Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZA bugiko……ne čisto…

ZA bugiko……ne čisto…

:))))))))))))))))))))))) Ma sej sva oba nekam šlempasta … ko se probava nekako izogibat, da bi preveč pritiskala na trebušek … :)))))))))))))))))

Včeraj je bilo še sploh smešno, ko sva proberavala neke čudne poze … pa pol nobena ni bla prava … … Pol sem pa pop**** … sem se vlegla na hrbet in mu kar rekla: “Ajde … gremo na najbolj enostavno!” :))))) ;)))

Je pa rekel včeraj, da je začutil, kot bi ga nekej požgačkalo po glavci, ko ga je mel not … … … :)))))))))))) … he he … a se je ta mali že igral s svojo prvo igračo??? :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ah dej Bugica……………….A poznaš tisti vic?

Ko pride ta mali na svet…pa ga prime dr. v roke in ta mali ga vpraša “a si ti moj očka”…in on reče NE….potem pa tako naprej…vpraša babico, mamico..in ko končno pride očka in reče, da je on njegov očka….ga ta mali šusne v oko….in mu reče….”Evo…ti vračam, ker si ti mene cebal…”:)))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ja … poznam ta vic … Sem ga povedala mojemu … in se je samo zmrdnil … :))))))))))))))))))))

lp, BGv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja? Moj se je pa tako smejal……………

Ma … mojmu je že tko al tko vse tko čudno … in se res boji, da bi lahko ta malmu kaj naredu … pa vsi tej strahovi, ki pač pridejo zraven … :))) … in se je ob tem vicu sam skremžu in reku: “Sej bo res tko!” :)))

Lp, Bgv

da mu ne bo tička odgriznil…heheheh

sem bral, da se je to nekje že zgodilo…..

leta letijo - iščem stevardeso.....

:)))) Bomo pazli … ;))) :))))

Lp, BGv

Sej tud mojga je bilo full strah…

New Report

Close