Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Za dekleta tega foruma….

Za dekleta tega foruma….

Starševski čvek :)))))))))))))))

Pa niso samo starši gor, vseh sort ljudi je. Pa eni se pridejo samo prepirat in fajt iskat :((((

Hahahahahaha,a ti misliš da starim mamcam pa ne paše,jej jej,morda še bolj??!!

Jaz bi pa rad tud vas spoznal!! ;-))))))))))))))))))))))))))

Uffffffffffffffffff….????????????

HaHAHAHAHAHA,v nekaterih se ne pretaka kri marveč alkohol,
ja wol, ja wol ,ich libe alkohol!!!!!!hehehe.

Ja, ravnokar srkam nekaj lahkega :)))))))))))))

Ah,če ima oznako lahko še ni hudo, :)))))))))))))

tiste oznake 45{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vol in več, tam pa je kriza.

Samo breezer je :))))

Kaga,pe je spet tu.????

eh, nekaj kar ima samo 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} alkohola ;))

bacardi breezer, zdaj bolj jasno? :))))))))))

Čist neč,ker izgleda da sem eden tistih ki pač ne dohajamo vse novosti ki jih prinaša potrošniška mrzlica.

He he ,sexal bomo pa še vedno po že starih preizkušenih normah,a je tku,za to pa ni potrbno novitet.

Res je… :)))))))))))

Razen…. če jaz zdaj tole izpraznjeno steklenico uporabim za kaj drugega ;))))

Jaoooo,a misleš da je to dobr,ko nas je pa tolllllllkkkkkkkkkkkkk,k bi radi bji namest tiste steklenice.

Pa če tud bi se sam lubčkala.

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,ti me mal dražiš,aaaaa lubica,
boš kriva za nemir v hlačah. uuppss

Sej sem rada kriva… za vse sorte takih packastih stvari ;)))))

In kaj če pridem k tebi,ter se čisto potihem prikradem za tabo ter te nežno objamem preko naslonjala tvojega stola kjer sediš.Tako da se roke sklenejo na tvojih prsih ,da dobro začutim pod dlanmi tvoje napete bradavice.
Sprva se malo prestrašiš kar te še bolj razvname in požene adrenalin v kri,tako da samo nagneš glavo na stran in jaz najdem tvoje uho in ga nežno poljubim,ter se ga takoj za tem nalahno dotaknem z zobmi in ga nežno grizljam…
Vprašam te ,kaj želiš ljubica????
Ti pa …. ……

a se radi igrate tukaj? ;)))

… jaz pa primem tvoji roki, ju popeljem mal nižje… mmmm… paše….. Napol se obrnem na stolu in ti začnem odpenjat hlače.
Odpnem pas, gumbe….

In ko hlače zdrsnejo pod kolena ter se jih z spretno kretnjo znebim,ti sežem pod tanko majčko tako da začutim pod svojimi rokami tvoje čudovite nežne boke.Roke zdrsnejo navzgor pod majčko in jo privzdignejo do pod ramen in čez tako da se pred mano zasvetijo tvoje prsi z čudovito napetimi bradavicami.Za hip obstanem,sežem z rokami kot bi hotel objeti to lepoto,nežno pobožam tvoje bogatstvoin z prsti zaokrožim okoli bredavičk.
Takoj za tem se nežno spustim niže in ti roke položim na kolena,ter ti noge narahlo zazmaknem,in božajoče potujem z dlanmi po notranji strani stegen pod kratko krilce ki ti leži na kolenih..

Čakaj, da se grem preobleč v eno tako kiklco … zdaj sem v kratkih hlačah ;))))

Ha ha ha ha ,ne rabiš se preobleč sam hlače sleč ker drugače ti pa jih bom jaz,he he .8-))))

Ok, pol pa raje vidim, da mi jih ti… Tako, počasi odpneš gumbe in jaz mal pomigam z ritko, da zdrsnejo dol… Stisnem se k tebi in se mal podrgnem, čutim kako si zrajcan. Z roko grem pod tvojo mikico in se začnem igrati z bradavičkami.
Globoko zasopeš….

mmm.. paše, še mi to delaj :))
Ful rajca tole božanje… pa ne samo božat… rada bi čutila prste povsod…

Paaaaaaašššššššeeeee,mmmmmmmmmmmmm,še kako veš kaj mi je všeč.Zamižim in se prepustim tvojim rokam medtem ko moje božaji tvoje prsi in prsti nežno iščejo napete bradavicke.
z rokami počasi potujem od prsi do bokov in nazaj medtem ko se tesno stiskava in ustnice so poiskale druga drugo ter se v rahlem drgetu dotaknile.
Kot bi neka napetost preskočila sva se rahlo odmaknila, globok pogled v oči pa nama je dal vedeti kaj si oba želiva.
Že v naslednjem trenutku so dotiki in božanje postali bolj strastni in roke so se narahlo zatresle.Jezička sta poiskala drug drugega in se ljubkovala kakor da bi hotela izpiti vso strast telesa ki se je že rahlo zvijalo od naslade in tesno pritiskalo ob tvoje nežno telo,ob tvojo dišečo kožo.
preko prsi in bradavičk se z poljubi in nežnim sesanjem počasi spustim niže,preko centra vesolja ,preko tvojega trebuščka do vulkana strasti ki ga še prekrivajo nezno roza tangice. In z zobmi primem za trakec ter se počasi pomikam vse niže dokler tangice ne zdrsnejo na kolena……

A je to legalno????
Tkole dražit in rajcat folk na forumu in se moram pol hodit hladit pod tuš ;))))))

A veš, da imam jaz kar dovolj predigre, jaz bi akcijo :))

:))))))))))))))))))

Jaz pa imam rad dolgo predigro,in potem tud akcije ni ne konca ne kraja.

Drugač majo pa ”akcije”v mečkatorju,he he ,skor ves čas.Če pa ni v mečkatorju je pa pod tušem,pardon,v tuš-u,šparamo pa itak,sam ne pod tušem in v mečkatorju.

New Report

Close