Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Z mojo punco se nisva videla že več kot 14 dni! Meni se bo utrgalo!!!

Z mojo punco se nisva videla že več kot 14 dni! Meni se bo utrgalo!!!

Pogrešam njo, pa objeme, poljube, seveda sex, skupno gledanje filmov, skupno pečenje pice… Pa spet objeme, poljube, sex… Znorel bom, če bo to še dolgo trajalo!! :(( Se slišiva vsak dan, ampak to ni isto. Jaz z gorenjskega konca, ona pa Primorka. Najraje bi se usedel na motor in se odpeljal k njej!!! Že 2 leti sva skupaj in še nikoli nisva bila toliko časa narazen!

Ja in zakaj ne greš do nje?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Baje se ne sme. Mat in foter pravita, da ne smem, da me lahko kaznujejo, če me bodo ustavili policaji in bom povedal, da grem k punci. Ker kao to ni nujno in življenjskega pomena:((

Kolikor vem, okrog gibanja ni nobenih striktnih prepovedi. Komot pa rečeš, da greš v trgovino, če bi te res ustavili.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V trgovino? A misliš, da ne bodo Gorenjca vprašali, zakaj mora v trgovino v Koper?

Tak rigorozno pa spet ni, nikje rnobenega ne vprašajo kam gre.

Fant sedi na motor in gasa proti puncinem domu. Tam jo naloži na motor in gas nazaj domov. Ko jo imaš enkrat doma ji omeji gibanje. Problem rešen. Kako pa misliš, da je ata prišel do matke?
Če te ustavi policaj, mu pokaži tole sporočilo. Te bo spustil naprej.

V trgovino? A misliš, da ne bodo Gorenjca vprašali, zakaj mora v trgovino v Koper?
[/quote]

Potem pa na izlet.

Potem pa na izlet.
[/quote]

Sem govoril s punco. Tudi ona si želi, da bi prišel, ampak njeni tastari tudi pravijo, naj raje ne prihajam:((

Ma dej, spel se! Horny si k kamela pa nč druzga! Kva pa rabš babo u lajfu? Kvat bo??

Ma dej, spel se! Horny si k kamela pa nč druzga! Kva pa rabš babo u lajfu? Kvat bo??

[/quote]

Rad jo mam!

Rad jo mam!
[/quote]
Prihaja pomlad, prihaja paritvena sezona. Da nauš mislu, da je “mam jo rad” tvoja pogruntavšna!

Osamljenful js te pa čist štekam, s fantom sva isto zdej ločena zarad teh ukrepov in se mi meša, tko da vem kako je… Js se probam vsak dan spomnt da bo tut tega enkrat konc, vsak dan smo en dan bliži koncu karantene… Ampak je grozn ja, priznam da jokam skor vsak večer… 🙁

Midva sva bila vsak v svojem domu 10 dni…potem pa ni šlo več. Se je partner preselil sem za ta čas in obema je zdaj veliko lepše in topleje pri srcu 🙂

misliš v mednožju :P…..

Uff, v tem primeru bi se pa tud men utrgal 😉 tega ukrepa se pa zihr ne bi držala. Te čist štekam. Vem za par takih parov in ja, eni se res držijo tega in se jim glih tako že trga, eni se pač normalno družjo naprej.

misliš v mednožju :P…..
[/quote]

Na vseh frontah je lepše 😉

Jaz sem iz mojim že skoraj 3 leta. Vidiva se skoraj vsak vikend. Zdaj se pa nisva vidla že dobre 3 tedne. Jbg je treba pač potrpet. Sej mava telefon pa skajp in gre. Pogrešam ga fulll. Ne mislem se pa sama sebi smilt pa kisat usak večer. Raj potrpim pa uzamem to kod za preizkušnjo za najno zvezo

So že uvedli kaznovanje? S fantom ravno planirava, da se bo jutri z dolenjskega konca pripeljal k meni na Gorenjsko, kjer bova skupaj do konca karantene. Tudi midva se nisva videla že 2 tedna, zato te popolnoma razumem, kako se počutiš. Telefonski klici, sporočila in skype … ni to to.

Ja, no -saj veš – moški težje zdrži kot ženska 3 tedne “brez”, ker ga vsebina tišči :P. Handjob pa to zdaj prav pride…

New Report

Close