Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Z izrazito govorno napako voditeljica Zadnje besede

Z izrazito govorno napako voditeljica Zadnje besede

Oddaje ali voditeljic ne poznam, imam nevtralno mnenje do voditeljic in me ne zanima kdo vodi oddajo. Vsekakor pa izgovarjava neke črke ne sme biti problem, če je oseba kompetentna. Tvoje razmišljanje je diskriminatorno in primitivno. A bodo neumnosti bolje zvenele samo zato, ker so povedane brez govorne napake? Potemtakem bi ti npr. gluhoneme odstranila po hitrem postopku?
Razmisli
[/quote]

PODPIS!!!

Vsak ima svoje mnenje, kar je tudi prav. Malo je ta govorna napaka moteča, vendar se da z vztrajno vajo preprečit. Včasih gledam.

Po pravici, kajne? Mene v bistvu ne moti, sem pa že parkrat stvari zaradi te napake narobe razumela:). Pa saj se da potem iz konteksta razbrat.

Ona je odlična, o miklavčički pa ne bi zgubljali besed… popolnoma neprimerna
[/quote]

je tebe kdo vprašal za mnenje?

Sprašuješ, a ne …zato, ker ti je voditeljica zoprna.Zato ti gre tudi njen R na živce.

Meni je voditeljica simpatična, oddajo dobro vodi že od samega začetka (čista 10-ka) .
Svoja vprašanja naslovi na RTV SLo, pa dobiš odgovore!

Pa kaj potem, če ima govorno napako.Se pa drugače zna zelo lepo in dobro izražati.

Zakaj moramo ta babji popoldanski čvekalni krožek vsi prisilno plačevati? Kakšno funkcijo ima sploh taka oddaja, ne vem če babji čvek ravno sodi v poslanstvo nacionalne televizije.

Ko bi ti spoznala mojega prijatelja…je znan svetovni, govori tako, da ga še lastni narod ne razume je tujec drugače. In norijo za njim množice. Verjetno je res samo zate osebno to moteče in imaš predsodek.

Milena se ne zna pravilno izraziti, ko ji nekaj ni všeč. Ne moreš nekomu v obraz pred TV recit, gravzna si. S takimi izrazi se tudi doma ne obmetava. Se ti ne zdi.

Zakaj že gledate nekoga, ki vam lih ni všeč?

Tudi meni se zdi prav, da se odpirajo meje kalupov in da omogočajo vstop v svet prepoznavnih tudi takšnim, ki jim je življenje iz takšnega ali drugačnega razloga prilepilo nalepko “blago z napako”, običajno zaradi videza ali bolezenskega stanja. Vendar kljub temu ne prebavljam Smej Novak. Tudi Mlakar ne in še katere, pa za nobeno ne morem reči, da me moti govorna ali kakšna druga napaka, ker jih ne bi prenašala tudi v mnogo boljši estetski inačici. Gre za način. Moti me tudi Katarina, pa je brezčasna lepotica. Navzven.

…mas pa probleme, in to velike, ce ti tako veliko ljudi ni vsec. Bi bilo zanimivo vedwt, kdo pa je po tvoji volji.
Vsaka po svoje je vsecna, ker me.zanimajo razlicna mnenja, pogledi na temo. Strinjanje z vsemi vedno je pac nemogoce.
Valentina prikrije svoj manjko s sicer dobrim vodenjem, povezovanjem, tako da mi je gledljiva.

New Report

Close