Z njim mi nikoli ne pride
Kdo se bo pa trudil če ne moški? Saj je zdraven. Sicer je meni bolj pomembno, da on uživa in vrjemi, da nism neka leva ko se gre za to, moj nima nobenih problemov s “prihajanjem” jaz imam problem, smo si pač različne. In da, niso vedno moški krivi, lahko se še tako trudijo pa vseeno nebom doživela orgazma… ženske ki nimate s tem problemov pač ne razumete
med sexom gleda strop in razmišlja, da bo treba pobelit, ali pa z glavo v pouštr razmišlja, kdaj je zadnjič posteljnino oprala, ne bo nič. Pa je lahko sam Adonis priključen nanjo.
babe, orgazem je v glavi, ne v pechki.
pa premalo si jo mencate, ko ste mlade, da bi vedele, kaj vam paše in kako.
več al manj, normalni babi vedno pride, ko je treba, če je tip, kolikor toliko normalen,.
Jaz sem tudi mnenja, da je velik del krivde na ženskah. Predpogoj za dosego orgazma med seksom (pred njim ali po nem je meni kar nekaj, saj ni ta pravega filinga) pa je, da poznaš, sprejemaš in spoštuješ svoje telo, da te moški, s katerim imaš spolni odnos resnično privlači in da se znaš sprostiti in prepustiti. Ostalo je lari fari. Dobri ljubimci gor ali dol, če so to k. Urbirji, me že na začetku odbijajo, tako da s takimi se niti spuščala ne bi v kaj tako intimnega. Mi je pa z vsakim mojim moškim vedno prišlo. Ker so me privlačili, ker sem jih ljubila, ker sem se prepustila. One night stand ni zame. Je bila ena in edina taka izkušnja totalna polomija. Grozno.
Skratka, pomembna je medsebojna kemija, poznavanje svojega telesa in dovolj samospoštovanja, da se zavedaš, da pomeni seks tudi tvojo zadovoljitev, drugače to ni seks, ampak enostransko dejanje, skoraj zloraba. In nikoli in nikdar ne bi smela ženska hliniti orgazma. Iz spoštovanja do sebe in do svojega partnerja.
Ne pride, 10.10.2020 ob 11:21
Nisem Marko – hvala, si me potolazil. Res je, da je vcasih cisto na kratko in njemu pride, mene pa ku*c gleda, ampak kadar je pijan, pa traja v nedogled – takrat je se le muka.
Pikulet – nima veze s politiko
Ta tretji – ne vem, kaj imas v mislih, da bi se drugace izkazal, sicer bi ga zapustila? Financno imava precej podobno situacijo (sama bi drug brez drugega brez tezav prezivela). Mogoce je vse skupaj navada, ampak tudi od zacetka ni bilo nic boljse. Samo zase poskrbi.
Pomislila sem, da ima mogoce vec zensk problem z orgazmom, ce samo s ku*con opleta?
Draga moja, deca bo treba zamenjat. Lahko vse štima, a če ni kemije tudi onegavljenje nima nobenega smisla. Ne mi zdaj, da je kemija le mit. Ni! Nikoli ni bila. Lahko on tebe zadovolji še na kakšen drug način, če bi seveda hotel, a to ni tisto pravo. Orala je za njih samo safr, ki se ga grejo zato, da jim ga boš tudi ti vlekla ali pa pustila odprt zadnji vhod. Pa še nekaj za tiste ki lapate, da slovenceljni niso dobri v postelji. Sama imam odvratno izkušnjo z južnjakom. Bil je tako osladen in obenem celo prepričan, da on zna to, da me je še tisto malo zaljubljenosti kar sem jo čutila takoj minilo. Res so odvratni v svoji osladnosti in prepričanosti, da so odlični v postelji in, da imajo nadpovprečno orodje. Nimajo. Mimogrede, vsak možat dec (alfa) je božanski za tisto, ki se noro zatrapa vanj. Žal, papki tega ne boste nikoli doživeli.
Hja123, 13.10.2020 ob 10:00
Jaz sem tudi mnenja, da je velik del krivde na ženskah. Predpogoj za dosego orgazma med seksom (pred njim ali po nem je meni kar nekaj, saj ni ta pravega filinga) pa je, da poznaš, sprejemaš in spoštuješ svoje telo, da te moški, s katerim imaš spolni odnos resnično privlači in da se znaš sprostiti in prepustiti. Ostalo je lari fari. Dobri ljubimci gor ali dol, če so to k. Urbirji, me že na začetku odbijajo, tako da s takimi se niti spuščala ne bi v kaj tako intimnega. Mi je pa z vsakim mojim moškim vedno prišlo. Ker so me privlačili, ker sem jih ljubila, ker sem se prepustila. One night stand ni zame. Je bila ena in edina taka izkušnja totalna polomija. Grozno.
Skratka, pomembna je medsebojna kemija, poznavanje svojega telesa in dovolj samospoštovanja, da se zavedaš, da pomeni seks tudi tvojo zadovoljitev, drugače to ni seks, ampak enostransko dejanje, skoraj zloraba. In nikoli in nikdar ne bi smela ženska hliniti orgazma. Iz spoštovanja do sebe in do svojega partnerja.
v glavi je vse.
Ni normalno, 10.10.2020 ob 11:56
Že z besedami bi te moral pripraviti do tega, da bi se cedilo.
V mislih bi te popeljal do krčev, z besedami drsel po celem telesu, se te dotikal povsod, čutil, kako nabrekaš in kako se naslada stopnjuje!
evo tocno to
slovenci ne znajo f…resno
ne gre se za to da morjo z zensko tipi grdo in grobo delat
NE
ampak ce ni kemije take d se dva res privlacita ma brezveze
80% vez je takih da so poroceni z nekim X potem pa zaljubljeni in kemija s cisto x osebo
npr jaz svojega moza ljubim ze 17 let ampak kemije pa ni.. da bi rekel da me zdaj noro privlaci
ne zna z besedami niti nic
in potem kot da sem jaz kriva da nisem vzburjena…. 🙂
zenske imamo rade erotiko in seks ne pa da gremo hop nevzburjene za dve minute in konec