Z njim mi nikoli ne pride
Zakaj so slabi ljubimci slabi, lahko ugotavljaš naprej. Razlogi gotovo obstajajo. Smo že napredovali in smo priznali, da jih je 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, kot potrjujejo raziskave. Vemo tudi, da je 20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} relativno težko izluščiti. Pri masturbaciji in lezbični spolnosti pa ni takega problema z orgazmi.
Nikakor ne drži.
Sicer ne ugotavljam, to delaš ti iz svojih slabih izkušenj.
Ja obstajate tudi frigidne ženske, poleg tega, da si izbirate slabe ljubimce.
Jaz ne ugotavljam, temveč postavljam trditev.
Ti pa ugotavljaj še naprej. Kje je vzrok zakaj ti – vam ne prihaja.
Morda bi bila manj zagrenjen, če bi bila potešena in ne ostala, s prvim, ki je prišel mimo, ker ti je vlak zamujal.
Ja tako je to. Same ste si krive oziroma koliko se cenite, je tudi odraz v sami spolnosti.
Ne v nekih tvojih lepljenih študijah in {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Nikakor ne drži.
Ja obstajate tudi frigidne ženske, poleg tega, da si izbirate slabe ljubimce.
Jaz ne ugotavljam, temveč postavljam trditev.
Ti pa ugotavljaj še naprej. Kje je vzrok zakaj ti – vam ne prihaja.
Morda bi bila manj zagrenjen, če bi bila potešena in ne ostala, s prvim, ki je prišel mimo, ker ti je vlak zamujal.
Ja tako je to. Same ste si krive oziroma koliko se cenite, je tudi odraz v sami spolnosti.
Ne v nekih tvojih lepljenih študijah in {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
[/quote]
Nisem ženska. Študije povedo več od tvojega mnenja in anekdot.
Pa tudi predlagam ne, da ostaja s prvim ali s tem, s katerim je zdaj. Če ostane s slabim, bo 99 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ostala s slabim. Če menja, bo samo 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dobila spet slabega. Da je večina slabih, ni ravno argument za to, da ostane s preverjeno slabim. Nasprotno. Bo treba začeti brati in razmišljati.
Nikakor ne drži.
[/quote]
Tu še dopišem, da ker sam izkušenj z ljubimci nimam, ker še nobenega nisem imel, seveda povzemam statistiko, mnenje in slabe izkušnje žensk, ne pa izkušnje ene same ženske. To je pač razlika med posameznimi anekdotami in širšo statistiko.
Da, ženske imajo večinoma slabe izkušnje glede doživljanja orgazmov z moškimi, to in samo to pravim – ker tako pravijo same.
Me zanima, če se je kateri tudi to dogajalo??
Bila sem z moškim, ob katerim so se mi naježile dlake, kot je rekla tulipanka.
Meni noro privlačen, mi dišal, zatrapana vanj do ušes.
Ker mi je bilo jasno, da on do mene ne čuti enako, čeprav ni bil slab ljubimec, sem se sama tako trudila zanj in njegov užitek, da sem sebe zanemarila. Z njim mi nikoli ni prišlo, vedno sem pa org zablefirala, dočim z drugimi, slabšimi ljubimci, mi občasno pride.
Jaz delim statistiko in raziskave, izkušenj z ljubimci pa nimam, še nobenega nisem imel. Samo ljubimke.
[/quote]🤣😂😁
Odloči se že kaj boš.
Enkrat pri masturbiranje sama s sabo nimaš težav, drugič si z ljubimko, enkrat si celo ljubimec.
No saj iz cele tvoje zmede komentarjev, se da izluščit samo {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. 😂
Tu še dopišem, da ker sam izkušenj z ljubimci nimam, ker še nobenega nisem imel, seveda povzemam statistiko, mnenje in slabe izkušnje žensk, ne pa izkušnje ene same ženske. To je pač razlika med posameznimi anekdotami in širšo statistiko.
Da, ženske imajo večinoma slabe izkušnje glede doživljanja orgazmov z moškimi, to in samo to pravim – ker tako pravijo same.
[/quote]Kje najdeš same take?
🤣😂😁
Odloči se že kaj boš.
Enkrat pri masturbiranje sama s sabo nimaš težav, drugič si z ljubimko, enkrat si celo ljubimec.
No saj iz cele tvoje zmede komentarjev, se da izluščit samo {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. 😂
[/quote]
Kje pa jaz pišem, da sem ženska? Pišem cel čas, da ženske pri lezbičnem seksu in pri masturbaciji veliko bolj pogosto doživljajo orgazme kot z moškimi – ker raziskave tako pravijo. A kot moškemu mi ne sme biti poznano to dejstvo?
Kje najdeš same take?
[/quote]
Tukaj:
https://www.psychologytoday.com/us/blog/all-about-sex/200903/the-most-important-sexual-statistic
Niso “same take”. Zgolj okoli 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Kje pa jaz pišem, da sem ženska? Pišem cel čas, da ženske pri lezbičnem seksu in pri masturbaciji veliko bolj pogosto doživljajo orgazme kot z moškimi – ker raziskave tako pravijo. A kot moškemu mi ne sme biti poznano to dejstvo?
[/quote]Kakšno dejstvo, tega dejstva ni.
Prej izjema kot neka študija.
Saj ti skozi pravim, ženska si slabega partnerja ali ljubimca izbere sama.
Preveč se spuščaš kaj počnejo ženske same s seboj, ko so nezadovoljene. Da so divje.
To je tudi zavora v psihi, ženske so s seboj sproščene, divje.
Kadar so z moškim, ker so na prvo žogo, lahko nastane zavora.
Kot že v prvem komentarju,
dejavniki, ujela je zadnji vlak, je z njim zaradi statusa, saj je dober do njih drugače, samo v postelji je zanič in še in še in še dejavnikov.
Ja zdaj je odvisno, kaj od ljubimca pričakuješ. Če pričakuješ metuljčke, je tisti bil dober ljubimec. Če pa pričakuješ orgazem, pa ni bil nič dober ljubimec, ampak so drugi bili boljši. Očitno pač ni to ena in ista stvar. Zakaj jo potem mešati?
[/quote]
Bi rekla, da ni bil problem pri njemu, ampak pri meni. Menda orgazem nastaja v glavi, ne v klitorisu. Zato imajo spolne fantazije tako moč.
Če pri seksu nismo sproščeni, pri meni je bilo to zaradi želje po ugajanju, ni orgazma.
Pri organu je ključnih veliko dejavnikov, ne samo tehnika. Primer; še s tako dobrim ljubimcem ti na zadnjem sedežu v avtu ne bo prišlo. A ni res?
Kakšno dejstvo, tega dejstva ni.
Prej izjema kot neka študija.
Saj ti skozi pravim, ženska si slabega partnerja ali ljubimca izbere sama.
Preveč se spuščaš kaj počnejo ženske same s seboj, ko so nezadovoljene. Da so divje.
To je tudi zavora v psihi, ženske so s seboj sproščene, divje.
Kadar so z moškim, ker so na prvo žogo, lahko nastane zavora.
Kot že v prvem komentarju,
dejavniki, ujela je zadnji vlak, je z njim zaradi statusa, saj je dober do njih drugače, samo v postelji je zanič in še in še in še dejavnikov.
[/quote]
Dejstvo je to, seveda, vse raziskave kažejo podobne številke, pa si lahko še tako oči zatiskaš pred resnico. Jaz si jih ne.
Bi rekla, da ni bil problem pri njemu, ampak pri meni. Menda orgazem nastaja v glavi, ne v klitorisu. Zato imajo spolne fantazije tako moč.
Če pri seksu nismo sproščeni, pri meni je bilo to zaradi želje po ugajanju, ni orgazma.
Pri organu je ključnih veliko dejavnikov, ne samo tehnika. Primer; še s tako dobrim ljubimcem ti na zadnjem sedežu v avtu ne bo prišlo. A ni res?
[/quote]
Bi bilo za verjeti, da je v tebi problem, če že tukaj naumljaš, da ti je bil najboljši ljubimec tisti, s katerim nikoli nisi doživela orgazma, medtem ko z drugimi si. Tebi z njim ni nastal orgazem ne v glavi ne kje drugje, to si jasno povedala. Imaš neko čudno definicijo dobrega ljubimca. Ampak daleč od tega, da bi bile vse ženske tako zmedene.
Skrivnost je zgolj v tem, da si moškega ne želijo. Ekonomski odnos pač ne vsebuje komponente strasti pa tudi ne komponente ljubezni. Posledično seveda tudi spolnost ne more biti to kar naj v pravem partnerstvu bi bila. zato pa varajo in to s tistimi ki jim poženejo kri po žilam. Potem je seveda mož kriv da ona ne doživi orgazmov in je on slab ljubimec medtem ko je pa ljubček dober ljubimec a isto časno je lahko svoji ženi slab.. hahaha…
Pač te stvari so povezane med sabo, ženske in moški spolnost ne dojemamo na enak način kar je naravno saj tudi naša telesa niso narejena na enak način ane…
Skrivnost je zgolj v tem, da si moškega ne želijo. Ekonomski odnos pač ne vsebuje komponente strasti pa tudi ne komponente ljubezni. Posledično seveda tudi spolnost ne more biti to kar naj v pravem partnerstvu bi bila. zato pa varajo in to s tistimi ki jim poženejo kri po žilam. Potem je seveda mož kriv da ona ne doživi orgazmov in je on slab ljubimec medtem ko je pa ljubček dober ljubimec a isto časno je lahko svoji ženi slab.. hahaha…
Pač te stvari so povezane med sabo, ženske in moški spolnost ne dojemamo na enak način kar je naravno saj tudi naša telesa niso narejena na enak način ane…
[/quote]
Narobe interpretiraš statistiko, nikjer ne piše, da samo med poročenimi 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ne doživlja orgazmov. Ampak nasploh, tudi tiste, ki si v posteljo zvlečejo tistega, ki ga želijo, so potem večinoma razočarane.
Narobe interpretiraš statistiko, nikjer ne piše, da samo med poročenimi 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ne doživlja orgazmov. Ampak nasploh, tudi tiste, ki si v posteljo zvlečejo tistega, ki ga želijo, so potem večinoma razočarane.
[/quote]
Statistika pove le končni cilj nič pa o sami poti.
pri teh drugih je pa povečini tako, da če so ga one morale zvleči v posteljo, da njim ni bilo do njih in posledično so to ves čas čutile, da se le prazni v njih in seveda to ne more pripeljat do cilja. Moški ki si žensko res želi se ne bo pustil zvleči v posteljo ampak ji bo sam pokazal vso svojo željo po njej.