Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za Afnico

Za Afnico

>>>Prjatu, sem že dobila pravi odgovor od bugnavileje. Se ji očitno ne dopade prav, da se med vas še kdo vtika. Pa bodite sami. Saj svet je res velik, Primorca se pa ziher še kje drugje lahk najde, ne samo na Primorskem in u Ljubljani. Če ste klapa, pa bodite klapa, kdo vam kaj more. Razgalit se, kaj pod tem misliš? Slečt se in nag skakat po mizi? Če imate tovrstne žurke, potem pa res ne morem k vam, pa če bi še tako rada. Jaz se razgaljam ponavadi ne.

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ku da si že v pogonu srce?
In tko resno temo za fruštek?

….moram varvat ta malga……=sem prebral: moram varat ta malga!
😉

Sej je v redu, sej zdej pa vse razumem. Je bilo razumeti, kot da gre za kakšno srečanje foruma, saj itak ne bi mogla moja malenkost biti kar takoj zraven vas, ko ste tukaj že tako dolgo. Hvala za pojasnilo.

ma daj……ne bit tak sramežljiva….

buš sedela med nama s frendom…….hihihi….boš videal, takrat, kej pomeni, da si tolk skromna…heheheh

daj no, mala, pridi……….k nam……

ps.saj lulaš sede,kajne?

leta letijo - iščem stevardeso.....

:))) No … sam da se je razčistlo … :)))) ;)))

Drugače pa … naslednjič, ko bo res forumsko srečanje, pa nobenega izgovora … Imaš da prideš … :))))) Vsak nov član je vedno dobrodošel … ;))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

samo ti boš takrat samo moja…….hehhehe

neč te ne mislim deliti……grrrrrrrrrrrrrrrr

*

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close