Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Z ženo sva bila……

Z ženo sva bila……

………prej pri Soči.Ležala sva na pesku in zaspala.Sanjal sem,da se ljubim z njo.
A sem še sprevržen,če sanjam,da z ženo?
;-)))))

Sp

hmmm če to delaš v sanjah, pomeni da v RL nič ne dobiš ;))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Točno!
🙁
Sp

Se bo boljše 😉

Se boma dobla enkrat pa vse nadoknadla ;))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

OK!
Se mi kar jajčka polnijo ob teh besedah!
;-))))))))))))
Sp

Odlično..jaz jih bom pa z veseljem sprazno ;)))

Moja al tvoja?
😉
Sp

obojna 😉

Maš prav!
A greva na jago?
Sp

JA….kdaj se dobima? 🙂

emm…a lahk grem zravn?:)

kako sta lohka pozabila na hribuca ! matr !

sp..ti pa sanjaj kaj drugega..cepo :)))))z kom drugim ..

ne če lahko greš, tega več ne spraševat se dobro veš, da kam grem jaz lahko ti vedno greš zraven, če želiš….

dragi vidim da is že spet dolgo bil buden…sigurno te je kaka ženska razpizdla…..proklete babe!!!!

rad te mam :***

ja, kako si to upaš, pacek sprevržen, z ženo se pa ja to ne dela…kaj sele sanja…jao tebi…ne nisi več sprevžen, ampak sanjač, hihihih

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Saj,ko sem se zdramil,sem pomislil,da bi isto z mojo drago to počela….
😉
Sp

tega nisi napisal…in ne mutaj se zdaj ven…sanjač si in pika

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Kar zmerjaj,kar daj…ko sem tako ranjen zdaj,pa to res paše ja!
:-((((
Sp

Ti pa ranjen ja, kam a u glavco?!;))

Zdej je pa dovolj!
Ne maram te več in pika!
Sp

Opa…sem te pa zadela u piko…hvala…juhuhuhu…en manj…hihihi

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kje si pa še videl koga o žani sanjat no :))))))))))))))))))))

Kar pa me ne pomeni,da se ne bi pofakal s tabo!
😉
Sp

Saj rečem,da je bla napaka najbrž..
😉
Sp

New Report

Close