Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek z lahhkoto mečete stvari stran

z lahhkoto mečete stvari stran

Pripravljam se na veliko čiščenje hiše

in me že zdaj stiska pri srcu, ker vem da če hočem očistiti hišo, bom morala marsikaj vreči stran. Imam ogromno oblačil, ki jih ne nosim, ogromno starih knjig, revij,neuporabnih otroških stvari? Kako pa vi mečete stvari stran z lahkoto ali s težkim srcem? Kako se vi lotite pospravljanja hiše. Dajte mi prosim malo nasvetov, ker bi rada hišo očistila pred prihodom novega člana?

Najbolj sem vesela takrat, ko pospravljam in imam dan brez milosti, kar pomeni, da gre vse kar ni nošeno že nekaj časa, kar se ne uporablja že nekaj časa v smeti oz. nekomu, ki to potrebuje. Sem načeloma zelo radodaren človek in veliko stvari podarim.ž

Anka

Jaz sem imela prejšno soboto čistilno akcijo, sem popucala, igrače, premala otroška oblačila sem dala prijateljici, je bila vesela. Papir, stare revije, stare šolske knjige smo odpeljali v kontejner za papir, otroške knjige imam še pripravljene, da jih odnesem v knjižnico. ostala krama je pa šla na prikolico in takoj na deponijo, ker drugače se preklada in spet znosi nazaj.

stare knjige nesi v bukvarno ciproš jih bodo zelo veseli. Starine prodaj na Bolhi, morda bodo še koga razveseljevale, ne vse metati takoj stran .Tudi jaz težko kaj zavržem, raje dam naprej , morda z tem še koga razveselim.

Tudi jaz kaj težko vržem stran. Sedaj si noseča, hormončki delajo, in ko boš kaj na kaj jezna, izkoristi to jezo in takrat vrzi. Se obnese, preizkušeno. Pa še manj boš jezna.

ma še razcefrano cunjo težko vržem proč. lej glede cunj imaš vsaj na našem koncu kar nekaj Humaninih zabojnikov, ampak not gredo uporabne, oprane obleke in čevlji. zavit jih moraš v vrečko.

drugače pa imaš še kake druge humanitarne akcije zbiranja oblačil. morda kak mladinski dom v tvoji bližini ali materinski dom,…. druge stvari pa jaz lepo pospravim v škatle,…. enostavno se jih ne morem znebit

Stvari, ki so še uporabne, cunje, posode, knjige, revije, igrače…, zberem v škatle, peljem v službo, povem sodelavcem, da lahko vzamejo karkoli rabijo in v glavnem vse takoj izgine. Vsi smo srečni.

New Report

Close