Z Goldfish sva postala parček
Hodiva že dobro leto in se redno dajava dol.
Kok kurjih abortusov je pa že mela zarad tebe? Predvidevam, da jo brez?
Nekulturni je izbral napačen medij.
Slovenska ped.rska scena plačuje Novi in Lady, da o njih širijo lažne govorice, s katero fračo trenutno seksajo. Poskusi pri njih.
Ah jej. O Goldfishki pa že en čas premišljujem. Način, kako se je poslovila od Pajkija, ko se je poslavljal. Koliko čustev v tistem stavku. Ne gre mi iz glave. Njega ni. Nje ni.
Ne vem, kaj naj si mislim … Kaj če je bil Pajki njena velika in neuslišana ljubezen (ki jo je naposled uslišala). Ali imam pa jaz en mal preveč domišljije?
Margot, ali tale avatar uporabljaš samo tu ali še kje drugje?
Nekje sem ga videl, ravno takšno kadilko.
Meni pa ne gre v glavo, da “pajkija” še nisi povprašala o tem:))). Sporoči mi, kakšen bo njegov odziv.
Meni pa ne gre v glavo, da “pajkija” še nisi povprašala o tem:))). Sporoči mi, kakšen bo njegov odziv.[/quote]
Goldfish, še enkrat (ker vem, da si pozabljiva): vprašanje se je glasilo:
“Ali je možno, da je bil pajki njena velika in neuslišana ljubezen”,
ne pa:
“Ali mislite, da zdaj s pajkijem kaj kav.sata”.
Za božjo voljo. Kako bi mi lahko ON odgovoril na to vprašanje? :)))
Kako majhen je svet :)))
Pozabila si dodati, kaj je bilo sporočeno znotraj oklepajev:). To je vprašanje postavilo pod čisto drugačne žaromete. Vidiš, kako sem dosledna in natančna.
Kake veze ima to zdaj kaj sem jaz dala v oklepaje. To je eno samo izmikanje odgovoru :)))))
guns and roses
Sta pa pozno shodila. 🙂
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal.” Eros [psi] st. 345
Zabavljač Marko, partyguy, magnet za babe.
Ti si ziher kaj spregledal. 🙂
Kam dol?
Bolj doli kot si tako ne moreš past!
hahaha
@Goldfish niti ne komentira :)))
Kaj si pa ti za ena znanka?
Forum je zaprt za komentiranje.