Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek za črne ženske

za črne ženske

Zanima me kakšen make up uporabljate, imam črne lase in temno rjave oči in mam ful težav s senčili ker ne najdem kakeka ki bi mi pasal pa s šminko je isto, predvsem me zanima katere odtenke šmink in senčil uporabljate

Jaz bi mela ful črne lase, če bi mi pasal. In mi je všeč pol ful temno senčilo za oči, črno, pa temno zeleno, pa sivo(to vse skup umetniško zmiksam, da se nekak preliva, pa s črno obrobo si naredim #mačje”oči) , to tud sedaj uporabljam, pa čeprav mam v bistvu svetlo rjave lase, prej sem mela pa blont. Šminko pa temno redč al pa violično rdeč (vinsko rdeč) lip gloss). To seveda za zvečer, podnev se me lahk kdo ustraši.

cau! tudi jaz imam crne lase + temno rjave okice,pa uporabljam rjavkasta sencila,roza,vijolicna,siva….s sminkami pa sploh ni problemov.Od ful mocne roza do rdeckaste,pa rjavkasta… v glavnem ful dobro izpade 🙂

zivjo
Se jaz s svojim vprasanjem. Sicer sem ze brskala po forumu o licenju in iskala tiste odgovore, ki so lao nekje na zacetku, ampak jih nisem nasla. V glavnem, nikol si nisem sencila oci, pa bi zdej poskusla .. imam temno rjave lase in zelene oci .. pojma nima, kaksna barva bi bila ustrezna .. za novo leto so me namazali z zlato, je bilo uredu, ampak take barve pac ne morem vsak dan hodit okol. Kaj svetujete?

eja

Sama sem na istem – temne lase, zelene oči. Pa za senčilo uporabljam praktično vse barve razen črne in temno modre. Kombiniram pač po oblačilih, oz. barvah le tega. aja, tudi rdeča mi ne paše kaj preveč, vse ostale barve so OK. Šminkam pa se ne, ker mi ni všeč – imam namreč res velike žnablje… Za ustnice uporabljam le brezbarven lip gloss.

Najlepse osencis oci, ce jih namazes s kontrastnimi, komplementarnimi toni, pac glede na barvo oci.

Tudi jaz imam temno rjave oči in črne lase spredaj (jaz imam pobarvano tako, da je za osnovo črna barva, ostalo pa rdeča barva, moda pač, sej vseeno). Ampak največ pozornosti posvetim vseeno temu, kako sem oblečena. Uporabljam barve, ki so mi všeč in ki mi pašejo, potem pa pač glede na to, kako sem oblečena, kombiniram barvo.
Uporabljam pa sivo, belo, lila, vijolično, rjavo. Te barve najbolj. Potem se pa igram, kako mi pač paše. Recimo, da si oblečem lila majčko, si namažem oči z lila senčilom. Včasih si potem senčim še z vijolično, včasih ne. Včasih si namažem z belim senčilom, pa senčim z lila… čisto odvisno od razpoloženja tudi. Lahko dam tudi svetlo sivo senčilo, pa senčim z roza oz. vijolično. Tega je ful, samo najti je treba take barve, ki pašejo skupaj, pa k tvojim očem, pa k temu, kaj imaš oblečeno- recimo, če imam rdeč pulover, si jaz ne bom dala rdečega senčila! 🙂
Aja, pa pazit je treba še to, da so poudarjene ali oči ali usta, nikoli oboje hkrati, ker si drugače kot klovn! 🙂
Torej, če je recimo senčilo nežne lila barve, je lahko šminka malo bolj vijolčkasta, ali pa rdeča. Če so oči recimo ful temno sive, recimo ko greš ven, potem nežna svetla šminka.

Jep, cotke so pomembne. Ob tem pa tudi POLT!
Jaz kot izrazita tema:))) (črni lasje, temno rjave oči, temna polt) uporabljam za oči:
– belo,sivo, bež, peščeno – te gredo zraven vsake garderobe
– različni (svetleji) odtenki zlate,rjave, zelene, vijolične – glede na garderobo

Ustnice:
če imam oči dobro poudarjene s senčili, uporabljam prozoren lip gloss,
drugače pa rjavkasto-oranžne, temno-vijolične, srebrnkaste, zlatkaste tone.
Toplo priporočam Nivein lip gloss v zlati barvi – full lepoo in nevtralno, paše povsod.

TUDI JAZ IMAM ČRNE LASE IN TEMNE OČI,IN SEM UGOTOVILA,DA MI NAJBOLJ PRISTAJAJO SENČILA KAKE KOVINSKO SREBRNE,ALI PA KOVINSKO ZELENA BARVE,PA TUDI BELA BARVA MI PRISTAJA

jaz sem tudi črna,a imam pa plavo sive učke,torej tudi bolj temne in uporabljam senčilo bele barve.Obrobo učk naredim kar z črno barvico,notranjo veko pa povdarim z belo,ker pravijo da naj bi to malo povečalo oči,lp.

aja pzabila sem na šminko;)najbolj se počutim v svetlejših tonih,temnih ne uporabljam.Torej večinoma lipgloss svetlejša barva od loreala,šminko v srebrnem tonu,labello Pearl&shine,crystal glaze lip gloss od oriflame in belo labello uv.Zraven mi zelo paše malo temnejši tekoči puder od manhetna,v bistvu ni pder le obarvana krema.Se pravi bolj dam povdarek na učke,z nežno svetlimi toni pa povdarim usta,

jz mam tut crne lase pa rjave oke. men je ful usec modra tko mal bol nezno modra. za sminsko pa ne pretiravam glih kaksn lip gloss (roza al pa kaksna taka bolj nezna barva)…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close