Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Z izrazito govorno napako voditeljica Zadnje besede

Z izrazito govorno napako voditeljica Zadnje besede

Kako lahko nekdo , ki ima izrazito govorno napako , ne govori črke r, vodi tv oddajo? Govorim o Valentini Smej Novak. kake veze ima, da je dobila to oddajo? Zakaj ni več v oddaji Milene Miklavčič?

Dovolj smo je že imeli… in to o psih kar je imela. nagravžno!

Dovolj smo je že imeli… in to o psih kar je imela. nagravžno!
[/quote]
Gospa ima povsem prav!

Je malo moteča ta napaka. V eni prvih oddaj sem mislila, da govori o babi (babici), je pa govorila o Barbi. Nočem kritizirat, ne me narobe razumet, a take stvari so res moteče.
Kako je to vlogo dobila? Najbrž res kakšne veze. Pojma nimam.
Sicer včasih gledam. Meni je všeč Katarina ( nepristranska, razgledana), bila mi je všeč tudi Polona (je ni več), Milena na svoj način tudi. Zelo težko pa poslušam Vido in Jadranko.

Mene pa njen r ne moti, ker mi je sicer zelo simpatična. Ne govori veliko. So ostala mnenja drugih na razpolago v temah. In vse se jo da razumet. Če hočeš bit pa pikolovski…..pa pomežiknila ne bo prav in bo spet to koga zmotilo. Tako da…..

Enkrat je že nekje kuhala ta Valentina. Od tam se je spomnim. Ta r je precej opazen, ja.

Odviso, kako se na stvar gleda. Pri vsakem lahko najdemo kak kiks. Lahko pa povemo, kaj nas pri nekom moti, ali tudi tega ne?
Mene r niti ne moti, mi pa ona ni preveč simpatična. Prvih nekaj oddaj je tudi bolj slabo vodila. No, prvič na tv ni mačji kašelj. Tudi trema naredi svoje. Kje so jo našli pa ne vem, nisem še slišala.

S svojim možem je imela neko kuharsko oddajo.

Ja, imela sta eno simpatično kuharsko oddajo s pripravo preprostih slovenskih jedi, na koncu pa poplaknila s kozarcem vina. Tudi v tej oddaji mi je všeč. Govorna napaka me ne moti.

Valentina in njen mož Luka sta imela založbo (lahko da je še, ne vem), se ukvarjata tudi s prevajanjem, marketingom…Jaz sem jih gledala včasih v oddaji “Ljubezen gre skozi želodec”, me je ta neizgovorjeni r sicer res malo motil, ampak sta mi bila onadva dobra, simpatična, predvsem pa sta zraven ob kuhanju povedala pametne stvari, ne neko nakladanje. Zdaj je pa nisem gledala, ker se mi ostalih tam povabljenih ne da poslušat.

Meni je zelo ok, govorna napaka me ne moti, pomembna je vsebina in ona je razgledana.

Oddaje ali voditeljic ne poznam, imam nevtralno mnenje do voditeljic in me ne zanima kdo vodi oddajo. Vsekakor pa izgovarjava neke črke ne sme biti problem, če je oseba kompetentna. Tvoje razmišljanje je diskriminatorno in primitivno. A bodo neumnosti bolje zvenele samo zato, ker so povedane brez govorne napake? Potemtakem bi ti npr. gluhoneme odstranila po hitrem postopku?
Razmisli

Jaz je ne razumem in bi jo dal za trak v perutnino na njeno mesto pa nekoga drugega ko govori pravilno.

Se isto sprašujem, zato mi je ta oddaja negledljiva, jo težko poslušam. Z vajo in ustrezno terapijo se da, če bi hotela to napako odpraviti.
Milena mi je ok, pove kratko in jedrnato o zadevi. Glede psov ji dam prav, niso za v torbico, za na mizo in v posteljo. Sem že videla nekatere, ki grejo kar v trgovino s psom, ampak ne da ga imajo v torbici, pes se dobesedno sprehaja. Takim bi takoj dala kazen in to veliko.

Iiiiii meni je všeč Milena, meni Polona, meni pa Katarina……. moti me ta to in to in to….pa še to!

Ne lapajte babe, ker nimate pojma! Ne veste, kako je voditeljica v resnici krasna ženska. Nič zakomplicirana, preprosta in vljudna, potrpežljiva. Pa kaj če pogrkuje kot Korošci in Avstrijci?
Gospa je prva liga.
Medtem ko ene hvalite Katarino ——– nooo to je pa gnoj od babe!! Samo zna besedičit! :((((
In na to padate kmetavzarce??

Vse druge so pa ………. Milena je carica. Tudi Jadranka po svoje. Škoda ker ni več Polone.

In hvala, da so odpikali to nuno bivšo (res je težila). Vse druge so pa bolj ali manj uspešne gostje.

Spet stigmatizacija. Po slovensko.
Kaj a je po tvoje ona sama khriva, če je prhidelala govhorno napako” ? Ko se je rhodila v ta svet? Ni sama kriva, a ne?

Če ti hre na živce, phreskoči.

Ti z govornimi napakami so že povsod. Ni mi jasno, kako se v celem lajfu ne moreš naučiti enega glasu.

Zato ker smo zdaj kao v 9bdobju, ki vec ne smes sejmat in simfat, in so rzlicni in neperfektni ljudje moderni.

Res ni za poslusat!

Novakova in njen decs Luka sta imela neko oddajo o kuhanju, bolj kot ne brez vezno. Pred tem sta imela založbo Vale-Novak, ali bolje rečeno je bila ta od njegove mame. Njegov fotr je bil kunzul ali abasador… Luka je zdaj nek državni sekretar. Pa ne zato, ker bi bi bil sposoben…V glavnem buržuazno-komunistične veze imajo ti malomeščani.

Ne bi bilo odveč vprašanje zakaj v oddaji ni nobene, ki ima desen pogled na življenje, recimo s. Romana Kocjančič?

Ja, v resnici gre za komunistično boržuazno slovensko sprego. Ko poznaš sorodstvene vezi, ti je vse jasno.
Najbolj sem se pa nasmehnila ob tistem, ko ena pravi, da ni vzvišena, da je potrpežljiva… Haha. Imela sem ene stike z njo v šoli. Ibermenš brez vsake osnovne kulture.
Z govorno napako pa nima na tv itak kaj delat.

Jaz ta svet razumem na tak način, da so hibe ovira pri marsičem. In spodbudno se mi zdi, da je prav ona dobila oddajo. Podpiram takšne izbire in si želim še kaj podobnega.
Mi smo naučeni, da mora na televiziji bit samo nekdo z lepim stasom in glasom, sploh pri ženskah. Naučeni smo.
Lahko je tudi drugače, zdi se mi čisto prav. Koliko nam gre hiba na živce, je osvisno od nasega sprejemanja te osebe. Če bi bili bolj odprtega srca, nas to ne bi motilo.

Voditeljica je super, prav simpatična, čisto nič ne pomeni, kako govori, vodenje je čudovito in dovolj izpostavljeno.
Bolj nerealne so ženske, ki sodelujejo v tej oddaji…mnenje sicer lahko imajo, tudi zadnjo besedo, vendar Polona, Katarina, Jadranka, Vida…to so ženske brez otrok in njihova mnenja ne morejo biti kar posplošena, bolj realna so mnenja Milene Miklavčič in tako tudi večini gledalcev.
Če je ni, je oddaja veliko manj zanimiva.

Se stoprocentno strinjam!

pomembna je vsebina in ona je zelo razgledana in kulturna. IZREDNO VŠEČNA

Ona je odlična, o miklavčički pa ne bi zgubljali besed… popolnoma neprimerna

New Report

Close