Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Z živalcami res nimam sreče, hehe

Z živalcami res nimam sreče, hehe

Krasno mucko mi je povozil avto! Iz ograde pa so mi uše vse moje ovčke, brez da bi katerokol ostrigu! Očitno sm slab pastir, al pa je kriv moj pes, k jih ni zadost čuvu. Sedaj za kazen ubijem njega!

Veš da se pes obnaša tako kot lastnik – torej boš ubil koga?
Ovce se pa občasno še vračajo

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

In kje naj ovčice iščem? Morda pa le pridejo, da jih nahranim? haha
Psa sem mislu tistga – v mojih spodnjicah

Ja, saj sem tud jaz mislila tistega. Zdaj pa imaš na izbiro: s količkom po vrhnji ali spodnji glavi – predvsem glej da tam, kjer manj boli. Saj je pa tukaj veseli december, šans za hranjenje še pa še!

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Če je hrane toliko, pol pa kar vse ovčice takoj nazaj! Sam, a s vidla, da si se le ti vrnila? Zato si najbolj hvaležna za hrant, al za ostičt!

Trenutno bi bla za nahrant. Pismo, je bil Miklavž, pa nič. Upam, da bo vsaj dedek mraz kaj hrane (posebne) vrgu.

Očitno nastavljaš na napačnem mestu, napačnem Miklavžu in napačno posodico, haha

Sedaj pa še reči, da si ušel iz jasli 🙂

Eden je bil parkelj, drugi Miklavž. Pehar je bil glih ta prav, ravno prav namazan, tudi na pravem mestu je bil, samo kaj, ko se je pri Miklavžu nekaj sfižilo, parkelj je bil pa ta večer res parkelj.

Če bi bla z mano sinoč, bi vidla vse svetnike naenkrat, ne sam parklja!

Ne, kren zmiri hočm bit pri jaslih in futrat, sam kaj ko nimam koga

Ne želi si tega – jaz svetnike, ti hudobce

No saj moj ni hudoben, dela le toliko, kolikor ti paše!

Beeeeee, beeeeee….

Si lačna, enax? Krme mam kukr češ – za v mucko, usta, pa še kam.. Bi se nasitila?

Nehej no po kužku tkole. Je moja najljubša žival…Sicer pa ljubi, a noben ne ve kaj je to bacek? A vsi mislijo, da gre za ovčko?

Dons je pa za spremembo napisal OVČKA. Zgleda, da so ovčke bolj krotke kot backi

A veš, da maš gotov prav, ha ha.

Glede kužka – saj s vidla za katerga gre!
Bacek – ovčka? Ali ni to ista zadeva, sam spol je nasprotn. O ti mestna gospa!
Past se pa nočeš več, očitn si se snoč preveč. No, čist prov, pol pa ne spiš, nis tak napisala?

Tale tvoj tak, mislim, a tkole govorijo recimo na ….Upaš povedat, ljubi?
Ja, pasla sem se v omarici z zdravili proti bolečinam. Me namreč boli zob. No, ja me je. Kako pa tvoja živalca dones? Še ful razpihana in huda?

Ja, ker me je bacek/ka nabodu sem poizkusil z ovčko

Pa ratal?

Govorijo na?- kaj s mislila na kraj? Če si ti upaš napisat sam prve tri črke tvojega imena, ti jaz napišem to (manjše mesto, kjer me vsi poznajo). Da ti dokažem, da resnično imam jajca! Saj kot si rekla – medijska osebnost sm že in to tudi čutim. Ti jih očitno nimaš, saj še strani neba nis upala napisat!

Tistga mojga sm kar dobr matru sinoč, dons bi ga pa spet! Sam z eno tako, ki je znova našla svojo srečo, pa po pravici povedano ne bi imel poguma, še objet in poljubit ne, kaj šele kaj drugega.

Žal mi je da te je bolel zobek, pa ne vem zakaj.

Boš upala na vse odgovort?

Švoh zgleda – se pa tolažim, da verjetno zarad bolečega zobčka

KIR ja ce so ti vse usle bi se jaz na tvojem mestu kr zamislila …mogoce izgubljas sarm al pa kej.. 😉

www.studentarija.net

New Report

Close