Za dekleta tega foruma….
Točno si takšna kot sem se te predstavljal. na meni pa so samo neke vrste bokser hlačk ki imajo bombažni vložek namesto spodnjih gat,in še to je preveč.
A verjemi znebila bi se prav hitro tudi tega ljubica moja,pa če bi ta trenutek moral na kolena pred tabo.
Hmmmm,kratko krilce,in tangice spodaj,kako me to rajca….jjaaaaoooo.
mmmm… po trebuščku paše…..
in potem greš tudi malo višje…. do prsi … do bradavičk…. Ko jih vroče oblizneš z jezikom, vzdihnem od užitka…
Z obema rokama nežno primem tvojo glavo, da me pogledaš in se čisto počasi sklonim k tebi… in poljubiva se … nežno in še enkrat in še enkrat in strast se stopnjuje….
Roke pa raziskujejo po svoje….
Jaaaaaaaaa,tako paše,in poljubljam te po vratu,čas nežno pa bolj strastno in se počasi premikam od ene strani na drugo kjer vsakič nežno ugriznem za uho.Ugaja ti ,in mojo glavo zopet popelješ na svoje prsi kjer ljubkujem in grizljam bradavičke ki so vse napete tako da jih primem z prsti in nežno gnetem.Tvoje roke pa so našle pot preko mojega trebuha v mednožje kjer si otipala junaka ki je že krepko pritisnil na kratke hlače.
Kdo pa rabi hlače v tem toplem poletnem večeru … in ti začnem odpenjat gumbe…. počasi, enega za drugim….
… z roko zdrsnem noter in pogladim vroče meso in nežno božam… s prsti se pretipam do jajčk in čisto zadaj zatipam tisto znano mesto, ki tako zelo paše in nežno pritisnem in podrgnem …
Globoko zadihaš….
Prepustim se ti in samo še malo razširim noge da ti pokažem kako močno mi paše.Kar zamižal bi ,in se prepustil tvojim rokam,pa me potegne želja po ljubkovanju in pokleknem predte ter ti počasi razširim noge da z rko pridem čisto noter med stegna ,narahlo pobožam tvoj mini lepo urejeni grmiček,ki to skorajda ni saj je le črtica nad njo ki čaka mojega jezička in prste ki nežno poiščejo ščegetavček.
zaprem oči in glava mi omahne … kako paše…. še…. in kako obvladaš…. točno veš kaj mi paše…. vedno bolj zasoplo diham…
Zdrsnem s stola v tvoje naročje… sediš na tleh. Samo, to pa ni več tako udobno, moja kolena bodo čisto obdrsana. Vstaneva in zdaj ti sediš na stolu in jaz stojim pred tabo… Objameš me okoli pasu in vdihneš moj vonj…. Tvoje roke gredo malce nižje in čvrsto stisneš mojo ritko ter me potegneš k sebi.
Objamem te in pridem bližje….
Strastno poljubim tvoje prsi ,te stisnem k sebi ,čisto tako da sedaj sediš na meni in moj junak pritisne ob tvojo željno in že čisto voljno mucoter vse do tvojega trebuščka.Še bolj te stisnem k sebi, tako da te hočem začutiti celo v svojem objemu in čutiti tvoje napete prsi na svojih.Zopet se pomaknem niže ter poljubljam in oblizujem napete bradavičke,z roko pa se počasi stisnem v tvoje mednožje in ti čisto narahlo zavzdihneš.
Tvoji prsti so čarobni, z boki migam vedno hitreje… tako paše… Poljubljam te po vratu, z nohti te dražim po hrbtu … in pride mi…. :)))))
Tole je pa pasalo….. Primem te za roko in poližem tista dva prsta, ki sta kriva za mojo naslado….
Malo se dvignem, tako da lahko stojim na svojih nogam in grem nazaj…. počepnem pred tabo in te začnem s prsti dražit po notranji strani stegen…. vedno bližje sem… nežno ga primem in stisnem…. nekajkrat povlečem gor in dol…. Dvignem pogled in ti me gledaš :))))))))))
…. z jezikom grem navzgor, vedno višje in na vrhu glavico obkrožim z koncem jezika…. potem dam vsega v usta, z jezikom še vedno obdelujem glavico in z desno roko si pomagam pri draženju. Leva pa poišče tisto žlezo prostato (zadaj za jajčki) in nežno božam….
Paaaaašššeeeee,zavzdihnem in skoraj zaprem oči,z roko sežem po tvojih prsih injih za hip pobožam,potem se prepustim tebi in tvojim vse hitrejšim ritmičnim gibom.
Aaahhh,zavzdihnem in ti nakažem da bo počasi tudi meni prišlo.
Tvoji prsti ,roka in jezik so tako spretni da uživam nevnormalno,narahlo potegneš parkrat z zobmi preko glavice in takrat se prične meni dogajati,..!!
Za hip se z usti odmakneš in z roko me zadovoljiš do konca tako da ti pravi vulkan izbrizga nekaj po obrazu in po prsih. Privzdignem te k sebi in te poljubim …