Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za administratorje: mon, ajax skript in firefox

Za administratorje: mon, ajax skript in firefox

Ne vem, če šteka samo meni ali še komu, v glavnem že včeraj nisem mogla na mon s firefoxom, danes prav tako ne…

Tudi jaz ne, to se je zdaj zgodilo že nevemkaterič po vrsti s tem skriptom, pa nam nikoli nihče ne pojasni, zakaj gre.

Samo za informacijo: meni deluje normalno iz firefoxa, imam pa verzijo 17.0.1. Prav tako mi deluje iz chrome-a, verzija 23.

Evo, jaz zato dans na IE, pa mi tud neki mal nagaja, tam pa ne morm gor.

Enako, jz tudi na ie samo za mon, katastrofa =))) Priznam, da se mi ne da chroma inštalirat zdaj. Bom raje trpela =)

skoz neki mutijo z temi skriptami v javascriptu. od tega da črke premetava do drugih pizdarij.
tole bodo tut najbrž zbrisal :)))

Popravljamo. Za kak dodaten pogovor glede težav pa lahko pokličete Primoža na 090 30 41, ne glede na uro.

Ma, ja pa klici, al zdaj zgleda, da folk nč ne kliče, pol pa tkole mal….

Ziher ma naš big boss ful sexi glas na tej cifri =)))

Hmmm, za preverit:))))

Ahaha dejansko ma mon 090 številko =))
Kam smo prišli =)

Tole je pa svetovna inovacija – odpreš 090 številko zato, da ti bodo uporabniki nanjo prijavljaIi tvoje lastne programerske šlamparije. Že enih 20 let delam v informatiki, pa mi kaj takega še ni padlo na pamet. Se vidi, da mi manjka podjetniškega duha, ni kaj.

Ob tej priložnosti bi še enkrat prosila, če bi lahko omogočili oddajanje postov v mobilnem pogledu.

New Report

Close