Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Z Mercatorjem je popolnoma konec

Z Mercatorjem je popolnoma konec

Delam v Mercatorju, ni dela, promet katastrofalno upadel.

Iskat delo drugje.

Včeraj sem bila v Mercatorju  sem šla eno stvar iskat… in res  prazno… pred večjo njihovo trgovino par avtomobilov samo…

Glede na cene in odnos določenim trgovka nesramnim bi rekla, da nadvse zamislijo, podjetje pa tudi…

Pri tem ne mislim nate, ampak dolocene v naši lokalni trgovini in v hipernarketu so prave zlobe izjemno nespostljiv in nesramen odnos imajo do kupcev

Imajo pa tud slabe plače in zanič regres! Vse trgovine imajo po 2.000 eur. Merctor pa za regres daje osnovno revščino.

Amen!

V našem malem mercatorju je zaposlena tujka na blagajni, ki sploh slovensko ne govori!

Verjetno namerno, kot vse podobne firme do sedaj. Nekdo se potrudi podjetju sklestit ceno pod minimum minimuma.

Razlika se nakaže že na kak skrit račun in  vsi zadovoljni. Ti, ta glavni.

Država, kupci, zaposleni pa pač ne.

Pa kdo bi se nanje oziral.

To pa lastnik ve zakaj je namenoma uničil podjetje. Lastnikov jih je bilo več, vsi s svojega interesa.

Zaposlovali so v upravi brez občutka po dejanski potrebi, dostikrat nesposobne. Največje marze, posledično največje cene izdelkov. Rok uporabe vedno vprašljiv, niso zniževali pravočasno izdelke pred konc uporabe in so jih dajali na koncu stran, v odpis. Zaposleni na minimalec, dobre trgovke so že zdavnaj zbežale stran, imajo pa denarja za študentje in ne za trgovke ki delajo tam po 20 let.

Pa še zadnja marketing zanka -25% na en izdelek uničili ker so dali ‘pogoj’.

Posledica propad Mercatorja je dolgoletno zelo slabo, neprofesionalno obratovanje celotnega podjetja. Vedno tisti na vrh poskrbijo samo zase in svoje, in jih ne briga kaj se bo zgodilo z podjetje od katerega so odvisni. To pa pove na kateri nivo so vodilni.

Vodilni bodo spet dobili nove vodilne službe drugje, trgovci pa na cesto. Kdo jih bo zdaj zaposlil, eni pred upokojitev!?

Lepo bi bilo vedeti z ime in priimek kdo je odločal v imenu podjetja in da mu je to nadaljnja ‘referenca’.. Pametna podjetja najboljš da se jih izogibajo ker so dokazali da so zelo ‘profesionalni’ v propad podjetja.

to bo super, ena gora ljudi, ki bodo lahko šli delat v nove zastonjske domove za stare. win win situacija.

Pejte gledat Mercator v Železnikih- našarjen, zanemarjen, s ženskami ki jim je delo tuje( s parimi izjemami), in s poslovodkinjo ki ne obvlada

odvisno v kater mercator greš.. jaz osebno grem najraje v enga majhnega v bližini, kjer je res dostikrat prazno in sem sama not hehe.. ne maram gužve.. tadrug, ki ni daleč stran od tega pa poln malcarjev plus ostalega folka, tja ne maram it, vedno gužva.. prejle bila v merkatorju v centru, pa je bila precejšnja gužva..

Mercator v Centru na Miklošičevi je že nekaj časa zaprt.

Dvajset let je tega, kar sem bila zaposlena v Mercatorju. To je bila moja prva redna služba. Šla sem skozi kar nekaj sit, preden so me zaposlili, opraviti sem morala tudi psihološki test. Svoje delo smo jemali zelo resno, na matično firmo smo bili ponosni. Delovni pogoji so bili dobri, plača tudi. V kolektiv nisi prišel kar tako, na lepe oči. Zelo se je gledalo tudi na izobrazbo in morebitne delovne izkušnje so bile dodatni bonus. Po tem, ko je Janševa klika odžagala Zorana Jankoviča, je šlo samo še navzdol. Na koncu so vzeli za trgovko vsako, ki je imela dve roki in dve nogi, dobesedno… Nekatere še slovensko niso znale. Rip, Mercator, lepo je bilo. Vse se enkrat konča.

Mercator je vir ekonomskih težav v državi. Boril se je za monopolni položaj, najemal kredite, da bi zganjal megalomanijo, uničeval manjša trgovska podjetja, pri dobaviteljih izsiljeval nizke cene ali visoke rabata, sam se je utapljal v kreditih obveznostih. Glavni začetnik in vodja je vsem dobro znan. Politik, ki se je hvalil, da ga je postavil, je tudi znan. Oba sta si nagrabila premoženje. Eden se je postavil za masko poslovneža brez premoženja, da se je izognil obveznostim , ki bi mu jih sodišče moralo prisoditi zaradi ponesrečene režije velikih poslov, a delnice v vrednosti čez 300.000,00 je parkiral brezplačno pri določeni ženski. Ko se bo nabralo preveč umazanije že čez njegov vrat, upa, da bo takrat lastnik drugje novih vrat.

Boste pa elitniki kupovali v Eurospinu, ki ste se ga izogibali kot hudič križa 🤣.

Saj ste MON-e vedno govorile, da je to trgovina za “južnake”. Sedaj je pa polno finh damic in starejših gospodov.

Slovenija ima glede na stevilo prebivalcev ogromno zivilskih trgovin. Zdaj ko vlada zene politiko proti bolj trdemu kapitalizmu, in kupna moc zacenja padati, bodo trgovska podjetja zacela propadati, ker bo enostavno prevec konkurence. Najprej bo prislo do trgovski vojn, potem do odpuscanj in nato do zapiranj. Mercator ne bo zadnji, ki bo se rakom zvizgat.

Najboljša so ta imena npr. Fortenova Group, ko že po imenu veš, da gre za neko nategancijo

Pri nas v naselju so trije Mercatorji, dva mala in en recimo spodobno zalozen, vsi trije laufajo.

Odgovor na objavo uporabnika
Kaja516, 17.06.2025 ob 14:14

Dvajset let je tega, kar sem bila zaposlena v Mercatorju. To je bila moja prva redna služba. Šla sem skozi kar nekaj sit, preden so me zaposlili, opraviti sem morala tudi psihološki test. Svoje delo smo jemali zelo resno, na matično firmo smo bili ponosni. Delovni pogoji so bili dobri, plača tudi. V kolektiv nisi prišel kar tako, na lepe oči. Zelo se je gledalo tudi na izobrazbo in morebitne delovne izkušnje so bile dodatni bonus. Po tem, ko je Janševa klika odžagala Zorana Jankoviča, je šlo samo še navzdol. Na koncu so vzeli za trgovko vsako, ki je imela dve roki in dve nogi, dobesedno… Nekatere še slovensko niso znale. Rip, Mercator, lepo je bilo. Vse se enkrat konča.

Generalni problem Mercatorja ni Janša, ampak zalopanost folka, ki se že leta dolgo priklopljen na infuzijo propagandnega stroja, da je Janša krivec za vse. Intelekt tega naroda je na nivoju turških žajfnc. Saj zato vam jih pa šopajo. No, saj, počasi boste dobili nov bebav obraz samo da ni Janša! Pa edini Janša je v tem zlovenskem zaruku sposoben karkoli spremenit!

Sinja155, 17.06.2025 ob 14:03

Mercator v Centru na Miklošičevi je že nekaj časa zaprt.

Saj to ni (bil) edini Mercator v centru…

Merkatorju mi je bil zakon. Vse nakupe od špecerije, tekstila, posode, elektronike, igrač, drobnarij sem kupovala v njem. Še na dopuste in potovanja smo šli preko njihove agencije. Trgovci so bili sposobni in prijazni. Z vsako prenovo Merkator centra in našega lokalnega pa je bilo slabše. Zdaj grem vanj morda 3 x letno, pa ga imam v bližini. Tudi sosedje hodijo vanj le malo. Naš lokalni že deluje zanemarjeno, cene visoke, kvaliteta slaba, obiska vedno manj, kot je videti že po parking in tudi trgovke povedo.

Isto se dogaja v vseh trgovinah. Spar je na višjem nivoju od Mercatorja pa vzame skoraj vsakega, tudi če znajo slabo slovensko. Greš v Tedi, Bauhaus, skoraj noben ne zna slovensko . Niti ne znajo delati, so čist novi. Nihče noče več v trgovine

Vj, 17.06.2025 ob 20:36

Isto se dogaja v vseh trgovinah. Spar je na višjem nivoju od Mercatorja pa vzame skoraj vsakega, tudi če znajo slabo slovensko. Greš v Tedi, Bauhaus, skoraj noben ne zna slovensko . Niti ne znajo delati, so čist novi. Nihče noče več v trgovine

Glede na to, kakšne so nekatere stranke, je vsak slovenec neumen da dela v trgovini!! Zadnjič je neka zadeta baba pisala, da je imela konflikt s študentom v Mercatorju, ker jo na koncu delovnega časa ni hotel već pustiti nazaj v trgovino, ker je pozabila na hrano za psa! Itak zabita baba ki misli da je ujela boga za jajca, je pa en neumen stvor!

Skratka, tudi to skušate obesiti Janši? Smola samo, da je za Jankovičem prevzel zadeve prav Jankovičev vajenec Žiga D., tako da ali Jankovičeve metode niso bile dobre pa se je nedokazani propad začel precej kasneje.

Generalni problem, 17.06.2025 ob 17:21

Generalni problem Mercatorja ni Janša, ampak zalopanost folka, ki se že leta dolgo priklopljen na infuzijo propagandnega stroja, da je Janša krivec za vse. Intelekt tega naroda je na nivoju turških žajfnc. Saj zato vam jih pa šopajo. No, saj, počasi boste dobili nov bebav obraz samo da ni Janša! Pa edini Janša je v tem zlovenskem zaruku sposoben karkoli spremenit!

To pa res. Edini je bil sposoben Jankovića zyebat in ga tudi je, pa še Mercator z njim vred. Slava mu! Naslednja vlada ne bo ta, ki je trenutno v kravjem sedlu temveč nasprotni pol. Pol deci postane vode stavim, da ne bo Janša ampak njegova metastaza Logar. Ali kakor  pravijo na jugu isto sranje drugo pakovanje.

New Report

Close