorje mirna ampak kriminala pa ni tolko kolkar se govori to sem vam trbovlje opisal delno in lahko trdim da je lepse od mnogih mest v sloveniji in gdor zeli delat je dela tudi dovolj in nepljuvajte cez trbovlje lepo prosim

Naštej ti dve diskoteki. Ena je Mesečina druga je?

Odgovor na objavo uporabnika
Živim tu, 17.02.2019 ob 11:22

Vir?
[/quote]

http://nase-zasavje.si/v-zasavski-regiji-najvec-novih-primerov-raka/

Od necesa je treba umreti, boljse rak kot pa kot zdrav a rastlinca cakat v domu za ostarele… In placevat, da ti rit obrisejo, medtem ko stagniras!!!

New Report

Close