Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu z dvema hkrati

z dvema hkrati

Vedno si dražila, da bi želela uživat z dvema hkrati…..
In prišel je tisti dan, čerpav tega nisi vedela…
Vstopila sva v hotel…ko se se ustaviva pred sobo, ti dam na oči prevezo, tako, da nisi mogla več ničesar videti……zasmejela si se…vedela si, da mi lahko zaupaš, toda kljub temu si se počutila malo nelagodno, ker nisi vedela kaj te čaka….. in tako si se začela počasi sproščati…..pričnem te božati ter te slačiti….dokler nisi bila popolnoma gola……hotela si sneti prevezo, toda nisem ti pustil…tako si se vdala v usodo…..ppričneš uživati v poljubih ki jih čutiš na svojem telesu….naenkrat se zdržneš…zaslutiš, d aje v sobi v nekdo…..in še predno lahko reagiraš, zaznaš na sebi še en par rok……hočeš vstati..toda pomirim te z glasom….pa saj si vedno to želela…zaupaj mi….
Kot v transu si me ubogala…enostavno začela si se predajati……bila si v transu, ki te je omamljal od želje, pričakovanja……začutila si jezik moj ujezik med poljubom…in njegove roke, ki so te začele božati po pič****…..meglilo se ti je…….ene ustnice, ki so poljubljale tvoje joške,dražile bradavičke in druge ustnice…jezik, ki je obdeloval tvojo pič***…..
Sopla si kot nora…..neznanec, ki ti lize pič…..te prične božati tudi po ritki in naenrakt začutiš, kako ti je moker prst poskusil vtakniti vanjo…..stinila si jo….toda kmalu te je rajcanje in misel na to, da te obdelujeta dva…..sprostila zavore in mišice so ppospustile…..prst si začutila v riti…
Tak…..zdaj pa naj nadaljuje vaša domišljija..hahah

pa pa

leta letijo - iščem stevardeso

Tata i ja bih ovo radio;-)Z dvema sexuljama…jihaaaa:-)

jaz pa ne. Bljek.

Se ne bi valjala s še dvema ženskicama?:-):-)))))

A si malo nor? :)) niti pod razno…….jo tak kresnem na gobec, samo, da se me dotakne.

Ena bi te cuzala za siso,druga pa tam spodi doli:-))))))))))

Lustna igrica. Seveda bi. Pa tudi se z eno zensko, je stasno dober obctek ko se prepletajo dotiki njega in nje na tebi.

Pa si že poskusla ali so to samo želje,sanje…

POskusila sem jaz, se ena zenka in moj moski. Izemno. Nisme pa se jaz in dva moska.

Pa bitrojčka še večkrat rada ponovila?

Kaj pa vem, odvisno od razpoloženja. Je dober enakostranični trikotnik težko najti…:-)

Pa misliš izbirati med znankami ali neznankami?

Do sedaj sem uporabila kaksno prijatejlico, za katero sem vedela, da ji je moj moski vsec in da bi rada poskusila. Bi pa tudi skupaj z njim zapeljala kaksno neznanko ali pa bila zapeljana od njega in nje.

Podobnih želja si.Ja treba je znati uživati in si jih deliti,užitke namreč.

Kaj čem, če me pa tuja želja in strast vzburi rano tolika kot moja…

Imaš rada adrenalin in čutne igrice ljubezni?

mam rada adrenalin in čutne igrice zelo…čeprav so tudi tretnuki, ko mi paše bit nežna muca in se samo malo stisnit in se zgolj pogovarjat….čeprav, dolgo potem to ne traja, me hitro spet zamika….

Enako vse ob pravem času.Pa se rada igraš na nenavadnih mestih?V naravi ob reki,avtu,dvigalu,kinu,plaži?

V naravi ob reki zelo , avto ne maram prevec, ker je prekomplicirano, razen morda, kadar se voziva in se fant obenem igra z menoj ce on vozi, jaz se raje ne igram takrat z njim, ker sem vseeno previdna….:-), dvigalo…se nisem, ne vem, kino…bi znalo bit zanimivo, plaza..hehe…sem nekoc naredila to na precej obljudeni plazi….pa ne toliko zato, ker bi me v javnosti tako zelo mikalo, ampak se je zelo zelo mudilo….:-)

Ja ob reki je noro dobro.In tisto šumenje reke,ki dodatno relaxira telo ob sexi igrah,gozdni jasi na dekci,nekje na samem.Pa v morju je filing.Si že v vodi?Tu bova še koga zrajcala.Napopaj za minuto mail gor v profil ali pa jaz in nadaljujeva po mejlu,če želiš.

[email protected]

Hvala.

ok je v profilu

Greva na gmail.ok?

New Report

Close