Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Z Nikitko sva popili …….

Z Nikitko sva popili …….

……. nak, ne v tej vročini, zagotovo si ne bi upala v
tej vročini popiti tisti naš slavni konjak ! Pa tako lepo
serviranega, ane zajček.

Popili sva džus in posedeli, tisti, ki mi je zvestobo obljubil, naju je brez obljube zapustil za nekaj časa. Bela cesta, je vprašal našo Nikito, kje je železnina in odšel. In sva se smejali, ko mi pove, da je tista železnina daleč in da bo kar nekaj časa hodil.

Nikita vas vse lepo in prisrčno pozdravlja. Je odsotna, mislim odsotna iz službe, da ne bo kakega ugibanja, kje naj bi se odsotnost kazala, ane? Javi se v ponedeljek, danes pa ima njena Maška rojstni dan. Naša Nikitka vas tako pogreša ….. in potem je bil na vrsti babji čvek, pa čvek in čvek in končno še … čvek. In bilo nama je prijetno.

IN pozdravlja vas, normarly! Kaj pa drugega, povedala se ji pa, da je njena odsotnost opazna in naj se čimprej vrne. Vsakdo, ki tu gori umanjka, pusti za seboj vrzel. Vrzel svojih misli, besed, svojih prijetnih šal … vrzel, ki jo lahko zapolni le on sam, nihče ne more te vrzeli zapolniti.

Aja, dobro jutro, gmajnarji, lepo sončno dobro jutro, dan bo danes zame krajši, grem prej domov, je petek in petek je zame svetek …. In se vam bom popoldan še javila (morda tudi vmes kaj, kdo bi vedel, kaj me še zna upikniti?).

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hja, Mariči , če se spomnim na tisti konjak :))
Tako debelo sem gledala , na kakšen način je bil postrežen, kot bi padla z Marsa.
Je pa res, da je bil dober, a ga ni postregel natakarček lep ?
Uh, vesela sem, da si porufala našo šefico in jo peljala na speštano sadje.
Še stokrat bolj vesela, da je vse oki, ker imam hudo slabo vest, ker jo nič ne gnjavim, ampak saj veš (zadrga okoli vratu, pa to, pa sem raje v ilegali, dokler voham napad ).
He, he, a da ste ga poslale par ur peš hoje, tko ko u sahari , da v izgubljenem upanju, najde železnino ? Tudi prav, telovadba in gibanje ojača človeka 🙂
Torej si imela lep dan, naj ti bo danes tudi !

Lepo je slišat, da je Nikitka okej. Nas kar skrbi, če se kdo ne javi nekaj dni, še posebno, če je šefica.

Mariči, upam, da ti bodo te, že tako kratke urice, hitro minile. In, da nas boš kmalu spet razveselila z jutranjimi posti.

ajd!

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

Dobro jutro tudi z moje strani. Vsakokrat ko kdo napiše, da se je s kom dobil, ratam kar dobre volje. Nekako nam pa le uspe, kljub vsemu!
Vesela sem, da je z Nikitko vse o.k.

Pripravlja se spet en vroč dan. Od prepiha me že zdele boli vrat, a brez se v tej moji pisarnici ne da preživet. Je pa danes res petek in v ponedeljek mi ne bo treba v službo in šole je končno konec. Skratka polno lepih stvari.

Lep dan in naj vas preveč ne zebe

Š:

Ku kuc….tuki še jaz….pa moja malenkost..

Lepo,lepo je čitat take stvari Marička…nehote se mi je pa zasmilila tvoja boljša polovica..kam sta reveža poslale v tisti vročini.. Mislim BABE !!Hihihihi
Kaj vse smo pipravljene grešit za en čvek!!Upam,da sta ga potem vsaj z hladno pijačko malo pockljale…

Muci se vedno smilijo ljudje…….pa tud če je ona sama ena BABA ki rada čveka…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Marija… no tole tvoje rajžanje je torej uspelo. Lepo, da vsaj nekdo pride v stik z Nikito… Bemti, bo treba šefico zamenjat.. k je tolk malkrat tuki gor :))))))))

Jani vas vse skupaj pozdrabvlja in vam želi… prdeč vikend :))))))

Ho, ho, ho, ho, ho, ho, ho,ho, ho, da gagneš,
ane da res, prav da gagneš! Zdaj si pa zamisli
sceno pri nas v nabavi, skupaj 4 dekleta, v
sosednji pisarni pa šef centralne nabave. In potem
jaz pošljem tem dekletom tale mail in jih naprosim,
da ga ne odpirajo, dokler ne pridem. In potem grem k njim, odpremo vse hkrati meil, odpremo do fula na glas zvočnike in potem klikamo na zvočnike…… božanska melodija se je iz kar štirih PC hkrati oglasila po vsej pisarni in po celem hodniku in ……. uf, da ne govorim, štiri polulanka so se tiščale za …….. da ne povem, in naenkrat na vratih šef centralne …… ves zaripel v obraz od sramu, kajpada, od samega sramu in neprijetnega počutja, ampak, ko je zagledal nas, ga je skori kapeč, ne boš verjel, skori ga je kapeč, tolk se mu je začel tudi njemu smejat. Mene še dane spravi tale slika v smeh in dobro voljo, resda, no!

Hitro hitro vsi pritiskat na zvočnike – dvakratni klik in …….. poezija glasbe izpuščenih plinov, pospreljana s pripadajočim besednim opisom dogajanja ….. da dol padeš!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hehehehehe.. jest mam pa tuki samo naše motorje.. njih pa tole ropotanje sploh ne gane :))))

Jani želi Mariji lep popoldan.. pa pazi na motike in na grable :))))))))))

New Report

Close