Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Z živalcami res nimam sreče, hehe

Z živalcami res nimam sreče, hehe

Ja, sej menda veš kakšna starost približno men odgovarja, je pa res, da se neb branu tud piščančkovega meska!

Veš kakšen je puh – čist nežen, pa kar frli, ga kar ne moreš ujet, pa v nos ti rine, pol pa kihaš
Perje je pa že bolj kompaktno, ga lahko močno primeš, stisneš, se zlepa ne zmuzne. Pa tud po mal ga lahko tko počas cufaš.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Dragi KIR ti se ničesar ne braniš,samo pazi da se ti kaka juhca ne shladi ,ker vse kar lahko ponudiš je pisanje in fantaziranje kaj in kako, kaj pa dejstva a,mislim da te ena sprašuje s kolkimi ti je vse uspelo priti do konca me prav zanima odgovor 🙂

Pik*ica, jst b te čist pocufu, pa še po***- ups še rima se, haha

Že prebrala odgovor,hm res razočarana ,ker zdaj pa res ne vem al vse kar praviš drži(se opravičujem prej nisem sledila tvojemu pisanju) *

Do konca je šel verjetno z vsako, ki mu je dala za to priložnost. Do kam pa naj bi šel – do Šiške?

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Kako naj te pa zdej potolažim? Bi blo z enim seksom na “eks” dost al spet razočarana?

Prvi stavek si zadela. Pri drugem pa maš neki za bregom – zajebavaš?

Ne, sam včas so rekl, če ženska ni bla zaščitena, da je treba v Šišk izstopt, ne se pelat čist do Ljubljane, ker poj bo votrok

A je tista prijazna kmetija, kjer so bile koline, na Gorenjskem? Jst pa nč vabljen!

Jap, Sej, k pa šparaš tist dan dopusta – res ne vem zakaj – za katero – za koline očitno ne. Al boš pa vseen reskirov? So kar dobre.

Za koline ga pa takoj porabim, saj veš da men seks med menstruacijo ni nezanimiv, haha. No na ta način se midva takrat hecava in praviva da delava krvavice. Packa sva, ne?

No, hitr povej kje je tvoj nosek!

Tocn tm kjer more bit ;P

www.studentarija.net

Kolk s ti eno trmasto bitje, rajš mi kaj lepga napiš! A ti neb nč prijal, če b mi polepšala dan?

Uh trmasta kt tist k sm po horoskopu 😉 Dons mi vsi slabsajo dan..tko da sm bl brez energije za nekomu polepsat dan 😉

www.studentarija.net

Tud jaz z živalmi nimam sreče. Tudi meni je nekdo povozil prelepega črnega muca, ki sem ga imela rada. Zato mi je bil tolko poseben saj sem vse mačke prej sovražila. Verjeli ali ne, počutim se žalostno. Ja vem da ni primeren forum za tole.Pa vseeno.

A dons je kaj boljš? Tisto trmico ti moram spravt vn, pa boš super punca. A si bikica, k s tolk trmasta?

Ne nism bikica…sam mam pa tud rozicke 😉

www.studentarija.net

Ti se vedno zbudiš, ko mene davno ni več… Tiste ovnove rožičke bi ti tud rad mal skrajšu…

Ja no kaj nej ce se zmeri zgresiva..

www.studentarija.net

Kaj si že pokukala izpod odeje? Pridna.
No, enkrat že menda prideva skup, pol pa…

Ja jaz sm ze pridna in v sluzbi.

www.studentarija.net

Škoda, jst sm te mislu pa še mal v posteljci mečkat..

Uh nazalost sm mogla kr ze ob pol sedmih vstat…pa bi se tko prilegl mal polezavat.

www.studentarija.net

New Report

Close