Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za AniTo

Za AniTo

AniTa!

Sploh se ti ne morem dovolj zahvaliti za tvoj nasvet…

Naš dečko ima po tvoji zaslugi končno zdrava ušesa, kljub temu, da je nosek še vedno zelo poln.

Še enkrat HVAAALA!

Tebi in tvojim želim obilo blagoslova v prihajajočem letu.

Lp, E

Ojla,
kaj si mu dala netresk?
Meni so rekli dohtarji, da je to bolj tako, malo omili bolečine, bla, bla, bla….no, nikoli mu nisem dala, pa mi je zdaj kar žal…
Po toči zvoniti….
Lp, Mateja

Nič bla, bla!
Pred tremi dnevi je imel še pordel bobnič, danes pa ne več. Prej smo bili pa od septembra na antibiotikih….

Ja, evo jih, saj pravim!
Kolk je moj ta velik popil antibiotikov na ta račun, pa ne bi…
Tok, tok, ta mlajša dva pa še nista fasala vnetja ušesk!
Če bo kdaj treba, se obrnem semle!

AMEN!

Natresk je baje zakon, nam k sreči ni bilo potrebno poseči po njem, ker smo imeli samo 1x vnete uhe, ampak takrat zelo hudo.

Drugače pa si jih je moja sodelovka pocajtala (po dveh kurah antibiotkov) šele s švedsko grenčico. Na vatko je dala malo grenčice in potem v uho in na vsake toliko ur menjala svežo vatko. Malo jo je žgalo, tako, da je zadeva bolj primerna za starejše otroke ali odrasle.

Me veseli, da vam je pomagalo.

Veliko zdravja v naslednjem letu

Mene pa zanima koliko časa mu dajate natresk v ušesa in koliko (ena kapljica ali več?)

Hvala in lepe praznike

Nati

Mi mu dajemo natresk, ko opazimo, da ga bolijo ušesa. Dajemo mu vsaj dvakrat na dan – zjutraj in zvečer v boleče uho (včasih samo v eno). Damo pa eno malo večjo kapljico.
Včasih je dovolj le dan ali dva. Včasih pa traja malo dlje. Če ga še boli, preverimo s pritiskom ob uho.

Najlepša hvala, bomo tudi mi probali, ga imamo na vrtu ampak ga še nikoli nismo uporabl.

Lp, Nati

New Report

Close