Z živalcami res nimam sreče, hehe
Ja ljuba Rubyfruitka, vendar s pršla nazaj! Ne veš kako s mi dan polepšala – a res sije sonce, al se m sam zdi?
Hm, moj šarm je izgleda bolj na k….u, saj vidiš, da ste use ušle. No glavno da si se ti vrnila. Ogromnoooo sem razmišljal kaj počneš, kje si –
No, vidiš kako sem srečen, pa čeprav nič poljubčka, pa tistga k me tak zanima “nikol ne bom zvedu”…
WHOA!!!
Another case of split personality!!! svetilnik=enax (!!??) če se ne motim, je tukaj v ozadju tudi fotomodel-sindrom!! (ona-on). Ni važno……..
drugače pa svaka!
samo ne vem, kam po tvoji lestvici spadajo: Imbecili…… 4 stopnja? :)))
ali pa Oligofreni……
čist informativno; kretenus pa meji na bolezensko stanje, tko da ga ne morš kr a priori v svojo lestvico uvrstit………
LP
Remedy
ok, sori. sem mislil, da je : svetilnik = enax
glede provociranja pa tko: jst sem svetilnik-a vprašal, če sploh ve, kaj je napisal, glede da je bil na tko “luštno” tematiko, njegov odgovor KIR-u: ” In ti se ob tem smeješ, to počnejo po mojem samo debili pa idioti”. Pa sem bil malo radoveden….. nikakor provokantski……… to sem postal šele takrat, ki si ti (enax) napisala odgovor, kot da gre za eno in isto osebo.
Za mojo napačno interpretacijo dodanih odgovorov (Re: ……) se še enkrat opravičujem!
LP
Remedy
Ni mi do medijske pozornosti, ja? tebi prija, meni ne. Sploh je blo pa že preveč foušije tudi tle gor, kar se naju tiče, tako da….
Jaz o tebi praktično vse? Ti pa paše tale pozornosti…..Ne, ne vem veliko otebi razen tisto, kar napišeš, kako reagiraš, kakšna so tvoja mnenja. (trenutno?, lažeš?, nakladaš?…kdo ve) kaj torej vem?
Tega pa res nisem napisal, da mi to paše! Napisal sem, DA SEM IMEL KAR NEKAJ NEPRIJETNOSTI zaradi tega. No, nekdo tu gor nekaj o tem ve.
Kar napišem, pa kar drži, no recimo 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Torej kar nekaj veš, ha, sedaj še od kod sem, jaz še tega ne, v kateri smeri od izhodiščne točke v Lj delaš