Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu za acjom…in to niso samo besede..

za acjom…in to niso samo besede..

povej kako?

“Začni z jezikom…..

Khmm……Lezi na posteljo.,,, in legla si s hrbtom na posteljo. Oči si imela polzaprte…tvoj pogled pa usmerjen proti stropu…. zlezel sem ti med noge…. Spustil nežen poljub na mesto pod popek, od katerega se ti je streslo celo telo…..
Prepusti se… sprosti se že enkrat……pozabi nanj…….ta igra je najina….
zagledala si se v strop, pri tem trudila da ne bi občutila mojih poljubov , ko se spuščam vse niže in niže…..zato si zaprla oči..začela si se predajati užitkom…….
Potrebnih je bilo le tistih nekaj minut… počasnih in nežnih dotikov, da se tvoje telo prepusti in ogreje, pesti, ki si jih imela stisnjene, so počasi popustile in vonj tvoje pič**** je napolnil sobo…..
Moji poljubi so se začeli seliti navzgor, se zadržali na hribčku pod popkom in se nadaljevali proti vratu. ….Tu si prvič zavzdihnila, nato pa si spet stisnila pesti, da bi se ti takoj naslednji trenutek spet opustile, ko so moje vlažne in tople ustnice nadaljevale pot proti že trdi bradavički. ….
Moje roke so božale notranjo stran stegen, kjer je bila koža tako mehka in topla….od kolen navzgor, preko spodnjega dela trebuha, bokov in ritke pa spet ob nogi navzdol do notranje strani kolena, ki so bila zdaj že nekoliko razmaknjena in dvignjena od postelje. ….

Tak……..nadaljevala pa bova zvečer………sama..ujeta v vrtincu strasti in želja……

leta letijo - iščem stevardeso

in potem svizec zavije čokolado……

Pa ne da si ti,F….??

FRANC….KOŠIR?aha, šaljivec

:)))))))))))))))))

bejž kuhat.

upsssssssssssssssss…khmmmmmmmm

mulecfrdamani!!!

žozi, mam novo motorko, grema žagat?

tud jaz pravim……….pa neče in neče bit boljši….mulkosmotani..hahahah

žozefinči…..grema na kofi..naslednji mesec…..upssssss

leta letijo - iščem stevardeso

a še nisi šel domov, kaj bo pa tvoja rekla razo- marš v bajto, če ne bom še tebe, hehe

New Report

Close