Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Z živalcami res nimam sreče, hehe

Z živalcami res nimam sreče, hehe

Ah jaz sm prevec sramezljivi zlati otrok 😉

www.studentarija.net

haha, kužka mam še, tak je lačen! Torej kurice, na kup, gremo….

Jaz sem še piščanček ..

Ti kar napiš, če te napadejo, jim povej, da poznaš mene, haha. Te bom že branu, pa makar do kolen v krvi…

Sam če bo tak počas, bi se midva prvih 50 let dogovarjala, drugih domenila kje, tretjih bi šele skup prišla! Kje je šele predigra in potem sex? verjetno v tretjem ali četrtem življenju. Ali pa da bi živela kot biblijski očaki – po 969 let?

Ne bojim se da bi me kdo napadl sam ne vzburja me pisanje tle po forumu..ocitno mi take vrste ekshibicionizem ne sede…

Kdo pa prav da se bova sploh kaj zmenila in da se kej meniva? Se ne znas pogovarjat o drugem kot o sexu? Oz. ali vsi tvoji pogovori vodijo k temu da bos drugo osebo preprical v sex?

www.studentarija.net

Ne, ne paše. Men tud ne.

Ljubi, zakaj pa nisem več princesa? Al pa recimo kraljica, al pa tvoja draga al pa tvoje dete, ki me v naročje vzameš?

Nimam pojma kaj ti bodo smeri neba, lahko mi pa zaupaš a boš kej počel z rokami in se tja obrnil, proti meni, recimo?
No, SZ, bi ustrezal, če je LJ cca središče.

Ljuba, nisi nič od tega, pač pa si BOGINJA in to Afrodita, Venera, a ti lahko rečem še kaj lepšega?!? Otr5oček pa že ne moreš bit, bolj prav bi bilo, da bi bil jaz tvoj, ne (da slučajno kaj ne odkrijem)

A ne vidiš, da že maham tja čez, po moje sploh ne tak daleč stran, PRINCESKA MOJIH SANJ!

Ljubi, spet si me za čist za repek priprl, namreč odhajam za dons, za zdejle, no. Princ moj, lepo se imej, se spet bereva, ne de?
uf, kmal, kmal….
Ti kr prid, bom vesela.

Morda znam še kaj drugega, sam forum ni za to, vsaj jaz tak mislim.

Saj zato te pa nagovarjam, da vidim če bi te vzburjalo v živo, takole vem da sam mene, hehe

Pol tud tebe še ne smem kavsat??

Izzivaš?

Kako z veseljem bi te, lepotica moja! Lepo se imej!

Kot vedno…

Ne sam božat pa……..(sej veš kako se s “piščančki” dela) lp*

Seveda vem: pa ljubkovat, lizat, ups – mislim kar tam……, saj menda tudi teb paše, a ne? Če pa ne, pa počakam da zrasteš v pravo kurico..hehe

Mislim pa, da sem ti dolžen dat še en odgovor, morda si boš potem mal bol na jasnem:

Zagotavljam ti, da se znam pogovarjati tudi še o marsičem drugem, kot le o seksu: npr. o plišastih medvedkih, pa o otrocih nasplošno,pa o družini, celo o študiju, čeprav sem obstal na približno polovici poti zaradi mojih mladostniških napak in drugačnih interesov – beri ljubezni (kar sem se odločil, da zdej popravim), pa še o čem, jasno pa tudi o meni venomer zanimivi temi o seksu sexu!

Vidiš, da bi lahko debatirala o marsičem, sam ne na “sexu v mestu”, čemer je namenjen, lahko pa na kakšnem drugem, saj jih je kolikor češ!

Tudi ne iščem direktno seksa po tej poti, saj najt zvezo direktno ni tako težko, da pa bi tebi pihal na dušo z namenom pridobiti drugo žensko? Halo, punca! Sama pa lahko vidiš, da so mi nekatere bolj simpatične sogovornice od drugih, to je jasno vsem.

Torej na tem forumu (dokler mi bo to ustrezalo in veselilo) se ne mislim pogovarjati o čem drugem. Marsikaj bi mogoče koristilo tudi tebi, čeprav trenutno nimaš fanta (kot si sama napisala). Kaj bo pa takrat ko ga boš?

Sicer pa me veseli spoznavati ljudi, oz. njihove osebnosti, pa makar na ta način, ki je tebi tako gnusen! In mislim, da sem delno spoznal tudi tebe – nekaj takega kot si ti imam jaz doma, sicer cca 5 x ali še malo večkrat mlajšega, pa zelo cukrčkanga (ali zato, ker mi je tako podobno na pogled in – ljubi bog – po karakterju)in me izsiljuje za marsikaj, ker pač ve, da to tudi vedno dobi. Bojim se le, ko mi reče, naj strgam sonček iz neba in ji ga dam v roko! Tudi to bi naredu, sam če bi mogu, ker mi tako ljubeznivo
reče: Ko bom velika, se bom poročila s tabo!

In mislim, da si tak otrok tudi ti!

Sem napisal preveč?

Mislm da si uzaljen. Mislm tudi da me ne mores oceniti po parih izjavah…men sex ni gnusna tema in se o njej vedno rada pogovarjam in vse..ampak kar se pa tice dolocenih stvari pa to raje pocnem privat..raje si z nekom pisem mejle kot pa da me bere cel forum..ce tebi to ustreza super..ampak meni ne. Verjem da sm se sposobna mariskaj naucit iz tega kar pisete vi tukaj in se strinjam da mi lahko marsikaj koristi ampak kot sm ze napisala dolocene stvari pa rajsi pocnem privat.

www.studentarija.net

Nisem užaljen, hotel sem ti določene reči le pojasnt, da si ne ustvariš čist napačne slike o men.

Jasno da je tudi men sex v živo bistveno bolj privlačen, no vsaj v eni stvari imava isto mišljenje.

Pa, poljubček, otrok moj (čeprav tistga ne bom zvedu)!

Ja no ne wem..ta pojasnila so bla zelo ostra in tud ti si si ustvaru kr eno sliko o meni npr. da mi je sex gnusna tema..zal mi je ampak mislm da tega ne mors podkrepit z argumenti ki bi jih nasel v mojih postih.
No seveda je sex v zivo bolj privlacen ampak jaz sm hotela povedat to da se pac bolj sede kurit recimo preko mejla al pa preko kksnih drugih zasebnih sporocil kot pa preko javnih objav tukaj gor..ne razumem pa zakaj sm zarad tega potem otrok? Ceprov priznam da sm se mlada ampak mislm da vseen ne tok da bi mi lahko bil oce.
In ce bi pozorno prebral nekatere teme bi vedel tudi tisto kar ne bos drgac nikoli zvedel 😉

www.studentarija.net

Šele zdej sm nazaj:
Nisem hotu bit oster, morda s ti tako razumela.

Govoriš, da sem si ustvaru napačno sliko o tem da ti je sex gnusna tema (ljubica, to ni dobr), istočasno res?!? Pol je bla slika kar prava, ne?

Pa bi blo dobr, da čim več veš o tej temi in da ti je prijetna; mogoče se kdaj spomniš na te besede, posebno ko boš imela trajno zvezo, ti zagotavljam

Nisem tudi mislu, da si takšen otrok, sam take naivne poglede imaš. Drugače pa mislim, oz. te imam za žensko. Zadovoljna?

Veš da niti približno nimam cajta vseh mailov brat, zato ni čudn, da nekaterih reči ne vem (in tistega, ki me tak zanima tud ne bom zvedu, haha)

Poljubčka pa ne, a? – sej vidiš: nepoboljšljiv sem, res pravi pacek!

Govoriš, da sem si ustvaru napačno sliko o tem da ti je sex gnusna tema (ljubica, to ni dobr), istočasno res?!? Pol je bla slika kar prava, ne?–>
…men sex ni gnusna tema in se o njej vedno rada pogovarjam in vse..(skopirano iz predprejsnega posta)

Pa bi blo dobr, da čim več veš o tej temi in da ti je prijetna; mogoče se kdaj spomniš na te besede, posebno ko boš imela trajno zvezo, ti zagotavljam–>
Verjem da sm se sposobna mariskaj naucit iz tega kar pisete vi tukaj in se strinjam da mi lahko marsikaj koristi ampak kot sm ze napisala dolocene stvari pa rajsi pocnem privat.
(skopirano iz predprejnega posta)

Ne razumem al ti sploh en preberes kar jaz napisem al pa noces razumet.Tud ne razumem kaj je zdj tle tako zelo naivnega? Verjamem pa da s elahko mariskomu zdim naivna..tko kt se lahko tud men kdo zdi naiven..ali pa zadrt ali pa…karkoli-ze-pac.

www.studentarija.net

Ne se kregat z mano, razen če hočeš, da ne “porihtava” reči na moj način, kar preber si, haha

Kaj pa ostalo? Zadnji odstavek?

Jaz se sploh ne kregam..se mi zdi da bi se rad ti skregu z mano da bi lohk pol “porihtu” stvari. 😛

www.studentarija.net

Hi hi hi pol drži ,pregovor ,ki pravi ,da je juhca s staro kuro najslajša a?

Ja porihtu, sam s tabo, ljubica!
A zdej spet nosek do kolen, al bo poljubček?

New Report

Close