Z njim mi nikoli ne pride
To je čisto normalno…. Slovenci ne znajo v postelji in se morajo drugače dokazati, drugače bi ga že najbrž zapustila… A se motim?
Pač na tem področju so res nesposobni, točneje so točno taki kot so. Boli jih kuuu*ac za vse ostalo, samo nase mislijo in na lasten užitek, lastne koristi in lasten keš… ostalo jih ne zanima.
Nisem Marko – hvala, si me potolazil. Res je, da je vcasih cisto na kratko in njemu pride, mene pa ku*c gleda, ampak kadar je pijan, pa traja v nedogled – takrat je se le muka.
Pikulet – nima veze s politiko
Ta tretji – ne vem, kaj imas v mislih, da bi se drugace izkazal, sicer bi ga zapustila? Financno imava precej podobno situacijo (sama bi drug brez drugega brez tezav prezivela). Mogoce je vse skupaj navada, ampak tudi od zacetka ni bilo nic boljse. Samo zase poskrbi.
Pomislila sem, da ima mogoce vec zensk problem z orgazmom, ce samo s ku*con opleta?
On ker ne opazi al pa ga ne zanima, ti pa ker v ih letih nisi uspela mu pokazati kaj in kako. Ker očitno veš če sama znaš. Zakaj za vraga mu ne pokažeš/poveš? Mislim a sta kdaj govorila o tem? Ali samo čakaš na čudež? Ljudje imate beden seks zato ker pričakujete da vam drugi misli bere. V bistvu je seks samo odraz partnerstva. Je beden zato ker je tudi vajina veza tako bedna da se niti o svoji lastni intimi, pričakovanjih, potrebah nista zmožna pogovarjati/uskladiti.
Si vzameta dovolj časa za predigro? Si ga želiš do te mere, da postaneš nestrpna in komaj dočakaš, da gre vate?
Vzemi si čas in se igrajta. Pokaži mu, kako ti paše, zdrgni se med prodiranjem, bodi aktivna.
Če bo še vedno prehiter, se zdrgni ob njem, ne na samem. Ali pa najprej poskrbita zate, šele nato naj prodira vate.
Sodelujta oba, tudi ti. Ne moreš pričakovati, da kar ve, kaj in na kakšen način paše tebi. Spoznavajta se, sprosti se, znižaj pričakovanja, zagotovi si svoj užitek. Se bojiš, da bi bil užaljen, če bi poskrbela zase?
Veš kaj me je zmotilo pri tvojem zapisu… ko si napisala, da ti je bedno seksat z njim, ko je pijan, nekaj v tem smislu. Imaš sploh željo po njem takrat, ko ni pristen? Si iskrena do sebe?
Ta ideja “naj on naredi isto kar delaš ti sama” je sicer dobra le v osnovi, a je problem v praksi. Ko se ona sama igra je verjetno v taki pozi, da bi on zelo težko posnemal. Npr ima skup stisnje noge in iztegnjene. Kako naj jo zdaj on zadovoljuje, če njej prija taka poza. Saj to ni edina težko dostopna poza ali vseeno.
To da ti z njim ne pride je realen odgovor na vprašanje ali ga ljubiš. Seveda ga ne in nikoli ga v resnici nisi. Morda je v vseh pogledih vredu moški, ampak kljub temu ni tvoj tip. To je vsa resnica, pred katero si zatiskaš oči.
Orgazem boš zagotovo brez težav hitro doživela, ko boš v nekoga zares zaljubljena. Ljubezen ne moreš izbirati, ljubezen se zgodi pri pravi osebi in to je izjemno redko. Zato pa, za ljubezen se je treba borit.
Ko berem take zgodbe, si ne morem kaj da ne bi razmisljala, kako sem lahko srečna. Očitno sem tako fukabilna, da mi prvič pride še preden sem do konca slečena. Predigre sploh ne maram, ker sem narajcana tako, da lahko direkt uleti. Na povprečen kavs mi pride vsaj trikrat, s kakšnim znalico sembila pa tudi na pragu raja. Jujh, uboščka, meni ne bi izšlo čakanje na tale O. Škoda lajfa, išči takega, s katerim ti bo prihajalo. Po mojem to ni v njem, temveč v tebi. Tebi on ne paše
Je normalno, 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ženskam z moškim nikoli ne pride, ker 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moških ne zna seksat in misli, da je ščegetavček nekaj za malo pošlatat za minuto, potem pa raje v globinah iščejo mistične g-točke in vse ostalo, kar mogoče obstaja in mogoče ne.
Medtem ko lezbijke nikoli nimajo problemov z orgazmom in nasploh ženske pri solo masturbaciji tudi ne.
Je normalno, 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ženskam z moškim nikoli ne pride, ker 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moških ne zna seksat in misli, da je ščegetavček nekaj za malo pošlatat za minuto, potem pa raje v globinah iščejo mistične g-točke in vse ostalo, kar mogoče obstaja in mogoče ne.
Medtem ko lezbijke nikoli nimajo problemov z orgazmom in nasploh ženske pri solo masturbaciji tudi ne.
[/quote]Ni normalno.
Ti tvoji procenti so kar nekaj.
Če pa že procentiraš, potem so ženske kot klade v postelji.
Spolnost je simfonija obeh.
Sam ugotovi???
Ne, to je moje žensko mnenje.
Seveda drži simfonija s slabimi ljubimci, je lahko slaba.
Zakaj si torej izbereš slabega ljubimca?
Prvega, ki pride mimo, ker si potrebna, prvi, ki bi te in ima keš in pleh?
Do sedaj sem imela same odlične ljubimce vključno z možem, odkar sem z njim je po toliko letih le še lepše.
Tudi slab ljubimec je samo izjema, lahko ga veliko naučiš.