Najdi forum

Za Alesa!

A si ti ksna kozmeticarka
A mata z zeno redne spolne odnose
A med sexom mislis na druge moske? :)))

Joj, Štefka, kako me ti spominjaš na… nekega tipa, ki ga poznam z drugega foruma… Ker imaš isti način spraševanja, pa samo sex ti gre po glavi…

Oh sej se ne gre za sex, samo ugotavljam, ce je ta tip peder. Enostavn mi ni jasn kuko lahko en tip vec ve o kozmetiki k pa kerakol zenska razn ce je neki v stilu Emperatrizz pa SAlome…

LP

Štef-zdravo!Če me sprašuješ po spolnem življenju ti moram povedat, da nimam težav v nakazani smeri.Sicer pa imam tipe, ki si jih omenil,rad.Več žensk ostane zame….Drugače ti pa priporočam temeljit študij Slovarja slovenskega knjižnega jezika,da te bo razumel še kdo drug razen zadrtih žabarjev!Pa da ne bi mislil da sem zadrt Štajerc;rojen sem v Ljubljani!

Zadrti slovenci osko osmerjeni neizobraženi zakaj en fant ne bi smel obvladati kozmetike a je to napaka.Pa kaj ,če je peder je pa zato sigurno bolj inteligenten kot si ti.
Peder-žaliti nekoga je najlažje težje je komu pomagati.
Ti ženska si zelo pokvarjena v roke bi te mogel dobit dr.Košiček
Take kot si pa ti in Rugelj pa se kam preselite na kak otok in tam uživajte.sTEFKa je pisal/pisala:
>
> Oh sej se ne gre za sex, samo ugotavljam, ce je ta tip peder.
> Enostavn mi ni jasn kuko lahko en tip vec ve o kozmetiki k pa
> kerakol zenska razn ce je neki v stilu Emperatrizz pa SAlome…
>
> LP

Jao no, pa sej nisem mislila nic slabega, samo zanimalo me je! Po pravici povedan cist verjamem, da homici noro obvladajo kozmetiko pa stilistiko. Vi pa takoj v napad. Ce se clovek malo bolj nerodno izrazi jih ze dobi, da je budala. Meni se samo nenavadno zdi, da bi moskega normalne usmerjenosti to zanimalo, hecno a ne! Ce ste pa potem takoj uzaljeni namesto, da se pohecate nazaj, ste pa vi tisti “zadrti slovenci.”

Sploh pa vi zacnete takoj napadat nekoga ki uporablja besede “peder, pizda, fak of, spizdi” ki jih pa v vsakdanjem pogovoru verjetno vecina uporabljate – vsaj mladi, pa s tem ne mislite nic slabega. Sej nam zenskam fantje tudi govorite “babe, kure, koke”, ce se objemamo s prijateljicam smo pa se “lezbe” cist enostavo lahko bi napisali kaj si o “kozmeticarjih” mislite vi.

Jst osebno namrec ne verjamem, da Ales to pocne izljubezni do kozmetike, ampak zaradi dobicka pa mogoce ker spoznava lepe punce. Kaj pa ves, mogoce je tudi zeno tako spoznal. A se mogoce motim, jst zaba LJubljanska?

Vidis, pa tudi LJubljancanka nisem!

Se opravicujem ce sem koga s svojimi besedami prizadela, nisem hotela, me pac niste razumeli.

LP,

Katka

No pa se nekaj zate!

Na svetu je vec vrst inteligence in ne vem po katerem merilu ti lahko prek parih napisanih besed izmeris stopnjo moje inteligence. Poznas tudi vec custev, ki vplivajo na uporabo inteligence in to pomeni, da se v neki situaciji – v dolocenem custvenem stanju, clovek popolnoma razlicno odzove kot pa v drugem. Pri tebi je slo najverjetneje za jezo. Nekontroliranje jeze pa je neke vrste znak nizje inteligence, ce je ze splosno znano, da je kontroliranje jeze sposobnost visje inteligentnih bitij.

Pricakujem tvoj argument.

Pa ne bodi jezen 🙂

LP,

Katka

Katka, leta nam bežijo a ni škoda,da bi se kregali UŽIVAJMO.Katka je pisal/pisala:
>
> No pa se nekaj zate!
>
> Na svetu je vec vrst inteligence in ne vem po katerem merilu
> ti lahko prek parih napisanih besed izmeris stopnjo moje
> inteligence. Poznas tudi vec custev, ki vplivajo na uporabo
> inteligence in to pomeni, da se v neki situaciji – v
> dolocenem custvenem stanju, clovek popolnoma razlicno odzove
> kot pa v drugem. Pri tebi je slo najverjetneje za jezo.
> Nekontroliranje jeze pa je neke vrste znak nizje inteligence,
> ce je ze splosno znano, da je kontroliranje jeze sposobnost
> visje inteligentnih bitij.
>
> Pricakujem tvoj argument.
>
> Pa ne bodi jezen 🙂
>
> LP,
>
> Katka

New Report