Za dobro jutro ….
Kakšnega spola je računalnik?
Da bi rešili vprašanje kakšnega spola je računalnik, so sestavili dve skupini strokovnjakov za računalnike. V prvi so bile ženske, v drugi pa moški. Odgovor, ali je računalnik ženskega ali moškega spola, je morala vsaka skupnina utemeljiti s štirimi trditvami.
Ženska skupina je ugotovila, da so računalniki defenitivno moškega spola zato ker:
1. Če hočeš vzbuditi njegovo pozornost, ga moraš najprej priklopiti.
2. Na voljo imajo obilico podatkov pa vseeno o življenju nimajo pojma.
3. Domnevno naj bi ti pomagali rešiti problem, vendar so večino časa oni sami problem.
4. Kakor hitro se zavežeš enemu, spoznaš, da bi si, če bi počakala majčkeno dlje, lahko priskrbela boljši model.
Moški pa so ugotovili nasprotno in sicer da so računalniki sigurno ženskega spola, ker:
1. Nihče, razen ustvarjalca, ne more razumeti njihove notranje logike.
2. Jezik, ki ga uporabljajo za pogovor z drugimi računalniki, je razen njim, vsem drugim nerazumljiv.
3. Tudi najmanjša napakica se shrani v njihovem dolgotrajnem spominu, tako da jo lahko kasneje uporabi.
4. Kakor hitro se zavežeš enemu, ugotoviš, da vsaj polovico svojega denarja porabiš za njegove dodatke.
uffff levček ..tale zajček vidim te res s tira meče..madonca sej bi mene tud,če bi bi bla on kot računalnik..heheh
čeprav dragi zajček mam tak občutek da je on pc mislim.Sam je eden redkih,ki ima memory poslihtan ko hudic,ki pridno nalaga vse kar mu ukazeš,išče,piše,brise,pamti….hmmmm pa vanj lahko vlagaš,pa še vse ti poplača z obrestmi vred..ma je pravo malo bogastvo.kaj čem no me res vleče ke na uno stran..k onem…razen,če me preprča se kdo v nasprotno…
P.s. Pandica a ves s slovnico je pa takole..pri nas zenske govorijo na deca,ker morjo pac bit za vse same..so ženske in deci v enem..zato se jaz na kej takega že nebi oziral..a veš.Sm dons ustau,pa kofe skuhu,zdej ga pa pijem pa z vami tipkam..heheheh takole vsaj priblizno..za tiste,ki bodo takoj skontali na kaj mislim…
No , zdaj sem pa v dilemi , al ti naj čestitam k junaštvu ( to v stavri je !) ali naj obžalujem ves splet dogodkov ! Ma najbrž je v redu kar oboje , ne ?!
Dodala bom pa , iz srca , saj veš , dobro željo za prihodnost , ki se bo nedvomno prej ali slej uresničila , če upoštevamo značaj in temperament , ki ga imaš !
No , pa izgled je tudi nekaj vreden , zlato moje 😉
lisička ti RES želi vso srečo