Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek za Čokoladna

za Čokoladna

Prebrala sem tvoj nasvet glede senčil in šminke in bi te lepo prosila če mi lahko napišeš točno odtenek kšne rdeče šminke in rjavega senčila in od katerega proizvajalca je, pa povej mi še prosim kakšna senčila pa uporabiš pri rdeči šminki in kakšen make up pri svetlih oblačilih? Hvala ti za odgovore!

Cau kristina!

malo je odvisno tudi od polti,jaz naprimer imam rumenkasti podton in take barve super izpadejo.

Naprimer super rdeca sminka je L’oreal Shine Deliceux,stevilka 850.Ne prevec mocna,ampak vseeno ful lepo poudari ustnice pa se svetijo se! Jade Maybelline ima tudi lepe odtenke.Malo pobrskaj.
Rjavkasto sencilo pa: ne prevec rumenkasto,oziroma tako,da vlece na zlato,AMPAK cimbolj hladen odtenek te rjave – npr.v kataloski prodaji Avon je to odtenek Mocha.Super sencka!

Pri rdeci sminki lahko uporabis skoraj vse odtenke,vendar ce naneses tako sminko,kot je rdeca,ki je sicer kar mocna barva,so ze ustnice dost poudarjene in s sencili ne pretiravaj! Ucke fino poudari kaksen crn eyeliner,potem pa v koticke naneses cisto malo sencila (ali vijola, ali roza,ali rjavo,itd itd) in make up je popoln 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close