Za dekleta tega foruma….
In kaj če pridem k tebi,ter se čisto potihem prikradem za tabo ter te nežno objamem preko naslonjala tvojega stola kjer sediš.Tako da se roke sklenejo na tvojih prsih ,da dobro začutim pod dlanmi tvoje napete bradavice.
Sprva se malo prestrašiš kar te še bolj razvname in požene adrenalin v kri,tako da samo nagneš glavo na stran in jaz najdem tvoje uho in ga nežno poljubim,ter se ga takoj za tem nalahno dotaknem z zobmi in ga nežno grizljam…
Vprašam te ,kaj želiš ljubica????
Ti pa …. ……
In ko hlače zdrsnejo pod kolena ter se jih z spretno kretnjo znebim,ti sežem pod tanko majčko tako da začutim pod svojimi rokami tvoje čudovite nežne boke.Roke zdrsnejo navzgor pod majčko in jo privzdignejo do pod ramen in čez tako da se pred mano zasvetijo tvoje prsi z čudovito napetimi bradavicami.Za hip obstanem,sežem z rokami kot bi hotel objeti to lepoto,nežno pobožam tvoje bogatstvoin z prsti zaokrožim okoli bredavičk.
Takoj za tem se nežno spustim niže in ti roke položim na kolena,ter ti noge narahlo zazmaknem,in božajoče potujem z dlanmi po notranji strani stegen pod kratko krilce ki ti leži na kolenih..
Paaaaaaašššššššeeeee,mmmmmmmmmmmmm,še kako veš kaj mi je všeč.Zamižim in se prepustim tvojim rokam medtem ko moje božaji tvoje prsi in prsti nežno iščejo napete bradavicke.
z rokami počasi potujem od prsi do bokov in nazaj medtem ko se tesno stiskava in ustnice so poiskale druga drugo ter se v rahlem drgetu dotaknile.
Kot bi neka napetost preskočila sva se rahlo odmaknila, globok pogled v oči pa nama je dal vedeti kaj si oba želiva.
Že v naslednjem trenutku so dotiki in božanje postali bolj strastni in roke so se narahlo zatresle.Jezička sta poiskala drug drugega in se ljubkovala kakor da bi hotela izpiti vso strast telesa ki se je že rahlo zvijalo od naslade in tesno pritiskalo ob tvoje nežno telo,ob tvojo dišečo kožo.
preko prsi in bradavičk se z poljubi in nežnim sesanjem počasi spustim niže,preko centra vesolja ,preko tvojega trebuščka do vulkana strasti ki ga še prekrivajo nezno roza tangice. In z zobmi primem za trakec ter se počasi pomikam vse niže dokler tangice ne zdrsnejo na kolena……