Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Z moškimi vse slabše

Z moškimi vse slabše

Generacije nazaj so bili pravi moški, zdaj pa… žalost. Žensk ne razumete, jih nočete razumeti, neempatični, ko se partnerka z vami želi kaj resnega pogovoriti zamenjate temo. Jaz ne vem kaj je z moškim spolom, da je tako otročji… zmanjkuje mi energije.

Kar ste želele, to zdaj imate.

En kup nevzgojenih, egoističnih maminih sinčkov.

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 10.01.2025 ob 15:44

Kar ste želele, to zdaj imate.

En kup nevzgojenih, egoističnih maminih sinčkov.

ne vem, kdo je tako želel, jaz prav gotovo ne!

Pol maš pa problem, ha. Po dveh generacijah norenja imate, kar ste hotele.

Imam hči in sina. Hči že študira, sin srednja šola. Oba imata fanta/punco. In jih je krasno gledat. Se pogovarjajo o vsem, znajo izkazovati čustva, ni jim problem o čemerkoli se pogovorit, znajo planirat, niso obupani, niso obsedeni s tem kaj soseda misli o njih, znajo živeti zase. Jaz  sem zelo ponosna na njih. Si rada tudi malo zasluge vzamem za to, ker z možem isto delujeva. Že 26 let. Včasih je treba malo sam s sabo se pogovorit, če so vsi okoli tebe čudni. Zna biti da je v tebi problem.

sjajwhbwh, 10.01.2025 ob 15:42

Generacije nazaj so bili pravi moški, zdaj pa… žalost. Žensk ne razumete, jih nočete razumeti, neempatični, ko se partnerka z vami želi kaj resnega pogovoriti zamenjate temo. Jaz ne vem kaj je z moškim spolom, da je tako otročji… zmanjkuje mi energije.

Ni jih več veliko, sam par jih pa je še teh boljših generacij praviš. Bodo veseli tvoje družbe. Pa še simpl jih je ujet tam v domovih za ostarele. Bežat itak ne morjo.

sjajwhbwh, 10.01.2025 ob 15:55

ne vem, kdo je tako želel, jaz prav gotovo ne!

Govorim za 99 % žensk, pa še sam sistem in stoka to podpirajo.

svoji k svojim, 10.01.2025 ob 16:05

Imam hči in sina. Hči že študira, sin srednja šola. Oba imata fanta/punco. In jih je krasno gledat. Se pogovarjajo o vsem, znajo izkazovati čustva, ni jim problem o čemerkoli se pogovorit, znajo planirat, niso obupani, niso obsedeni s tem kaj soseda misli o njih, znajo živeti zase. Jaz  sem zelo ponosna na njih. Si rada tudi malo zasluge vzamem za to, ker z možem isto delujeva. Že 26 let. Včasih je treba malo sam s sabo se pogovorit, če so vsi okoli tebe čudni. Zna biti da je v tebi problem.

Pri nas je enako. Lepo je gledat mlade, perspektivne ljudi.

Za tiste,ki pa mislijo, da je večina žensk ali moških slabih…se bo treba navznoter ozret in se izprašat kdo je v resnici problematičen

He, he, najbolje se je prijavit na KUpid kot ženska in vidiš kak poden so moški tam gor.

60 letniki se slinijo po 30letnicah. 20 letniki se ponujajo 40letnicam.

Eni pošiljajo svoje gole tiče namesto pozdrava.

Večina pa začne groziti, žaliti, ko jih ženska zavrne.

Večina tam gor je podn od podna. Če je to povprečen slovenski moški, potem ja, so moški totalno adijo.

Pa, seveda je velika večina poročenih.

Saj ste enakopravne.

Pravi moški, da so bili generacije nazaj? Da so razumeli ženske???!! Ne bodi no tako naivna. Generacije nazaj so imeli moški ženske za OBJEKT, ki je rojeval otroke in v katerega so se spraznili, ko se jim je dvignil. Včasih je bil zakon ekonomski pakt. O ljubezni so lahko samo sanjali. V najbolj optimistični projekciji je bilo iz ljubezni skupaj do 10% ljudi, pa še tam so ženske morale marsikaj požreti. V preostalih 90% so bile ženske vredne manj od psa. Današnji moški so super. Nikoli v zgodovini ni bilo tako lepih priložnosti za kvaliteten odnos, kot jih imamo danes. Ne vem, od kod vam tako idealistična predstava o preteklosti.

pojdi na kupid, 10.01.2025 ob 19:14

He, he, najbolje se je prijavit na KUpid kot ženska in vidiš kak poden so moški tam gor.

60 letniki se slinijo po 30letnicah. 20 letniki se ponujajo 40letnicam.

Eni pošiljajo svoje gole tiče namesto pozdrava.

Večina pa začne groziti, žaliti, ko jih ženska zavrne.

Večina tam gor je podn od podna. Če je to povprečen slovenski moški, potem ja, so moški totalno adijo.

Pa, seveda je velika večina poročenih.

Povprečen slovenski moški ne visi na kupidu. Živi v realnosti življenje. Predlagam da poizkusiš še ti.

“Eni pošiljajo svoje gole tiče namesto pozdrava.”

Gole tiče pošiljajo? Kakšne bi pa še lahko?

8409, ej, se boš že znašel. Mogoče boš več uspeha imel, če boš kondom gor navlekel.

New Report

Close