Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZA DOMOVINO S TITOM NAPREJ!!!

ZA DOMOVINO S TITOM NAPREJ!!!

Po pionirskem pozdravu je edino pravilno, da ponovite še pionirsko obljubo

PIONIRSKA OBLJUBA

Danes, ko postajam pionir,
dajem častno pionirsko besedo:

da se bom pridno učil in delal,
da bom spoštoval starše in starejše ljudi,
da bom zvest in iskren tovariš,
ki izpolnjuje dano besedo.

Da bom hodil po poti najboljših pionirjev,
cenil slavno delo partizanov
in napredne ljudi sveta,
ki želijo svobodo in mir.

Da bom ljubil svojo domovino,
vse njene bratske narode,
da bom gradil novo življenje,
polno radosti in sreče.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

A te je včerajšnji praznik dotolkel?
kako si frend?
Od pionirjev jebem sam še Pioneer-ja(ampak vsaaj 2 x 500 Wattov mora imet!).
🙂

čisto pozabo na praznik :))

prej sem opazo, da si ti napisal da je bil, pol se mi je malo zasvetlo 🙂

drugače pa veš kak je…rutica ni slabo zgledala….se še spomnim kak je blo ql ko smo meli kapice pa rutice :))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Mi smo mel še rdečo zvezdo gor na kapi!
Zdej bodo nemara hmal mel križ?
;-))

se spomnim ja…sem neki dobo pravo zvezdo s srpom in kladivom, pa sem mel namesto one plastične rdeče…sem bil boljši :))))

zaj pa res hmmmmmmmm križ na kapi, enega okrog vrata pa še kam jim ga bojo obesli…

:))))))))))))))))))))))))))) Točno … se je bil res praznik … :))))))))))) He he … danes bom mal pobrskala po omarah doma, če dobim kapco pa rutico … Mislim, da so še vedno nekje spravljene … sam bog ti ga vedi kje … :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

babam bi moral tiča nalimat…hihihi

da bi se mal bale za svojo prihodnost….heheheh

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close