Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Z živalcami res nimam sreče, hehe

Z živalcami res nimam sreče, hehe

Ja ljuba Rubyfruitka, vendar s pršla nazaj! Ne veš kako s mi dan polepšala – a res sije sonce, al se m sam zdi?

Hm, moj šarm je izgleda bolj na k….u, saj vidiš, da ste use ušle. No glavno da si se ti vrnila. Ogromnoooo sem razmišljal kaj počneš, kje si –

No, vidiš kako sem srečen, pa čeprav nič poljubčka, pa tistga k me tak zanima “nikol ne bom zvedu”…

in ti se ob tem smeješ, to počnejo po mojem samo debili pa idioti

……….pet na tečaj poljoprivrede…..

LP

Remedy

P.S.: ovce so pri meni……… jih “šišam svaki dan”. Po 2X. :)))))))))

svetilnik:

Dej ne bodi samo frajer, ampak bodi še PAMETEN frajer, pa nam vsem skupaj razloži kakšna je razlika med debili pa idioti………. ajde: da te mama vidi!

LP

Remedy

Mama me zihr ne gleda, pa vendar.
Obstaja 5 stopenjska lestvica, gledena IQ posameznika. Na dnu so debili, potem kreteni, sledijo idioti, četrtega ne vem, peta stopnja so geniji.

KIR ti bi si mogu Lassie nabavt da bi se skoz vracala 😉

www.studentarija.net

Tebe b si nabavu, sam če b bla zmiri zraven mene. Ne bi šlo?

WHOA!!!

Another case of split personality!!! svetilnik=enax (!!??) če se ne motim, je tukaj v ozadju tudi fotomodel-sindrom!! (ona-on). Ni važno……..

drugače pa svaka!

samo ne vem, kam po tvoji lestvici spadajo: Imbecili…… 4 stopnja? :)))

ali pa Oligofreni……

čist informativno; kretenus pa meji na bolezensko stanje, tko da ga ne morš kr a priori v svojo lestvico uvrstit………

LP

Remedy

KIR nope ne bi slo…mene se da nabavt…kaj sele da bi bla skoz zraven..

www.studentarija.net

Point je bil v tem, da obstaja razlika. Pa zakaj provociraš, če veš. Aja, na medicinskem fuku, kurjem čveku in moški debati ter ostali krami sem le enax, včasih Enax.

ok, sori. sem mislil, da je : svetilnik = enax

glede provociranja pa tko: jst sem svetilnik-a vprašal, če sploh ve, kaj je napisal, glede da je bil na tko “luštno” tematiko, njegov odgovor KIR-u: ” In ti se ob tem smeješ, to počnejo po mojem samo debili pa idioti”. Pa sem bil malo radoveden….. nikakor provokantski……… to sem postal šele takrat, ki si ti (enax) napisala odgovor, kot da gre za eno in isto osebo.
Za mojo napačno interpretacijo dodanih odgovorov (Re: ……) se še enkrat opravičujem!

LP

Remedy

Pa me ma, da b te!

A imaš bele miške še?

Ne seri!

A si ti upaš napisat kr tvojo telefonsko, recimo omrežno, pa prve tri cifre?
ha ha.
ps: če ti povem svoje tri prve, povem vse. Pa kaj ti bo to? Dokaz, da imam jajca ha ha?
Zakaj ti je žal? Ker me je bolel zob?

Ja, poglej da upam: 01/898….! Jasno, zdaj veš kar precej

Misliš, da bi te odkrili, če bi napisala celo ime? Ja, če tvoji to berejo, sicer ne

Vem kaj je zobobol in tega ti pa res ne privoščim, ravno nasprotno

Zdej te pa mam. Poljubček! Nisi povedal kaj bi z mojim imenom počel?

Kaj me maš? A da veš od kod sem? Pa kaj..

Za ime me je samo zanimalo, nič več

Nekam užaljen mi deluješ, ja? zakaj?
Saj grem, itak.

Nisem užaljen, zakaj bi bil?

Ni pa mi čisto prav, ko lahko ti od mene zveš praktično vse, jaz o tebi malo več kot nič…

Ni mi do medijske pozornosti, ja? tebi prija, meni ne. Sploh je blo pa že preveč foušije tudi tle gor, kar se naju tiče, tako da….
Jaz o tebi praktično vse? Ti pa paše tale pozornosti…..Ne, ne vem veliko otebi razen tisto, kar napišeš, kako reagiraš, kakšna so tvoja mnenja. (trenutno?, lažeš?, nakladaš?…kdo ve) kaj torej vem?

Ja no clovk ne more zmeri dobit tistga kr bi rad 😉

www.studentarija.net

Tega pa res nisem napisal, da mi to paše! Napisal sem, DA SEM IMEL KAR NEKAJ NEPRIJETNOSTI zaradi tega. No, nekdo tu gor nekaj o tem ve.
Kar napišem, pa kar drži, no recimo 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Torej kar nekaj veš, ha, sedaj še od kod sem, jaz še tega ne, v kateri smeri od izhodiščne točke v Lj delaš

In kaj bi ti rada, moj zlati otrok? Ma vsaj napiš mal o spolnih fantazijah, če že “tistga, k me tak zanima ne bom zvedu”!

Hm……ne se bat na kure si pozabil , hi hi hi ,pa ne mislim nič slabega s tem 🙂 sam kužka pust,ker bodo samičke žalovale …

New Report

Close